Cercul Autentic Feminin

Daca doresti sa te simti sustinuta, continuta, in siguranta,relaxata si primita asa cum esti Cercul este pentru tine!

 

“Nu am timp”, “trebuie sa muncesc”, “ am facturi de platit, nu-mi permit sa pierd vremea”, “sunt prea ocupata”, “sunt oboista dar n-am ce sa fac”,” nu stiu ce-I aia relaxare”- iti suna cunoscut?

Daca da inseamna ca  e vremea ta! E vremea sa te opresti putin si sa incepi sa iti acorzi atentie. Pentru ca daca tu esti bine totul in jur va fi bine.

Te invit sa pui pauza in atata alergatura sis a intri in Cercul Autentinc Feminin-spatiul dedicat Sufletului tau, Femeii din tine, relaxarii, prieteniei.

 

Inca din timpuri stravechi intalnirile intre femei se intamplau cu regularitate si erau un firesc. Fie ca vorbim despre claca, despre serile de cusut si cantat, despre cortul rosu ( intalnirea femeilor la menstruatie) femeile au stiut si au pastrat acest secret al fiirii impreuna.  In aceste intalniri intre femei se tesea prietenia, sustinerea, “suroritatea”- uitate astazi in detrimental muncii, competitiei,bunurilor materiale. Cred ca e timpul sa ne reamintim si sa ne reunoastem.

Nu am cunoscut puterea unui cerc pana cand nu am participat si eu intr-unul. Abia atunci am simtit energia feminina care sustinea pe fiecare dintre noi cu multa blandete. Se intampla magia dezbracarii de judecati, etichete, frici atunci cand suntem in cerc, impreuna. Cumva capeti liniste, curaj, incredere si esti ascultata, primita si inteleasa avand sustinere atat de la femeile din jurul tau cat si de le energia pamantului , a cerului dar si a echipei de Lumina ce sta in preajma noastra.  Intr-un Cerc iti dai voie , poate surprizator pentru tine, sa fii asa cum esti.   E ceva ce se experimenteaza si care transforma.

Aceste intalniri nu au obiective precise pentru ca acestea sunt de natura masculina. Ele isi vor face treaba prin energia creata si prezenta noastra pentru fiecare dintre noi asa cum e cel mai armonios potrivit.

In timpul Cercului :

  • ne vom sustine,
  • ne vom imbratisa,
  • ne vom asculta,
  • vom primi din tainele stramosesti feminine prin diferite exercitii si ritualuri,
  • ne vom reconecta cu intuitia noastra si cu polii feminini, pantecul si inima,
  • ne vom conecta cu intuitia, cu sufletul si ne vom odihni acolo,
  • vom accesa spatiul inimii si vom iesi din minte,
  • ne vom fi cele mai bune prietene lasand blandetea, curgerea, inima sa vorbeasca redescoperindu-le
  • vom patrunde impreuna in mod firesc in tainele sacrului Feminin si ne vom accesa puterea

Cum?

Prin ritualuri, prin respiratie, meditatie, dans, exercitii de autodescoperire si conectare. Vom experimenta mult si vom vorbi mai putin pentru ca energia feminina se simte si se traieste ea nefiind in ganduri, in minte.

 

Intalnirile vor avea loc o data la doua saptamani in preajma Lunii Noi si Lunii Pline. Voi anunta pe facebook ( @AncaLaviniaFlorea) si pe site ( www.ancalavinia.ro) fiecare intalnire in avans.