Interviu pentru Explorimentez

Alina este un suflet deosebit care m-a abordat printr-o cunostinta comuna. Am avut o discutie lejera si am simtit ca este un om care face click acolo unde fac si eu …inima, suflet, deschidere, ingeri, bucurie, adevar ..

A conturat cateva intrebari despre ingeri, calea mea, vindecare, proiecte si iata ce a iesit :

“” 13. Vindecarea cu ingeri, o terapie ce devine din ce in ce mai cunoscuta in lume si cu rezultate vizibile. Cum decurge un astfel de proces? Cum faci tu vindecarea prin ingeri?

Imi place sa ii spun vindecarea cu ajutorul ingerilor pentru ca, de fapt, noi lucram cu noi insine ajutati fiind de ei. Eu ii explic omului ce e cu ingerii, ce fac ei, cum comunicam cu ei, cum sa ii primim in viata noastra, cine este cel mai potrivit pentru fiecare situatie. Fiecare persoana vine la mine dezorientata, stie cate ceva, insa nu intelege foarte bine detaliile. Mereu va pleca de la mine cu o tema, cu foi scrise. Nu retete pe care sa le invete pe de rost, ci exemple de formulari prin care cheama anumiti ingeri in ajutor – pentru relatii, sanatate, job, finante, regasire etc.””

Interviu #7. Despre vindecarea cu ingeri, mesaje de dincolo, energii… cu Anca Florea, un suflet tare plin de iubire!

Daca simti ca ai nevoie de sprijin in calatoria ta, sunt aici pentru tine ca sa te insotesc catre reconectare. Vezi sectiunea Servicii a site-ului.

Te invit si pe pagina de Facebook, Anca Lavinia Florea sau pe canalul de Youtube, Anca Lavinia .

Daca vrei sa primesti noutati sau materiale exclusive, lasa adresa de email si numele tau mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *