Am crescut într-un oraș mic fiind un copil ca toți ceilalți. Aproape. Ceva a fost diferit cu mine după cum și mama mea îmi tot spune. Nu am vrut niciodată să ascult și să fac ceea ce “trebuia”, nu mi-a plăcut să fiu supusă , băgată într-o cutie și să mi se spună ce să fac. Multă vreme nu am înțeles de ce trebuie să iau note mari și să învăț toate acele lucruri care nu îmi plac și cărora nu le înțeleg rostul. Nu am înțeles de ce trebuie să mă port într-un fel anume și să am grijă să “nu dezamagesc” Așa că, de cele mai multe ori am făcut cum m-a tăiat capul spre disperarea părinților mei. Ai putea spune că am fost un copil sau cel puțin , un adolescent rebel. Această rebeliune ascundea , de fapt, o inimă deschisă și prea sensibilă , neînțeleasă de cei din jur sau chiar de mine.

După vârsta de douazeci de ani a apărut și momentul maxim de întunecime sau cum se numește astăzi, noaptea neagră a Sufletului. Am cunoscut depresia, singuratatea, teama, viciile . Când am ajuns în punctul în care nimic nu mai mergea a apărut cineva care mi-a recomandat terapia așa că înțelegând că nu mai am de ales am pășit pe drumul către mine. Am dat la facultatea de Psihologie împlinidu-mi o pasiune mai veche, am citit mult, am căutat și mai mult răspunsuri, am urmat ani de dezvoltare personală și formări in psihoterapie și hipnoză pentru a înțelege tot mai mult ce e în creierul și inima omului. Setea de a cunoaște,înțelege , pătrunde a fost atât de mare încât am avut o perioadă când doar citeam, meditam și mergeam la grupuri de meditație, mă rugam, experimentam prin cursuri, terapii, ateliere, tabere cu caracter spiritual și de dezvoltare personală. Cu mici excepții am cam trecut prin toate. Am cules ceea ce stă astăzi în desaga mea cu instrumente, experiențe, metode de autocunoaștere și evoluție. Conform hărții mele natale ( astrograma) sunt omul care a ajuns pana în iad și înapoi prin intensitatea trăirilor , a trecut prin toate dramele pentru a se ridica și mai puternic și a putea fi de folos celorlalți în modul cel mai autentic cu putință.

După ani în care am lucrat în multinațională și in firme mai mici pe relații cu clienții și marketing am decis că nu este ceea ce îmi doresc, ceea ce mă mulțumește profund. Nu puteam fi eu însămi, nu puteam să mă exprim cu inima deschisă, cu umanitatea și emoția , sensibiltatea și adevărul care mă caracterizează. Vorbeam prea mult, simțeam prea mult, îmi doream prea mult pentru limitele care existau la locul de muncă. Așa că am demisionat pur și simplu fără un plan de rezervă.

Acesta a fost punctul clar de cotitură pentru mine.

Așa am descoperit îngerii, pe Dumnezeu, Sufletul meu, darurile mele, pe mine. La momentul potrivt totul este aliniat și îți pică în mână, sub ochi, auzi, primești din jur exact ceea ce ai nevoie. Atunci am fost pregatită pentru adevarata transformare. Așa am început călătoria din ce în ce mai profundă de autocunoaștere, acceptare, iubire de sine. Ea continuă și astăzi.

Cred in Iubire și într-o lume în care avem inimile deschise și pline de pace , iubire și adevar. Iubirea este ceea ce mă mișcă, mă motivează, mă conduce, mă trezește când am nevoie, îmi dă sens și bucurie. Adesea mă întreb “ce ar face iubirea acum?” Știu în adâncul sufletului meu că omenirea va ajunge acolo cândva și prin ceea ce facem fiecare în dreptul nostru contribuim la acest viitor. 

