Am crescut într-un oraș mic fiind un copil ca toți ceilalți. Aproape. Ceva a fost diferit cu mine după cum și mama mea îmi tot spune. Nu am vrut niciodată să ascult și să fac ceea ce “trebuia”, nu mi-a plăcut să fiu supusă , băgată într-o cutie și să mi se spună ce să fac. Multă vreme nu am înțeles de ce trebuie să iau note mari și să învăț toate acele lucruri care nu îmi plac și cărora nu le înțeleg rostul. Nu am înțeles de ce trebuie să mă port într-un fel anume și să am grijă să “nu dezamagesc” Așa că, de cele mai multe ori am făcut cum m-a tăiat capul spre disperarea părinților mei. Ai putea spune că am fost un copil sau cel puțin , un adolescent rebel. Această rebeliune ascundea , de fapt, o inimă deschisă și prea sensibilă , neînțeleasă de cei din jur sau chiar de mine.

După vârsta de douazeci de ani a apărut și momentul maxim de întunecime sau cum se numește astăzi, noaptea neagră a Sufletului. Am cunoscut depresia, singuratatea, teama, viciile . Când am ajuns în punctul în care nimic nu mai mergea a apărut cineva care mi-a recomandat terapia așa că înțelegând că nu mai am de ales am pășit pe drumul către mine. Am dat la facultatea de Psihologie împlinidu-mi o pasiune mai veche, am citit mult, am căutat și mai mult răspunsuri, am urmat ani de dezvoltare peronală și formări in psihoterapie și hipnoză pentru a înțelege tot mai mult ce e în creierul și inima omului. Setea de a cunoaște,înțelege , pătrunde a fost atât de mare încât am avut o perioadă când doar citeam, meditam și mergeam la grupuri de meditație, mă rugam, experimentam prin cursuri, terapii, ateliere, tabere cu caracter spiritual și de dezvoltare personală. Cu mici excepții am cam trecut prin toate. Am cules ceea ce stă astăzi în desaga mea cu instrumente, experiențe, metode de autocunoaștere și evoluție. Conform hărții mele natale ( astrograma) sunt omul care a ajuns pana în iad și înapoi prin intensitatea trăirilor , a trecut prin toate dramele pentru a se ridica și mai puternic și a putea fi de folos celorlalți în modul cel mai autentic cu putință.

După ani în care am lucrat în multinațională și in firme mai mici pe relații cu clienții și marketing am decis că nu este ceea ce îmi doresc, ceea ce mă mulțumește profund. Nu puteam fi eu însămi, nu puteam să mă exprim cu inima deschisă, cu umanitatea și emoția , sensibiltatea și adevărul care mă caracterizează. Vorbeam prea mult, simțeam prea mult, îmi doream prea mult pentru limitele care existau la locul de muncă. Așa că am demisionat pur și simplu fără un plan de rezervă.

Acesta a fost punctul clar de cotitură pentru mine.

Așa am descoperit îngerii, pe Dumnezeu, Sufletul meu, darurile mele, pe mine. La momentul potrivt totul este aliniat și îți pică în mână, sub ochi, auzi, primești din jur exact ceea ce ai nevoie. Atunci am fost pregatită pentru adevarata transformare. Așa am început călătoria din ce în ce mai profundă de autocunoaștere, acceptare, iubire de sine. Ea continuă și astăzi.

Cred in Iuibire și într-o lume în care avem inimile deschise și pline de pace , iubire și adevar. Iubirea este ceea ce mă mișcă, mă motivează, mă conduce, mă trezește când am nevoie, îmi dă sens și bucurie. Adesea mă întreb “ce ar face iubirea acum?”

Am înțeles că a fi Altfel este darul meu și este minunat. Am înteles că nu este nevoie să intri în cutia societății , a celor apropiați și că cea mai mare parte din viață ne-o petrecem pentru a ne găsi pe noi și a ieși din tiparele lor , a ne găsi propriul drum, identitate. De fapt, ne întoarcem, ne amintim despre cine suntem dând deoparte condiționările, limitările, rănile.

După ani de zile în care mi-a fost teamă să fiu judecată, în care am încercat să dau bine și să construiesc o imagine prin care să nu fiu din nou considerată cea ciudată am înțeles că Unicitatea mea este exact ce îmi aduce Libertatea și ceea ce Lumea are astăzi nevoie. Să fiu Eu: sensibilă, deschisă, încrezătoare, iubind oamenii și având o credință de nestramutat că totul este și va fi bine, că sunt ghidată și protejată. Este adevărul meu și este cel care îmi face viața un miracol continuu. Nu credeam când aveam 20 ani că voi spune vreodata aceste lucruri însă am ajuns să le trăiesc și să fiu binecuvnatată să le și împărtășesc lumii.

Am renunțat la viața pe care o aveam în adormire, în griji, nepăsare, fără direcție, credință sau bucurie și mi-am asumat drumul complex și plin de miracole al Deschiderii Inimii și Trăirii Conștiente. Asta fac și acasă și la cabinet cu oamenii. Asta fac și la grupuri și la meditație și la cursuri: Deschid Inimi și le Conectez cu Iubirea, cu Divinul, cu Adevărul. Sunt un Conector între Om și Divin. Lucrez intuitiv într-un mod unic adaptat fiecărui suflet după nevoia sa. Ceea ce fac nu are încă o denumire , cel puțin nu una cunoscută însă ea va veni în timp prin rezultatele, expriențele celor cu care lucrez.Când ești un deschizător de drumuri denumirile nu mai contează ci valoarea pe care o aduci lumii, felul în care te pui în slujba oamenilor. Într-un fel simt că misiunea mea este de a-L aduce pe Dumnezeu/Sursa din nou în viețile oamnilor într-un mod aerisit, lipsit de dogme și reguli, personal și plin de iubire, în modul ăla în care ți se încălzește inima și îți explodează pieptul de bucurie, de pace, de sentimentul că ești Acasă.

Tot ceea ce îți scriu, te învăț, și felul în care lucrez este rezultatul experiențelor mele de până acum,a trăirilor autentice prin care am trecut.

Îmi folosesc foarte mult intuiția dându-mi voie să fiu un Canal pentru Energia, Lumina, Informația de care este nevoie . Îmi doresc să aduc valoare lumii, vieților pe care le ating,să contribui la Lumina adusă pe Pământ. Cineva spunea că un Lider adevarat este cel care știe să Servească cel mai bine la fel cum am citit undeva și mi-a rămas în inimă “vei fi fericit în măsura în care vei fi folositor lumii”

Te invit și pe tine în această Trăire. Dacă alegi, mă vei avea alături ca și Ghid la fiecare pas.

Aici începe călătoria ta “Deschide-ți inima, fii TU- fii Liber!”

Iți mulțumesc, te binecuvântez cu Iubirea Divina!

 

Parcursul meu pentru partea stângă a creierului:

 • Facultatea de Psihologie
 • Un an jumatate de ore pentru dezvoltare personală
 • Formare de doi ani în Psihoterapie cognitiv-comportamentală și hipnoză
 •   Master în Managementul Resurselor Umane
 • Curs Formator  dobândind abilitățile pentru conceperea și susținerea de cursuri
 • Sunt membru fondator al Asociatiei Inner Creation

 

Parcursul meu pentru partea dreaptă a creierului :

 • Am participat în tabăra ORDO unde am dobândit competențe în energetica corpului uman ,inițiere Reiki Usui  și Calea Luminii
 • Am participat la cursul de Terapie cu Îngeri cu Charles Virtue  fiind Practician al acesteia și Cititor în Cărțile Oracol cu Îngeri
 • Am urmat cursul și am dobândit competențe în Astrologie Funcțională ( realizarea unei hărți natale, interpretare, astrologie previzională, realizarea și lucrul pe planul de dezvoltare personală întocmit conform hărții individuale)
 •  Am participat la cursul “Ritualurile Munay-Ki” și am primit spre a da mai departe cele 9 ritualuri șamanice predate lumii occidentale de Alberto Villoldo
 • Am particpat la nenumarate seminarii, ateliere de spiritualitate și dezvoltare personală integrând instrumente de lucru din fiecare, pe care le folosesc intuitiv în cabinet în mod personalizat.

 

Interviuri scrise pe siteuri frumoase de catre oameni frumosi despre mine :

http://www.explorimentez.ro/interviu-7-despre-vindecarea-cu-ingeri-mesaje-de-dincolo-energii-cu-anca-florea/
http://harmonygroup.ro/oameni-frumosi-anka-lavinia-o-calatorie-a-vietii-in-bratele-ingerilor/