Atentie la binecuvantari

Image

Dupa un noiembrie plin de meditatii, cursuri, intalniri si discutii aprinse….reasezarea mea in pagina continua.

Am fost bucuroasa pentru reintalnirea cu parintii si frumoasele discutii pe marginea spiritualitatii, a credintei si a ceea ce suntem, unde suntem si unde dorim sa ajungem. O surpriza la care nu ma asteptam, multumesc mama, tata.

Stiu ca ne aflam in plina schimbare, in plin test a iubirii, a ceea ce suntem….si mai este inca aceasta luna nu usoara insa nici grea daca o privesc prin ochiul omului pozitiv, doritor de a invata si a creste. 

Traim vremuri complicate si am mai spus-o, vremuri in care oamenii se intorc tot mai mult impotriva lor insisi dar si a celor din jurul lor. Rautatea, lipsa de principii si moralitate lipseste parca cu desavarsire…ne este tot mai greu sa ne recunoastem, sa me definim, sa ne regasim adevaratul miez de lumina. Cadem adesea prada egoului nostru ce se dovedeste a fi mult mai mare si mai parsiv decat credeam, cadem prada disperarii, furiei, supararii, emotiilor distructive….si cu greu, daca, reusim sa vedem aceasta din afara, sa realizam ca de fapt….totul este o iluzie. O iluzie menita sa ne afunde tot mai mult in ceata si in uitare de sine, uitare de bine.

Multumesc zilelor ce le-am petrecut alaturi de oameni dragi mie pe care ii iubesc, iar eu cu greu am invatat sa spun aceste cuvinte….multumesc Divinitatii ca mi-a purtat pasii spre o manastire deosebita, spre un preot adevarat, spre o curatare de care aveam atata nevoie. Bineinteles ca dupa aceste fapte si emotii de lumina intunericul e intotdeauna aproape si doritor de a- si baga codita….si aici multumesc coditei pentru lectii noi de intelegere, rabdare, aprofundare, schimbare de perspectiva.

Invat si voi aprofunda cateva aspecte legate de prietenii si ispitele ce apar pentru destramarea lor, de iluzii care ne tin prizonieri intr- o viata ce pare frumoasa, de profunzime….Va spun sa fiti atenti in jur la ceea ce vedeti si traiti cu ochii fizici si sa testati cu inima….sa fiti adevarati cu voi insiva si cu cei aproape voua pentru ca asa oamenii cu adevarat oameni vor intelege si ramane langa voi, sa fiti mereu cu gandul la iubire, la a intelege si privi cu iubire. Fiti voi aceia care aduc schimbarea, care raman ancorati in principii frumoase, in sentimente curate. 

Exista o carte in cardurile oracol cu ingeri care se numeste binecuvantari deghizate….tot greul si raul aparent este spre bine, spre cresterea si urcarea de noi trepte. Adesea raul ce-l vedem in fata noastra este o oglinda a ceea ce e in interiorul nostru si nu ne convine…sa invatam sa ramanem in inima atunci cand vedem oglinda….si sa nu ascultam egoul mereu dornic de afirmare.

O luna binecuvantata!

Abonează-te la newsletter