Odihneste-te in tine
December 13, 2017
Astrograma-instrument pentru crestere si evolutie
December 21, 2017

Sunt o căutătoare și iubesc să cunosc, să învăț, să înțeleg și să aplic în viața mea tot ceea ce rezonează cu mine spre a crește , a învăța , a evolua către Iubire. ( căutarea și dorința de a înțelege, cunoaște, se datorează ascendentului în Săgetător :))

 

Am dat în căutarile mele peste niște oameni minunați din afară ( SUA) care sunt lideri în domeniile lor ( Marie Forleo, Gabby Bernstein, Oprah, Brene Brown, Chase Jarvis, Seth Godin etc)  Am absorbit toate informațiile din interviurile pe care le-am văzut cu ei sau găzduite de unii dintre ei. Petreceam jumătăți de noapte uitându-mă la ele cu încântare și nesaț.

Ce mi-a plăcut în mod deosebit la aceste interviuri? Normalitatea, naturalețea, fluiditatea și realitatea prezentată. Nu am auzit doar povestea de succes, doar cât e de minunat să ai milioane de urmăritori și cărți scrise sau alte realizări ci am auzit și cum a fost la început, cât de greu pe alocuri. Am mai aflat și cine sunt aceste suflete ca oameni pur și simplu, ce le place, în ce cred , care le sunt valorile. Și mi-am dat seama aproape imediat că la noi în țară nu exista așa ceva. Nu avem intervievatori, interviuri făcute fain , cu poveste, cu naturalețe , din culisele vieții acelui om.

Și apoi mi-a venit în minte : cunosc asa mulți oameni faini. ca să vezi, de ce mi i-a adus Dzeu în cale. Apoi am lăsat ideea asta să coacă, am stat cu ea, am zis și altora despre ea, am primit încurajări. Am notat primele persoane care mi-au venit în minte când am zis “vreau să fac asta” și a ieșit o listă tare frumoasa.

 

De ce am simțit că e nevoie de așa ceva?

Pentru că eu simțeam să aud poveștile reale din spatele succesului oamenilor. Pentru că eu însămi am trecut printr-un proces de dezvoltare pe toate planurile și știu ca nu e numai roz și oamenii au nevoie să aibă în față modele reale. Pentru că simțeam nevoia de conexiune, de împărtășire, de a oferi mai mult celor care sunt și ei pe drum. Ducem lipsă de mentori, de exemple, de lideri autentici.

De ce “Îndrăznește să fii tu!” ?

Pentru că autenticul , naturalul este o valoare în care cred foarte mult. Pentru că îmi doresc sa inspir și pe alții să fie ei înșiși, să își găsească vocea și sufletul și să își dea voie să se exprime. Pentru că oamenii pe care i-am invitat la discuții îndrăznesc să fie ei chiar dacă nu le-a fost ușor de multe ori.
Sunt oameni care au trecut prin demisii, renunțări, pierderi, boală, momente de cotitura importante și toți au în comun curajul acesta de a porni pe drumul lor , al inimii lor. Toți au răspuns chemării pasiunii și sunt curioși, interesați de lucrul cu ei, de practica zilnica a lui “a fi mai bun, a fi eu însumi cu adevărat”.
Sunt niște interviuri- poveste despre oameni și cărarea lor ce i-a adus până aici, despre ceea ce au învățat, despre cum au renunțat sau încheiat etape ,despre ce au făcut când le-a fost greu, despre momentele bune și mai puțin bune. Cred că avem de învățat cu toții din poveștile celorlalți, cei care trăiesc cu adevarat atenți la ei, conștient, prezenți, lucrând constant cu ei înșiși.
Cred că au venit la mine prin inspirație exact acei oameni care chiar sunt un munte de curaj, asumare, naturalețe și înțeleg spiritualitatea ca un mod de a fi și nu ca pe ceva ce faci azi și uiți mâine. Eu îi admir. Și sunt recunoscătoare că am putut conversa cu ei și învăța lucruri noi. Recunosc că am fost încântată să primesc astfel și eu răspunsurile mele, să aud alte perspective și opinii.

 

Vă invit pe toți , din ianuarie , să ne urmăriți pe canalul meu de Youtube – voi face public primul interviu în 7.01.2018  urmând ca în fiecare săptămână să mai adaug câte o astfel de conversație de suflet.

Până atunci puteți arunca un ochi pe canalul de YouTube , veți găsi cu siguranță videouri, emisiuni, informații, muzică pentru sufletul vostru :https://www.youtube.com/channel/UC2axIR2Efrv_tY7tZki2zRQ?view_as=subscriber

Aruncați un ochi și pe pagina de Facebook @AncaLaviniaFlorea pentru a mă cunoaște mai bine.

 

Printre cei pe care îi veți vedea în dialog cu mine sunt Adela Haru, Mihaela Modan, Andreea Pautov-Ioniță, Liliana Stanciu și alții.

Este un proiect din inimă, cu multă bucurie, entuziasm și plăcere de a dărui. Mulțumesc celor care mi-au răspuns afirmativ și au dăruit din ceea ce sunt ei. Mulțumesc divinității pentru inspirație și sprijin!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *