Buna draga mea,

 

Noi suntem Tania Tita si Anca Lavinia Florea si va invitam cu bucurie alaturi, in proiectul de suflet „Picatura de Feminitate” la care lucram cu rabdare si iubire de cateva luni incoace.

 

Am trecut si inca trecem printr o calataorie de autocunastere si imputernicire ca femei.

Suntem ca doua surori avand principii asemanatoare de viata, raportari asemanatoare la ce inseamna viata, femeia, spiritualtatea, evolutia. Asta ne-a unit adesea spunand una ceileilalte “ parca am scris eu/am spus eu”

Avand o experienta profunda in ceea ce priveste descoperirea feminitatii noastre, a puterii noastre, a misiunii noastre am fost inspirate sa cream Picatura de feminitate- episoade  ce vor fi disponibile online si ce trateaza subiecte “arzatoare” pentru femei.

Am cules intrebari si am observat nevoile femeilor cu care am lucrat individual si in grupuri de-a lungul anilor si simtim sa va daruim din ceea ce am inteles, experimentat, integrat  inspre inspiratia si evolutia noastra, a tuturor.

 

Ne poti urmari pe canalul nostru de Youtube, Picatura de Feminitate, aici:  https://www.youtube.com/channel/UCAiwv4quWpT1gYluewd_OBg

Apasa SUBSCRIBE pe canal daca vrei  sa ramai alaturi de noi. Da mai departe printr-un Share si prietenelor tale.

In fiecare 15 ale lunii un episod nou va fi disponibil.

Te asteptam cu sugestii, feedback, mesaje la picaturadefemintate@gmail.com

 

 

Pe Tania o gasesti pe siteul ei, www.tanitita.info si pe pagina ei de Facebook, @Tania.Tita.Page

 

Te invit si pe pagina mea de facebook sa tinem aproape : @AncaLaviniaFlorea

 

Te asteptam cu drag si bucurie.