Atasamente si libertate

Ascultand si citind mesajele pentru saptamana aceasta mi-a venit in minte ATASAMENTUL si renuntarea la acesta pentru a ne ridica intr-o vibratie superioara de iubire

Traim de la nastere si pana la moarte legati de atat de multe : relatii, lucruri materiale de la cele mai mici la cele mai mari…acestea creeaza atasamente/dependente care ne tin ancorati in lumea vizibila, materiala , ingreunand deschiderea noastra catre iubire, ridicarea sufletului nostru.

Wayne Dyer povestea foarte frumos despre acestea. A mers la cumparaturi cu fiul sau si acesta din urma a gasit un tricou ce ii placea nespus. Atunci Wayne a spus ca il va lua el. Fiul sau s-a suparat neintelegand cum poate tatal lui fi asa de rau sa ii ia tricoul ce ii placea asa de mult. Wayne i-a spus: voi purta tricoul asta in fiecare zi pana cand vei putea veni la mine sa imi spui : ma bucur nespus ca ai acest tricou, este foarte frumos. ( a durat 2 saptamani :))

E o povestioara ce mi-a ramas in minte si am reusit sa si experimentez aceasta daruire/dezlipire de un obiect care imi placea foarte tare si am constatat usurarea ce vine odata cu desprinderea de ceva material chiar daca momentul in care il lasi din mana e destul de lung.
Ce ne facem cand dependenta/atasamentul se creeaza cu o persoana, cu o relatie? Atunci greul devine si mai greu.
De cele mai multe ori nici nu realizam ca suntem dependenti de acea relatie si de aici pierderea energiei , puterii, independentei.

Si acesta este un punct pe care l-am experimentat nu demult: am realizat ca persoana care parea un prieten foarte bun doar ma secatuia de energie si de putere in folosul propriu. Chiar si asa lupta cu atasamentul este mare , este grea si implica energie…la fiecare telefon, rugaminte, invitatie de a te intoarce in acea relatie ai tendinta sa spui da, hai , sau numai de data asta…sau diverse pe aceeasi tema- constient fiind ca nu e o persoana ce iti aduce bine- si cercul se reia.

Vorbeam anterior despre recapatarea puterii proprii, luarea ei inapoi- ruperea unui atasament de acest fel este recapatarea puterii proprii. Mentinerea unei astfel de relatii doar pentru ca te gandesti „dar ce o sa spuna….dar o sa se simta prost…dar nu pot sa zic asa ceva…” etc….nu face decat sa ne consume energia, timpul si puterea proprie…

Asadar – uitati-va in jur la relatiile voastre, la obiectele voastre..identificati atasamentele voastre si incepeti sa va reluati timpul, energia si puterea inapoi stiind ca doar voi puteti face asta, pas cu pas.

In momentul in care vom putea spune : gata, m-am eliberat, sunt in contact cu mine si nimeni nu are nici o putere asupra mea -atunci vom fi cu adevarat liberi, in iubire, uniti cu Sinele nostru superior. Mare va fi incantarea in fata noii lumi din spatele ruperii atasamentelor in special de bani si de relatii toxice.

Ca si exercitiu simplu rugati-l pe Arhanghelul MIhail, daca se poate zilnic, sa vina si sa taie toate corzile energetice si ale fricii care va secatuiesc de putere si energie. El va va ajuta cu siguranta si cu sabia de foc va taia aceste corzi de cate ori ii veti cere ( ele se refac daca e vorba de relatii dependente si de aceea e nevoie de repetare). Veti vedea schimbari de stare, de atitudine de ambele parti.

Succes!

Image

Abonează-te la newsletter