Iti marturisesc ca nu e prima oara cand scriu despre mine in aceasta rubrica. Am tot modificat de-a lungul timpului textul, energia, emotiile pentru ca eu am crescut si m-am “modificat” in fiecare zi, luna, an.

Recitind despre mine imi dau seama dupa o vreme ca nu se mai potriveste ce am scris anterior si am invatat, cel putin in utimul an, sa imi dau voie sa fac ce vreau, cand vreau, cum vreau; sa modific de cate ori vreau si sa ma joc cu poze, cuvinte, emotii oricum simt. Asta pentru ca nu mai cer de la mine perfectiune si pentru ca nu mai am acea imagine pusa acolo departe la orizont catre care sa ma tot imping. Si pentru ca am realizat ca sunt o Femeie adulta si nu o Fetita, ca alegerile si deciziile sunt la mine oricand si oricum vreau.
Am invatat  sa nu mai astept confirmari si aprobari si sa nu mai conteze  ( atat de mult) ce spune lumea si cum o sa ma priveasca. Criticul din mine este acum mai rar prezent si cand vine ii spun “multumesc, nu”.

Imi dau voie sa fiu eu acum.

Asta vine dupa ani si ani de munca interioara consecventa si cu maxima implicare. Am fost o eleva de nota 10 ( nu pentru ca am vrut ci pentru ca am fost impinsa) si deci…am invatat bine rolul fetei destepte care poate tot mai mult si mai bine si care trebuie sa fie perfecta. Poate ca si tu te regasesti in neobosita alergare dupa mai mult si mai bine si auzi des vocea din cap care iti spune “nu e suficient, nu e bine, nu inca….mai trebuie”.

Eu nu mai ascult acea voce si am reusit asta dupa ce m-am uitat pas cu pas, minutios la toate ranile mele din copilarie, la toate neajunsurile si durerile, fricile si singuratatea, respingerea si neincrederea. AM calatorit mereu catre Mine, catre Femeia care sunt astazi. Si astazi calatoria continua catre Femeia care voi fi maine.

Stiu ca viata este o calatorie si am invatat sa nu o mai iau atat de in serios, sa ma relaxez si sa primesc ceea ce Universul imi aduce. Cred intr-un Univers/Creator bun si iubitor care imi da mereu ceea ce sunt , imi intoarce oglinda prin fiecare situatie, om, stare. Si acum stiu sa ma uit mereu in interior si sa Ma vad fara a mai invinovati, intelegand ca totul este despre mine si despre a -mi aminti cine sunt dand deoparte in mod constient ce au spus altii ca sunt, ce au asteptat toti de la mine sa fiu.

Ma bucura enorm calatoria mea spre descoperire chiar daca ea uneori aduce lacrimi, confuzie, neputinta, frustrare. Acum le primesc, respir impreuna cu ele si inteleg ceea ce am de inteles de la ele, imi iau darul si merg mai departe fara sa mai fug.

Am descoperit profunzimi neasteptate in lucrul cu mine dar si cu femeile ce vin spre mine. Am inteles prin experienta ca nu e suficient sa stii ci e esential sa faci, sa aplici, sa integrezi, sa fii ceea ce spui.

Suntem energie in primul rand. Suntem si mine cu ganduri si inima cu emotii si corp cu organe si simptome. Suntem toate la un loc si ele nu pot fi tratate separat. Ma uit la mine acum vazandu-le pe toate, bagandu-le pe toate in seama si asa, totul revine la armonie atunci cand una dintre ele da semne ca ceva nu e bine.

Sunt Om si apoi femeie, sunt suflet si calator prin Universuri si poate maine adevarurile mele vor fi altele, se vor imbunatati cumva. Astazi sunt aici sa ma conectez tot mai profund si autentic cu mine, cu puterea mea Feminina, cu Inima si Pantecul meu, cu Creatorul si cu Universul intreg. Am in tolba mea multe jucarii cu care ma joc zinic pentru a ramane in centrare si conectare, pentru a privi cu detasare si maturitate si multa blandete viata si situatiile.

