Adevarata fericire este la un pas

Astazi am vazut si am simtit energia Divina peste mine, astazi m-am trezit zambind, aproape de a plange de o bucurie inexplicabila…am avut un vis ce mi-a dat putere..si am primit un mesaj pe masura…

„Va spunem: mergeti acum si dezbracati haina lumeasca cu care ati fost invatati, lasati o jos…ca pe o zdreanta si imbraccati haina voastra de Lumina , mergeti in ea stralucind, iubind, iertand.”

Dap, avem toata iubirea si tot sprijinul Ingerilor nostri…si da, avem toti ingeri pazitori care vegheaza asupra noastra. Ei nu pot interveni in viata noastra datorita liber arbitrului. E nevoie ca noi sa ne deschidem, sa le acceptam prezenta si sa le cerem ajutorul ori de cate ori simtim ca nu facem fata singuri.

Ingerii nostri sunt in permanenta langa noi dorind ca noi sa vorbim cu ei, sa le cerem ajutorul pentru orice lucru pe care, poate, il veti crede neinsemnat. Ei nu doresc sa ne asezam in genunchi sau sa le aducem slava ori rugaciuni formale. Este suficient sa spunem „va rog ajutati-ma in situatia asta, am nevoie de ajutorul vostru”.

Asadar aflati ca exista si o alta viata, o alta fericire decat cea pe care o vedem cu ochii fizici. Ochiul nostru interior ne poate arata realitatea noastra Divina…e nevoie doar sa dorim asta, sa avem credinta si sa incepem sa lucram cu iubire si iertare. Si va spun, se poate si nici macar nu e asa de greu pe cat credeti. Toti avem asta in noi, toti putem sa ne auzim sau sa ne vedem ingerii sau sa ii simtim langa noi, toti putem comunica cu ei si toti putem vedea semnele. E nevoie doar sa vrem asta, sa deschidem un pic ochii interiori.

Si da, semnele divine sunt peste tot! Nu vrem sa le vedem, nu suntem obisnuiti cu ele, insa ele sunt peste tot in jurul nostru, mai ales sub forma acelor coincidente…Lumea este o intrepatrundere de carari, de destine, de suflete, fiecare cu o menire, cu un scop …atunci cand mergem pe cararea noastra, spre menirea noastra, cu ajutorul Lor atunci suntem cu adevarat fericiti.

Alegeti sa incercati…lumina este in voi si asteapta sa o imbracati!

Image

Abonează-te la newsletter