Puterea copiilor-esenta umana- Taramul visurilor

Puterea copiilor-esenta umana

A trecut pe primul loc in inima mea- filmul Taramul Visurilor m-a impresionat pana la lacrimi…lacrimi de bucurie, de sinceritate, de uimire, de regasire…ce nu s-au putut opri o vreme indelungata…Un film care m-a lasat muta…care m-a facut sa spun inca o data : DA! Sunt unde trebuie sa fiu! Vorbesc despre ceea ce trebuie sa vorbesc si amintesc oamenilor despre noi, despre puterea copilului din noi, despre esenta OMului din noi…nu sunt eu cea nebuna, nu sunt eu cea care vede stramb si cea care face lucrurile altfel…

Totul este energie, totul este legat cu un fir de ata, inima noastra este atat de puternica! Putem fi fericiti fara toata haina opulenta pe care societatea a crosetat-o! Putem fi fericiti impreuna cu natura, cu animalele, cu oamenii de langa noi, cu visele noastre, cu puterea noastra interioara, cu copilul nostru Sfant!

Nu avem nevoie de ceea ce este in exterior, de ceea ce astazi are atata valoare…avem nevoie de o inima curata, de autenticitate si iubire- de o Hushpuppy!

Daca simti ca ai nevoie de sprijin in calatoria ta, sunt aici pentru tine ca sa te insotesc catre reconectare. Vezi sectiunea Servicii a site-ului.

Te invit si pe pagina de Facebook, Anca Lavinia Florea sau pe canalul de Youtube, Anca Lavinia .

Daca vrei sa primesti noutati sau materiale exclusive, lasa adresa de email si numele tau mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *