Astazi pentru cateva minute…

ImageE noiembrie!! E 11! Apare peste tot 11, 111,11:11 …azi pana si pe telefon din *greseala* am format un sir de 1…luuuung…asa ca Trezirea!

Nu mai e mult si vom fi cu totii in Lumina, Pamantul se transforma, Ingerii si maestrii inaltati lucreaza pentru noi si printre noi…tot ce se intampla in nevazut, in spatele cortinei este mirific.

Aseara si astazi la slujba am simtit iubire din aceea ce nu se poate pune in cuvinte, pluteam! Vedeam, simteam ingerii in jurul nostru si simteam iubirea lui Iisus invaluindu-ma…Traim zile deosebite…astazi este eclipsa, o eclipsa rara care nu este intamplatoare…

Dragii mei frati si surori iubirea curge spre noi, lumina curge de sus, deschideti-va inimile si sufletele si primiti-o! Renuntati la materialism, la egoism, la dorinta aceea atat de inradacinata de a avea si de a ramane agatati in lucruri…toate sunt pieritoare.

Veneam aseara de la un targ si am trecut pe langa o biserica…eram cu o prietena si am intrat. Am zis ca daca ne este in cale trebuie sa intram. Am simtit o chemare si ce credeti? Inauntru ne asteptau Inaltii ingeri Mihail si Gabriel si exista si o mica bucatica din moastele Sfintei Ecaterina, cea care nu cu multe zile in urma a venit intr-o meditatie impreuna cu alti Sfinti pentru a ne face daruri si a ne proteja. Eu am inceput sa rad si sa ma simt ca la prietenii mei acasa, prietena mea a inceput sa planga si sa se roage simtind o energie coplesitoare. Opriti-va cateva momente si spuneti o rugaciune, stati in liniste cu voi, faceti o meditatie sau pur si simplu lasati pentru cateva minute inima sa se deschida si permiteti tutror emotiilor, sentimentelor sa iasa. Permiteti tutror viselor voastre sa zboare cu aripi de fluture inspre cer, catre ingeri! Doar cateva minute in puritatea interioara a voastra, in locul in care nu ati intrat poate de ani de zile sau nicioadata pentru ca v-a fost frica de ce ati putea gasi. Nu va temeti! Este momentul sa aflati ce ati incuiat acolo cu lacate multe si grele…si este momentul sa va reamintiti cine sunteti, ce va doriti, ce simtiti, cata lumina se afla inauntru.

Toti suntem la fel, toti suntem UNUL…indiferent de hainele purtate, de coafura scumpa sau bijuteriile rare, indiferent de masina pe care o conducem sau educatia pe care o avem…toti avem o inima! Toti avem un suflet! Toti venim de la Tatal, din Lumina, din Iubire si toti orbecaim prin intunericul acestei lumi materiale spre a ne regasi sursa…pe noi insine.

Aceasta orbire este a ochilor caci inima stie! Inima simte intotdeauna! Faceti un mic efort cateva minute! Poate chiar astazi la 2.50 cand este eclipsa sau diseara inainte sa va culcati! Fara teama, stiind ca sunteti in siguranta deplina! Ingerii pazitori sunt langa voi si orice alti Mari Ingeri, Arhangheli veti chema vor veni sa va tina in brate, sa va dea curaj, sa va ajute sa va reamintiti!

Abonează-te la newsletter