Cum ar fi sa iti simti copilul din pantec si sa ai o conexiune cu el dinainte sa se intrupeze?

Cum ar fi sa concepi constient ?

Cum ar fi ssa iti primesti copilul in aceasta lume cu adevarata prezenta, constienta  si cu iubire?

Cum ar fi sa nu fie nevoie de tehnici, retete speciale ca sa iti intelegi copilul ci pur si simplu sa intuiesti, sa stii, sa ai atata incredere in tine ca mama, ca Femeie?

Cum ar fi….sa faci din sarcina ta un dar magic , din nastere un moment de implinire reala , constienta si din conexiunea cu sufletul care vine o Bucurie Imensa si Fireasca?

Cum ar fi sa te poti relaxa, lasa controlul mai usor, sa simti ca esti conectata cu tine si stii din interior raspunsurile?

 

Daca te gandesti, simti, iti doresti sa aduci pe lume un suflet si ai vrea sa o faci in mod cat mai constient, prezent, atent citeste propunerea mea de mai jos.

 

Iti propun o calatorie catre tine insati, catre a te purifica si a renaste astfel incat sa te pregatesti mental, emotional, fizic, spiritual pentru venirea copilului in lumea noastra.  Ce inseamna asta?

 • Sa accesezi blandetea din tine si sa iti deschizi inima
 • Sa iti cunosti pantecul, sa te conectezi cu el si sa il simti, sa ii simti importanta si puterea
 • Sa iti lucrezi ranile copilariei si sa te imprietenesti cu fetita din tine eliberand suferinta
 • Sa lucrezi relatia cu energia feminina (arhetipul mamei, relatia cu mama)
 • Sa lucrezi relatia cu energia masculina
 • Sa eliberezi tiparele vechi preluate de la generatiile dinaintea ta pentru a nu mai transmite aceleasi lucruri mai departe copiilor tai
 • Sa constientizezi si aprofundezi relatia cu corpul tau energetic si cu Diviniul
 • Sa creezi o conexiune profunda cu intuitia ta, cu inima ta, cu Femeia din tine
 • Sa trezesti aceasta femeie si a conectezi inima cu pantecul si cu intelepciunea spre a nu mai avea nevoie de retete si de oameni din exterior sa iti spuna ce sa faci ca viitoare mamica

 

“Daca nu devenim constiente si nu investim in noi si evolutia noastra ,devenim mamele noastre” As spune si bunicile noastre si femeile dinaintea noastra.

Din generatie in generatie primim tipare de gandire, de comportament, emotionale pe care le manifestam si noi, din nou, in viata noastra. Femeile ajung sa repete aceleasi  lucruri ca si mamele lor in relatie cu copilul lor, cu sarcina, cu persoana de langa ele. Auzim des “ pentru ca asa am fost crescuta, pentru ca si mama facea asa, pentru ca asa se face…” fara sa ne intrebam daca si noi vrem sa continuam la fel….sau vrem sa ne oferim noua o sansa  la iubire, conexiune si o relatie diferita cu copiii nostri.

Te invit sa te gandesti la tine , la momentul in care te afli , sa te intrebi de ce iti doresti un copil.

Apoi te invit, daca simti ca vrei sa fii o Altfel de Mama , constienta, sensibila, atenta, conectata, sa ma contactezi spre a incepe calatoria catre o relatie autentica cu tine si sufletul ce te va alege sa ii fii mama. 

Pregatirea pentru sarcina este la fel de importanta ca sarcina insasi si isi pune amprenta pe toata relatia viitoare cu copilul tau.

De ce aceasta propunere si de ce eu?

Pentru ca trec de multi ani prin procesul de pregatire sa devin mama, in mod constient. Pentru ca am realizat importanta eliberarii de vechile tipare si rani, importanta si influenta stramoaselor asupra mea, am realizat cat de deconectata eram de mine, de pantecul si inima ea….am scos la iveala credinte dureroase despre copii si a fi mama. Si toate astea m-au facut sa imi doresc sa impartasesc si cu alte femei din calatoria mea, din ce am aflat, fara ca adevarul meu sa fie unic sau aplicat tie. Am adunat instrumente pretioase de lucru si am sustinut ani de zile femeile sa isi transforme vietile.

Imi doresc  sa sprijin Femei si Mame constiente pentru o familie constienta si diferita, pentru a creste copii puternici, increzatori, blanzi, conectati cu ei si emotiile lor, deschisi.
Este o chemare interioara puternica si aleg sa ii dau curs pentru a  nu mai asista la tipete, critica, indiferenta, agresivitate, lipsa de conectare a mamelor cu ele insele si copiii lor.
Am puterea de a alege sa fiu o Mama Constienta si aduc pe lume copii care sa devina oameni constienti in acord cu Sufletele Lor si cu legile Universului.

Daca si tu alegi drumul asta ,hai sa contribuim impreuna, prin propria transformare la transformarea familiei si lumii de maine- in care sa aducem mai multa blandete si iubire, conexiune reala si deschidere.

 

Articol recomandat :http://ancalavinia.ro/ai-in-tine-poarta-dintre-lumi-femeie/

 

Ce instrumente folosesc in cadrul sesiunilor?

In primul rand intocmesc o astrograma /harta natala spre a scurta procesul. Ea reprezinta o baza minunata si clara pentru dezvoltarea ta ulterioara, atingerea potentialului tau interior.

In fiecare sesiune beneficiezi de aromaterapie, muzica/meloterapie, spatiu intim si cald, energie special creata si sustinuta pentru tine, suport energetic. 

Folosesc cu mare drag meditatia, fie pentru relaxare, echilibrare, fie pentru curatari si armonizari, fie pentru regresii in momente cheie/cauza spre procesare constienta a emotiilor si eliberare/integrare. Alaturi de meditatie pun lucrul cu credintele limitative si eliminarea lor, lucrul pe emotii, identificare, acceptare, integrare, lucrul cu pantecul si corpul, cu sexualitatea, cu energia feminina/masculina, cu parintii si stramosii. Folosesc si tehnici de respiratie, miscare, exercitii practice si teme de reflectie sau aplicate in viata ta zilnica. 

Folosesc unde este nevoie cartile oracol cu ingeri si pot fi un canal prin care mesajele necesare tie sa fie transmise. Sunt sprijinta de ehipele noastre de lumina pentru ca tu sa primesti cea mai eficienta , blanda si potrivita forma de terapie.

Scopul este sa te imputernicesc astfel incat sa dobandesti o conexiune autentica cu tine insati, cu pantecul si inima ta, cu intuitia si cu viata ce urmeaza sa vina. Astfel, sa fii sigura si increzatoare in tine si puterea ta ca Femeie, ca Mama. 

 

Pentru a programa o sesiune individuala :

trimiți un email la scrie-mi@ancalavinia.ro și îmi spui despre ce este vorba, îmi dai data de naștere, ora, orașul ( pentru a-ti intocmi si o harta natala) și programăm împreună o zi și o oră în care să ne vedem la cabinet.

 • Acest serviciu este disponibil  Online.
 • Am pentru tine si un pachet promotional valabil daca stii ca esti pregatita pentru Transformare :

 

*** Toate sesiunile individuale includ instrumente variate si aplicate personalizat.

Vei beneficia de experienta completa creata sa te susinta din toate punctele de vedere : energie, aromaterapie, sunete vindecatoare, mediatie, exercitii aplicate, meditatii ghidate ( de relaxare, regresive, transformative), harta natala, mesaje personalizate, recomandari scrise, teme de lucru practice. Toate sunt adunate, exprimentate cu rezultate minunate de-a lungul timpului intai pe mine si apoi pe ceilalti.

 

Citeste mai multe despre experienta celor cu care am lucrat in sectiunea: click aici – Testimoniale.

Citeste mai multe despre mine in sectiunea: click aici – Povestea mea.

Beneficiaza de resurse gratuite in site in sectiunea: click aici – Resurse.

Citeste articolele publicate inainte de a veni la sesiuni in sectiunea: click aici – Blog. pentru ca ai mari sanse sa primesti multe raspunsuri

 

Te invit pe pagina de Facebook, Anca Lavinia Florea., pe canalul de youtube Anca Lavinia.

Ramai alaturi de mine si in comunitate abonandu-te mai jos in sectiunea “Newsletter”. Introdu emailul si numele tau.