Fiecare gand este o rugaciune care se va implini.

Suntem energie. Suntem unde de energie si tot ceea ce este in jurul nostru este energie. Sursa/Dumnezeu/Creatorul este tot. Mai poate fi denumit si Potentialul absolut.  Totul este in El deci nimic nu este in afara lui. Tot ceea ce judecati a fi bun sau rau este parte din El. Toate exprientele voastre, oamenii din viata voastra sunt din El.

De fiecare data cand emiteti o judecata, un gand negativ,  o critica, injurati si altele asemenea o faceti la adresa lui Dumnezeu/Sursei/Creatorului si implicit, la adresa voastra- pentru ca  totul este in El.

Esti conectat chiar acum la toate dorintele tale.

Toti visam, ne dorim , am vrea. Tot ceea ce spunem sau facem sunt alegeri. Si gandurile noastre pot deveni alegeri. De ce unii oameni sunt fericiti si au tot si altii nu? Daca observati modul de gandire veti vedea diferentele.images (4)

A fi pozitiv, a vedea lumea in roz, a spune ca esti mereu bine si fericit , a fi incantat de tot ce este si se intampla este astazi judecat ca fiind ceva rau, ca persoana respectiva a luat-o razna, ori e prea fantezista, ori e „in lumea ei”. De ce nu poate cineva trai asa? De ce este ceva rau sau ciudat sa fii fericit, pozitiv, incantat, bucuros si sa vezi in toate pozitivul?

Cat de mult te-a indoctrinat societatea? Cate din gandurile si comportamentele pe care le ai sunt de fapt ale tale si nu invatate din tot ceea ce spun altii ca ar trebui sa fii sau sa faci ?

POTI ALEGE. Incepand chiar de acum! Eu am facut-o si astazi am o viata pentru care sunt recunoscatoare zi de zi.

Totul este energie si Potentialul/Creatorul/Universul este neutru. Tu emiti o unda energetica prin fiecare gand al tau , prin fiecare dorinta, judecata. Aceasta , prin rezonanta se va intoarce la tine. Mai devreme sau mai tarziu. Stii vorbele alea din batrani : dupa fapta si rasplata, cine se aseamana se aduna…este tot vorba despre rezonanta.

Imi vei spune poate ca ai foarte multe probleme, ca viata ta este grea, ca nu ai bani si ca ai divortat , ca ai 3 copii sau ca nu ai un loc de munca. Te vei plange si vei persista in fiecare zi in aceasta stare judecandu-i pe toti cei care au acestea si considerandu-i nebuni , fantezisti pe toti cei care sunt fericiti. Strugurii sunt acrii uneori.

Ti-ai pus pentru un moment intrebarea : dar daca as schimba ceva? Dar daca as incerca altceva? Daca tot am facut asa o viata intreaga si uite unde m-a adus, poate ca ceea ce spun „nebunii” astia fericiiti nu e o fantezie.

Incepe si observa-ti gandurile si tiparele. Observa de cate ori pe zi judeci, critici, injuri, te infurii, te enrvezi sau te intristezi. Si aminteste-ti ca ceea ce dai aia primesti. Universul este neutru. TU emiti, el raspunde.

Alege de astazi, sau cateva ore pe zi pentru inceput sa pui stop tuturor gandurilor negative. De cate ori vine judecata, critica, supararea, indignarea, furia , aroganta etc opreste-le. Ceea ce dai aia primesti. Spune-ti , la alegere, ce simti ca ti se potriveste: astazi sunt atenta la ceea ce gandesc si spun, aleg sa spun doar lucruri pozitive. Astazi aleg sa ma concentrez pe ceea ce este frumos etc.

Daca reusesti sa faci asta incepand macar cu 2 ore pe zi, apoi cu jumatate de zi, apoi cu o zi intreaga vei vedea diferenta.

Eu am ales. Eu am ales de cand ma stiu sa visez, sa cred in oameni si intr-o lume frumoasa, sa vad mereu partea pozitiva din ei. Mi s-a spus de nu mai stiu a numara ca sunt cu capul in nori, ca toata lumea la mine e buna, ca toti sunt sufletisti, ca sunt in fel si chip…si am continuat sa fiu asa. Am ales sa vad partea buna si frumaosa. Am ales sa lucrez cu gandurile mele si sa devin constienta de ceea ce cer Universului prin ele. Am ales sa nu ma mai concentrez pe ceea ce nu vreau , pe lipsa si pe drama si sa ma uit la ceea ce imi doresc, la bine, la frumos cladindu-mi astfel realitatea si viitorul, alegand din Potential doar ceea ce imi doresc in manifestare, in fizic.

images (3)Si TU POTI. Atata timp cat vei crede ca este greu, ca viata e o lupta, ca esti sarac si singur si nimeni nu te iubeste este exact ceea ce vei primi , zi de zi, an de an. Cand te vei hotari sa te opresti, sa observi, sa inlocuiesti aceste ganduri si credinte, sa fii mai atent la ceea ce ai, este, iti doresti in loc de revers atunci in viata ta ceva se va schimba.

De aceea am acum viata pe care am visat-o lucrand exact ceea ce iubesc, ajutand oameni, avand patul meu si masa mea, avand o familie frumoasa si o relatie de poveste. Pentru ca am ales la un moment dat sa schimb ceea ce faceam, sa experimentez, sa incerc, sa lucrez cu perseverenta, motivatie spre binele meu, pentru mine. Chiar si in momentele in care lucrurile nu erau roz si aparea suferinta, durerea, alegeam si aleg sa vad partea buna, aleg sa vad faptul ca aceasta experienta ma invata ceva, ma imbogateste, imi aduce vindecare si nu mai dau vina pe nimeni, nu mai judec, nu ma mai complac in victimizare si plansete fara rost….nu spun ca sunt perfecta. Sunt inca pe drum si invat. Dar ma bucur de acest drum si de invatare.

Alegerea sta in MANA TA. FIECARE GAND ESTE O RUGACIUNE. CE RUGACIUNI ALEGI SA FACI ZILNIC?

Abonează-te la newsletter