Primește ghidarea îngerilor prin intermediul cărților oracol cu îngeri și a citirii intuitive.



Ce este o citire angelică?
O forma de a comunica cu îngerii folosind cărțile oracol , carți ce sunt asemnănătoare celor de tarot dar cu o energie mult mai pozitivă și mai blândă.Ele sunt o interfață între om și Divin și intuiția sau clarurile pe care le are fiecare sunt modalitatea de primire a mesajului. Cărțile oracol sunt un instrument pentru dezvoltare personală ce oferă teme, ghidare pentru situații din viața ta. Ele nu oferă răspunsuri în termeni de da sau nu și nu se folosesc pentru a afla viitorul sau pentru a afla lucruri despre terțe persoane.

Cum mă ajută o citire angelică?
Poți primi ghidare, confirmare, răspunsuri, claritate în timpul unei astfel de sesiuni. Vii cu întrebări clare ori cu dorința de a primi ghidarea pe anumite zone din viața ta precum relație, carieră, misiune , dezvoltare personală etc. și prin etalarea ce o voi face vei primi răspunsurile de care ai nevoie.
Exemple de întrebări : ce am de făcut pentru a rezolva situația x? Care sunt următorii pași în carieră? Ce pot să fac pentru a câștiga mai mulți bani ? Cum rezolv relația cu X/Y, ce am de îvățat din ea? Etc.

Cum funcționează o citire angelică?
Când vii pentru o citire avem o discuție preliminară timp în care eu ma conectez la energia ta și rog îngerii să creeze spațiul pentru ca tu să primești toate mesajele de care ai nevoie. După care voi amesteca pachetul de cărți oracol și în același timp îmi voi pune intenția să primești toate acele mesaje clare, pline de iubire de care ai nevoie pentru binele tău cel mai înalt. Apoi efectuez etalarea propriu zisă și prin conexiune intuitivă cu îngerii îți voi transmite mesajele lor.

Notă :
Citirile angelice au scopul de a –ți arăta ce ai de făcut mai departe , ce să lucrezi, în ce direcție, ce instumente poți folosi. Ele nu prezic viitorul și nici nu dau soluții care îți pot influența liberul arbitru. Pot însă aduce mult mai multă claritate și calm știind ce ai de făcut mai departe. Ghidarea este oferită în funcție de energia și conjunctura de la momentul respectiv.

Cum procedez?
Suni la 0767282904 sau trimiți un email la scrie-mi@ancalavinia.ro, îmi spui despre ce este vorba și stabilim împreună o programare la cabinet sau pe Skype ori, dacă preferi o citire transmisă prin email.
Acest serviciu se tarifează în funcție de numărul întrebărilor pe care le ai și complexitatea etalarilor pe care le voi face.
Serviciul este disponibil și ONLINE.
Viața continuă și după ce plecăm de pe Pamânt. Ne continuăm călătoria în vastul Univers alegând ce urmează pentru noi.

Procesul de trecere este unul care încă se afla în zona tabu a societății noastre. Ne este frică de moarte cum o numim noi, ne temem că nu știm ce e dincolo și mai mult, avem deja o idee despre pedepsele ce le putem primi după din cauza felului în care am fost crescuți și învățati să credem/gândim. Sunt deja nenumarate dovezi care atestă existența vieții după trecere, chiar mai mult , care ne spun că nu estevorba despre nici un iad sau pedepsă veșnică.
Putem face mult mai mult atunci când vine vorba de trecerea unui suflet drag dincolo. Ne putem pregăti pentru acest moment dobândind relaxarea, înțelegerea, acceptarea pentru a nu mai sta în suferință. Putem să îi fim alături ajutându-l să treacă dincolo în pace, în lumină, cu ușurință, facilitând această călătorie și nu îngreunând-o de ambele părți prin suferință.
Nu trebuie sa suferi ! Poți înțelege, accepta și contribui la un moment important din viața sufletelor dragi și poți să înțelegi planul mai mare în care sufletele sunt implicate.

Poți oricând apoi să rămâi în contact cu sufletul plecat , poți să îi ceri semne, poți să primești vești, poți să simți prezența sa în continuare.

Am deja experiență în comunicarea cu cei de dincolo asistată fiind de îngeri și pot să spun că a vorbi unor mame îndurerate, unor soții în suferință sau unor copii înspăimântați despre trecere și tot ce implică ea reprezintă o mare contribuție și bucurie pentru mine. Să ajut oamenii să înțeleagă ce se întâmplă de fapt, cum se întâmplă și să îi învăț ce pot face pentru a fi totul mai ușor este o parte a misiunii mele pe care o îndrăgesc nespus. Lacrimile de bucurie, de ușurare, liniștea interioară și acceptarea cu care pleacă oamenii după o astfel de sesiune sunt de neprețuit.

Dacă ești îndurerat dupa o pierdere și nu înțelegi de ce s-a întâmplat, dacă ai pe cineva care se pregătește să treacă dincolo, dacă tu însuți te confrunți cu o situație de acest gen te aștept cu drag , cu căldură să vorbim , să lucrăm pentru a te ajuta să îți înseninezi privirea și sufletul.

Cum procedez? Suni la 0767282904 sau trimiți un emai la scrie-mi@ancalavinia.ro îmi spui despre ce este vorba și stabilim împreună o programare la cabinet sau pe Skype
Locul în care stai sau lucrezi este parte din sanctuarul sufletului tău.

Așa cum noi facem duș sau facem curat în casa, pe birou, așa este nevoie de o curățare periodică a spațiilor în care petreci timp.

Este nevoie să înțelegem că într-o încăpere tot ce înseamnă ceartă, griji, gânduri negative, agresivitate, neînțelegeri , frică se strânge sub formă de energie negativă în pereți, în colțuri, în aerul propriu zis.

Când e cazul să cureți un spațiu?
  • Când simți că ceva nu îți place acolo unde stai/mergi
  • Când sunt multe certuri, frici, negativitate
  • Când știi că nu ai făcut o curățare niciodată
  • Când începi să ai experiențe cu lumini care pâlpâie, obiecte care cad sau trosnesc, senzații de frig sau de teama din senin, incapacitatea de a te odihni bine noaptea, ai o stare de discomfort emoțional, fizic, mental în spațiul respectiv.


Beneficiile unui spațiu curat
  • Stare de confort , chiar placere in acel spațiu
  • Odihnă bună
  • Luminozitate și claritate mentală
  • O mai bună înțelegere între oamenii ce stau acolo
  • O stare de liniște și eliberare


Cum procedez?
Suni la 0767282904 sau scrii la anka.lavinia@gmail.com și îmi spui care e situația.
Stabilim împreună o zi și o oră la care să vin pentru a efectua curățarea. Zilele de weekend sunt tarifate suplimentar.
Într-o astfel de sesiune intră și tehnici de curățare pe care ți le predau spre a face asta regulat.