Suflete curate

Mi-am reamintit si reconfirmat cat inseamna pentru mine animalele si cata fericire imi aduc.Am vizitat astazi un loc deosebit unde am gasit cativa cai, caini si pisici traind in armonie deplina.

M-au dezarmat ca de fiecare data curiozitatea, blandetea, ingenuitatea, frumusetea acestor animale. Am simtit fericirea deplina, energia transmisa de ele facandu-mi ochii sa se umezeasca. Am uitat ca ploua, ca inghetasem, ca era noroi si ca muream de foame…m-am umplut de bucurie mangaindu-le, vorbindu-le, lasandu-le sa ma cunoasca.

As fi atat de fericita sa ma trezesc in fiecare zi intre cai, pisici, caini si orice alte animale pentru a-mi pastra curatenia sufletului asa cum o simt acolo, intre ele.

Avem atat de mult de invatat de la animalele din jurul nostru, numai de ne-am face timp cateva minute sa le privim ca pe niste suflete si nu ca pe niste obiecte sau proprietati…

Daca simti ca ai nevoie de sprijin in calatoria ta, sunt aici pentru tine ca sa te insotesc catre reconectare. Vezi sectiunea Servicii a site-ului.

Te invit si pe pagina de Facebook, Anca Lavinia Florea sau pe canalul de Youtube, Anca Lavinia .

Daca vrei sa primesti noutati sau materiale exclusive, lasa adresa de email si numele tau mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *