Îngerii ne sunt alături în fiecare moment din zi însă este nevoie să conștientizezi și să primești energia lor în viața ta. Nu pot interveni peste liberul tău arbitru. Ei sunt frații noștri mai mari ce ne sunt trimiși spre ajutor. Nu contează din ce religie ești, ce fel de practici spirituale ai , ei sunt aici pentru fiecare cu iubire necondiționată.
Mulți ani nu am crezut în existența lor sau vreunei forme de Divinitate însa drumul m-a dus până la a cunoaște , simți, comunica într-un mod intim și foarte real cu îngerii. A fos o surpriză și pentru mine! Una care mi-a devenit parte din misiune.
Dacă ești și tu fascinat de ei, dacă ești doar curios ori dorești să îmbunătățești interacțiunea cu ei ai ajuns unde trebuie. Sufletul tău te-a ghidat la fix!
De la naștere avem doi îngeri păzitori care sunt cu noi toată viața. De-a lungul drumului pe Pămînt mai putem căpăta și alții în funcție de ceea ce realizăm , de nevoi, de conjuncturi. Aceștia sunt personali și putem să le aflam numele, să le simțim energia sau să îi vedem pentru a crea o relație cât mai apropiată.

Arhanghelii sunt următoarea treaptă după îngerii păzitori. De ce vorbim cu ei și nu direct cu Dumnezeu/Sursa? Pentru că au o vibrație mult mai apropiată de a noastră și pentru că sentimentul de apropiere este mai puternic. Bineînțeles că poți vorbi oricând și cu Dumnezeu/Sursa , este minunat să ai relația ta cu El. El lucrează prin îngeri și Arhangheli cu tine.

Este suficient să începem să vorbim cu ei, să îi rugăm să intervină zilnic, atunci când simțim că avem nevoie de o ghidare, de un răspuns, de mai mult curaj, de protecție, de o purificare mentală sau emoțională, de o rezolvare a unei situații sau ameliorarea unei relații/ conjuncturi. Simte-te liber să le ceri absolut tot ce simți că ai nevoie. Nu vei deranja pe nimeni, nu se va supara nimeni din contră. Îngerii sunt entități pline de iubire care abia așteaptă să îți fie de folos.

De exemplu îi poți cere lui Mihail, cu cuvintele tale, să îți facă o curățare seara înainte să te culci de toate energiile negative, joase ce nu îți mai folosesc, să te a jute să eliberezi frica și anxietatea în anumite momente de peste zi, să îți dea curaj să faci urmatorii pași/schimbări ori chiar să te ajute să îi vezi clar.

Poți cere lui Rafael să te ajute în vindecarea durerilor fizice și emoționale pe care la întâmipini. Îl poți ruga să fie alături persoanelor dragi ție în vindecarea lor și de asemenea, să îți aducă toate acele terapii, informații, medici, specialiști de care ai nevoie pe drumul tău.

După ce ai cerut ceva anume fii atent, fii prezent în viața ta. Ei îți vor răspunde în moduri foarte obișnuite, adaptate felului tău omenesc de a înțelege: prin secvențe de numere, reclame, melodii, conversații auzite pe stradă sau în alte locuri, mesaje text ori întâlniri uimitoare. Vei începe să observi sincronicitățile din viața ta și așa vei ști că intri în flux și că existența ta se transformă.

Odată ce te obișnuiești cu prezența și energia lor și se vor descoperi moduri uimitoare de lucru împreună cu ei. Zilnic văd asta în cabinet lăsându-mă ghidata de ei în munca mea cu oamenii. Când înveți să predai controlul si să îți deschizi inima miracolele devin vizibile și pentru tine !