Alege sa deschizi usile…

Crede! Detaseaza-te de griji, de probleme, de suparare, de furie…adu-ti aminte ca ele sunt ca niste haine pe care le imbraci si pe care poti oricand sa le si dezbraci si sa alegi unele frumoase, luminoase pecum Credinta, Compasiunea, Recunostinta, Iubirea, Pacea…

Fii incredintat ca totul se intampla mereu pentru binele tau! Ca nimic nu este intamplator si nimic nu iti este dat ca sa te afunzi in hainele negre ale disperarii…acestea, prea multe, duc la un blocaj- aproape ca nu mai poti respira sau gandi. Esti impotmolit in propriile limitari!

Intelege ca lumea in care traiesti, cea pe care o vezi cu ochii fizici, banul si posesiunile materiale sunt iluzii…intelege ca ai fost conditionat o viata intreaga sa crezi ca asta e realitatea si fara lucrurile materiale vei muri…Ai fost manipulat tu si toti ceilalti sa crezi ca daca nu sunt bani nu mai sunt solutii si atunci te scufunzi incet….in manie, in frustrare, in exact ceea ce s-a dorit de la bun inceput sa simti si sa crezi! Ca asta e totul si ca fara asta nu ai nici o putere!

Afla sau reaminteste-ti ca de fapt toata puterea este la tine! Ca poti in orice moment sa nu te mai scufunzi, sa nu te mai sufoci, sa nu te mai plangi si sa nu mai crezi tot ceea ce ei te-au invatat sa crezi ca e real! Poti oricand sa alegi sa te dezbraci de hainele murdare si sa alegi sa fii in pace, sa respiri adanc, sa lasi toate sa iasa ca un fum negru si neplacut si sa insipiri adanc pana ti se umfla tot abdomenul cu lumina, cu pace, cu incredere!

Ai incredere ca gandurile tale creeaza ceea ce tu traiesti, ai incredere ca daca alegi sa insipiri tot ceea ce este mai frumos atunci chiar vei avea parte de aceasta- nu este prea mult sa crezi ca poti atinge pacea interioara, ca poti sa nu iti mai faci griji, ca poti sa iubesti semenii si ca poti sa iti atragi abundenta din toate punctele de vedere. Depinde doar de modul in care doresti sa vezi, de alegerea pe care o faci atunci cand vine un sentiment neplacut prin preajma.

Prima reactie ne este permisa…important este ce facem cu ea, cum o gestionam- alegem sa ne punem hainele murdare sau pe cele curate? Alegem sa inspiram fumul negru sau sa il dam afara? Alegem sa credem ca noi cream ceea ce traim si ca toate entitatile de lumina sunt aici ca sa ne ajute sau credem in continuare ceea ce iluzionistii au creat pana acum?

Centreaza-te respirand adanc si intelege ca imaginatia, gandul , intentia sunt instrumentele noastre de pret! Ele creeaza si inca foarte repede! Intelege ca in orice moment poti cere ajutorul INgerilor si intelge ca usa de care te dai acum cu capul este doar o iluzie…deschide-o cu imaginatia ta si lasa infinitele posibilitati sa patrunda in tine…Accepta lumina Divina sa intre si curete totul in interiorul tau…vezi-te stralucind, radiind de bucurie, de iubire, vezi-te in fiecare zi cate 5 minute exact asa cum visezi sa fii! Vei vedea ca tu CHIAR esti cel care creeaza.

Nimic nu e intamplator sa stii! Daca acum te simti disperat si ti se pare ca usile ti s-au inchis este doar ca sa inveti aceasta lectie…a abandonarii in mainile divintatii, a credintei totale…Alege sa o inveti si sa pasesti pe un drum superb…nu ramane inchis in cutia in care ai fost bagat dintotdeauna! Esti PUTERNIC, esti LUMINA, esti tot ceea ce tu alegi, realitatea este dincolo de usile inchise si este DIVINA.

Abonează-te la newsletter