Am înțeles că a fi Altfel este darul meu și este minunat. Am înțeles că nu este nevoie să intri în cutia societății , a celor apropiați și că cea mai mare parte din viață ne-o petrecem pentru a ne găsi pe noi și a ieși din tiparele lor , a ne găsi propriul drum, identitate. De fapt, ne întoarcem, ne amintim despre cine suntem dând deoparte condiționările, limitările, rănile. Și eu mă întorc în fiecare zi tot mai mult către mine. Sunt în proces și aceasta mă face să vreau să mă văd cu adevărat, asumat, motivat, perseverent. Cred ce cel mai mult în viața mea sunt perseverentă și dedicată procesului meu de autocunoaștere, căutare. Nu este ceva ce poți pune pe hold sau ce faci doar în anumite zile sau ore, este ceva ce face parte din tine. A fi conștient și angajat pe acest drum nu este mereu ușor dar este atît de plin de răsplată. Fiecare moment de confuzie, cădere, durere, neputință merită din plin prin conștientizările ce apar, eliberarea pe care o simt, împăcarea și acceptarea ce le urmează- cu mine și cu alții. 

Am învățat ca se poate doar PRIN , că nu exista modalitate de a fi mai bine, de a te vindeca, de a trăi mai împlinit sau fericit decât cea care te duce prin toate emoțiile reprimate, evitate, negate, prin toate momentele de care fugi , prin partea aceea din fiecare dintre noi pe care o numim inconștient sau dulapul cu scheleți sau zona cu monstruleți pe care nu vrem să îi întâlnim. 

După ani de zile în care mi-a fost teamă să fiu judecată, în care am încercat să dau bine și să construiesc o imagine prin care să nu fiu din nou considerată cea ciudată am înțeles că Unicitatea mea este exact ce îmi aduce Libertatea și ceea ce Lumea are astăzi nevoie. Să fiu Eu: sensibilă, deschisă, încrezătoare, iubind oamenii și având o credință de nestrămutat că totul este și va fi bine, că sunt ghidată și protejată. Descopăr zi de zi noi fațete ale mele, unele frumoase altele mai puțin. Fac tot ce pot să accept ceea ce nu-mi place la mine , să mă împac cu aceste laturi și să fiu tot mai aproape de Mine cu adevărat, mai sinceră și blîndă putînd astfel să fiu așa și cu cei din jur. 

Greșesc uneori și cred că asta e uman. Am învățat să nu ma mai judec pentru asta. Și ce daca sunt psiholog sau terapeut. Sunt om înainte de asta. Nu sunt perfectă decât in parte mea de Suflet, de scânteie Divină. Ca oameni toți avem imperfecțiuni și până nu învățăm să ni le acceptăm, să ne dăm voie…vom trăi sub o imensă presiune și de multe ori sub o mască a  perfecțiunii ( închipuite) obositoare, devitalizată.

 

Despre felul în care  lucrez aș spune că este intuitiv, într-un mod unic adaptat fiecărui suflet după nevoia sa. Ceea ce fac nu are încă o denumire , cel puțin nu una cunoscută însă ea va veni în timp prin rezultatele, experiențele celor cu care lucrez. Într-un fel simt că misiunea mea este de a-L aduce pe Dumnezeu/Sursa din nou în viețile oamenilor într-un mod aerisit, lipsit de dogme și reguli, personal și plin de iubire, în modul ăla în care ți se încălzește inima și îți explodează pieptul de bucurie, de pace, de sentimentul că ești Acasă. Mi s-a spus că practic o spiritualitate logică, ca aduc explicații clare pentru concepte ce par a fi vagi, fanteziste sau nerealiste.  Cred că este așa după multă vreme în care mi-am negat partea logică, rațională de parcă m-ar fi făcut mai puțin eu. 

Ofer o ghidare autentică printre emoțiile tale – acestea fiind preferatele mele! Pornim de la ceea ce te supără și călătorim printre gândurile care te limitează să fii cu adevărat TU și ajungem la emoții. Aici te voi ajuta să te conectezi , să simți, să recunoști, accepți, vindeci și eliberezi chiar și acele emoții și situații de care îți e cel mai teamă.

Sunt un specialist în lucrul cu emoțiile pentru că m-am născut cu acest dar – de a fi foarte sensibilă și pentru că lucrez conștient cu ele de mulți ani și îi asist și pe alții să o facă mergând direct la cauze- fiind capabilă să mă conectez profund cu cel pe care îl am în fața mea.

