Deva Premal si Mitten -Bucuresti 2015- o seara magica

AM simtit sa scriu cateva randuri despre ceea ce am simtit si trait la concertul Deva Premal de aseara pentru a -mi ramane si mie aceasta amprenta peste timp…

AM avut numeroase momente in care ma priveam si priveam ce se intampla si nu-mi venea sa cred ca sunt acolo, ca am bucuria si onoarea sa fiu in asemenea loc, cu atatea suflete ce s-au deschis si au cantat impreuna aproape 3 ore ( cu tot cu pauza si mica intarziere de la inceput am stat 5 ore).

Nu a fost propriu-zis un conecert ci mai mult o terapie de grup dirijiata de cei de pe scena -Deva, Mitten si Manoose impreuna cu un instrumentist din Danemarca. Intreaga sala a vibrat si a cantat toate mantrele care au avut cuvintele afisate pe ecrane pentru toata lumea. Mi-au curs lacrimi si am avut pielea de gaina aproape tot timpul , am simtit si vazut lumina si iubirea care s-a imprastiat pe intreaga Planeta…in jur de 1000 de oameni au transmis vibratiile cele mai inalte persoanelor dragi si intregii lumi. Inima mi-a fost incalzita pe tot parcursul intalnirii si am avut parte, poate, de cea mai lunga meditatie de pana acum.

Vocea Devei este dar divin care mi-a atins toate celulele ….cristalina, calda, deschisa, cu foarte multa pasiune, dedicare pentru actul sacru in care era implicata. M-a impesionat momentul de meditatie de la inceput , linistea dintre melodii prin care se simtea recunostinta , implicarea, trairea…Au incheiat spunadu-ne ca le place sa plece in tacere, sa ia cu ei acest dar, al tacerii care este cel mai frumos.

UN moment deosebit a fost acela in care Mitten a vorbit barbatilor , i-a ridicat in picioare incurajandu-i sa cante impreuna cu el , explicandu-le ca vocea lor este energie ce sustine femininul/femeia, ca atunci cand ei canta se deschid emotional si ofera femeii siguranta si este cel mai frumos dar pentru ele. Un moment extraoridinar cu un mesaj emotionant pentru toti barbatii prezenti.

A fost o seara magica pentru mine si am vazut niste oameni naturali, cu simtul umorului, deschisi, calzi si foarte talentati pe scena. Manoose a cantat la cateva instrumente, toate minunate si impresionante….Cei doi, Deva si Mitten sunt un cuplu atat de frumos – un exemplu de masculin si feminin impletit, echilibrat , cel putin asta am vazut aseara.

Astept cu drag sa ii revad aici sau in alta parte a lumii. Ceea ce ei transmit este un mesaj al iubirii, al vindecarii prin iubire, al uniunii. Dupa cum Deva a spus la inceput: cand vom trai uniunea si vom integra acest aspect, ca toti suntem uniti intru Divinitate, nu vom mai avea nevoie de nici o protectie, sufletul notru radiind lumina va fi de ajuns.

Mai jos , pentru voi, unul din cantece inregistrat – despre Trezire ( Awakening) :

Abonează-te la newsletter