Ma vei cunoaste nu doar prin povestea asta care e o farama in cuvinte….ci prin tot continutul siteului, a canalului de Youtube ( AncaLavinia),a pagini de Facebook, Anca Lavinia Florea si mai ales….prin experienta directa cu mine -atunci cand simti si daca e vremea sa ne intalnim sufletele si aici, in plan fizic.

 

 

Onorez acest spatiu si te primesc in el cu inima deschisa si mult drag. Stiu ca nu e intamplator ca esti aici. Da-ti voie sa asculti in continuare Vocea din inima ta!

 

E timpul sa te reconectezi cu puterea ta feminina, sa afli cine esti cu adevarat.  Ramai aproape abonandu-te la Newsletter. Vei primi materiale exclusive in fiecare luna.

 

 

 

Aici incepe calatoria ta. Straluceste-te!  

Abia astept sa te cunosc! 

Anca Lavinia,

Ghidul tau spre identitatea si puterea ta Feminina

 

 

Parcursul meu pentru partea stangă a creierului:

 • Facultatea de Psihologie
 • Un an jumatate de ore pentru dezvoltare personală in cadrul Asociatiei AHPCC
 • Formare de doi ani în Psihoterapie cognitiv-comportamentală și hipnoză ( AHPCC)
 • Master în Managementul Resurselor Umane
 • Curs Formator  dobandind abilitătile pentru conceperea și susținerea de cursuri
 • Curs Consilier pentru dezvoltare personală
 • Sunt membru fondator al Asociației Inner Creation
 • Fondatoare  “Autentic Feminin”

 

Parcursul meu pentru partea dreaptă a creierului :

 • Am participat in tabere si ateliere de Feminitate si Sexualitate sacra cu traineri din afara si din tara. ( Retreat de Feminitate cu Adela Haru, Atelier de sexualitate si tantra cu Deva Presence,  curs de Dans Sacru Feminin cu Zola Dubnikova, Atelier de Trezire a Pantecului si practici stravechi femenine cu Nicole-Popper Katzender )
 • Mentorat Womb Awakening cu Nicole Popper-Katzender
 • Curs samanism “Arborele Genealogic” cu Carola Esparza , Chile
 •  Am participat la cursul “Ritualurile Munay-Ki” și am primit spre a da mai departe cele 9 ritualuri șamanice predate lumii occidentale de Alberto Villoldo
 • Am urmat cursul și am dobândit competențe în Astrologie Funcțională ( realizarea unei hărți natale, interpretare, astrologie previzională, realizarea și lucrul pe planul de dezvoltare personală întocmit conform hărții individual
 • Am participat la ateliere de Aromaterapie- uleiurile esentiale si modalitati de utilizare, creare blenduri
 • Am participat la cursul de Terapie cu Îngeri cu Charles Virtue  fiind Practician al acesteia și Cititor în Cărțile Oracol cu Îngeri
 • Am participat în tabăra ORDO unde am dobândit competențe în energetica corpului uman
 • Mai mult decât toate astea, lucrez activ și conștient cu mine zi de zi, investesc constant în mine, studiez, aplic, experimentez pentru a crea cea mai bună experiență pentru tine , autentică și transformatoare.

 

 

Beneficiaza de resurse gratuite in site in sectiunea Resurse.

Citeste articolele publicate inainte de a veni la sesiuni in sectiunea Blog pentru ca ai mari sanse sa primesti multe raspunsuri.

 

 

Te invit pe pagina de Facebook, Anca Lavinia Florea., pe canalul de youtube Anca Lavinia.

Daca ai participat la atelierele mele, daca ne cunoastem, am interactionat pana acum te invit in grupul inchis de pe facebook, Autentic Feminin.

Ramai alaturi de mine si in comunitate abonandu-te mai jos in sectiunea “Newsletter”. Introdu emailul si numele tau.