Felul meu de a fi cu mine , căutarea mea în profunzime, autoanaliza și introspecția constanta, motivația de a crește și de a fi mai blândă, mai bună, mai EU mă face să lucrez într-un stil direct, autentic, deschis și profund. Și asta poate că nu e pentru toată lumea. Nu am timp de ședințe multe ca să stăm de vorba și nici nu cred ca este eficient așa. Îmi place să merg la țintă, să te susțin pe drumul tău, în ritmul tău dar fără a te menaja prea tare, a-ți spune ce vrei să auzi sau a-ți confirma ceea ce tu vrei sa fie așa cum ții morțiș să fie. Uneori ceea ce tu crezi că e bine pentru tine nu e și nu faci decât să te încăpățânezi să îți iasă ca tine când Divinul are alt plan , mult mai bun pentru tine.
Îmi place enorm să ajut oameni. Îmi place să te ajut să transformi în mod real și definitiv viața ta ( Soarele meu este în casa Scorpionului în harta natală) De aceea spun ca poate să nu fie pentru oricine. Cu mine e nevoie să fii motivat, să vrei, să te implici, să fii pregătit să îți asumi propriul proces. Sunt aici și dacă te împiedici și dacă nu știi cum și ce și dacă ești confuz sau te afli în suferință. Sunt aici să te ridic, să te sprijin, să te conduc doar dacă și tu vrei asta cu adevărat. Nu te voi împinge, nu te voi forța și nici nu te voi face bine printr-o minune sau rețetă. Ești unic. Procesul tău e unic. Eu sunt lângă tine adaptându-mă pe unicitatea ta.

Tot ceea ce îți scriu, te învăț, și felul în care lucrez este rezultatul experiențelor mele de până acum,a trăirilor autentice prin care am trecut.

 Cineva spunea că un Lider adevarat este cel care știe să Servească cel mai bine la fel cum am citit undeva și mi-a rămas în inimă “vei fi fericit în măsura în care vei fi folositor lumii” Încă sunt pe acest drum , de a învăța să servesc, să dăruiesc , să ajut cu toată inima. Uneori nu-mi iese și atunci mă uit la mine, în interior și îmi pun întrebări, mă ascult, învăț. 

Te invit și pe tine pe acest drum al Trăirii, Conștienței, Creșterii.  Te invit să te reunești cu frumusețea magică din tine și să ai viața pe care o visezi și o meriți.

Aici începe călătoria ta “Deschide-ți inima, fii TU- fii Liber!”

Îți mulțumesc și abia aștept să te cunosc! 

 

Parcursul meu pentru partea stângă a creierului:

 • Facultatea de Psihologie
 • Un an jumatate de ore pentru dezvoltare personală
 • Formare de doi ani în Psihoterapie cognitiv-comportamentală și hipnoză
 •   Master în Managementul Resurselor Umane
 • Curs Formator  dobândind abilitățile pentru conceperea și susținerea de cursuri
 • Curs Consilier pentru dezvoltare personală
 • Sunt membru fondator al Asociației Inner Creation

 

Parcursul meu pentru partea dreaptă a creierului :

 • Am participat în tabăra ORDO unde am dobândit competențe în energetica corpului uman ,inițiere Reiki Usui  și Calea Luminii
 • Am participat la cursul de Terapie cu Îngeri cu Charles Virtue  fiind Practician al acesteia și Cititor în Cărțile Oracol cu Îngeri
 • Am urmat cursul și am dobândit competențe în Astrologie Funcțională ( realizarea unei hărți natale, interpretare, astrologie previzională, realizarea și lucrul pe planul de dezvoltare personală întocmit conform hărții individuale)
 •  Am participat la cursul “Ritualurile Munay-Ki” și am primit spre a da mai departe cele 9 ritualuri șamanice predate lumii occidentale de Alberto Villoldo
 • Am particpat la nenumarate seminarii, ateliere de spiritualitate și dezvoltare personală integrând instrumente de lucru din fiecare, pe care le folosesc intuitiv în cabinet în mod personalizat.
 • Mai mult decât toate astea, lucrez activ și conștient cu mine zi de zi, investesc constant în mine, studiez, aplic, experimentez pentru a crea cea mai bună experiență pentru tine , autentică și transformatoare.

 

Interviuri scrise pe siteuri frumoase de catre oameni frumosi despre mine :

  Despre vindecarea cu ingeri-Mesaje dincolo de energii

  O calatorie a vietii in bratele ingerilor