Binecuvantari sufletelor care au uitat

In lumina unor evenimente recente in care omul care sunt  a fost denigrat , mintit , in care spusele mele au fost rastalmacite, editate pentru a -mi face rau as vrea sa spun cateva lucruri :

Din timpuri stravechi ceea ce nu a fost inteles , a fost judecat, renegat, respins si chiar omorat.

Suflete ca acestea au uitat cine sunt si traiesc acum in frica. Dau ascultare fricii egoului lor care le spune ca o schimbare majora se intampla in tot ceea ce au stiut pana acum. Se tem ca vor pierde falsa putere pe care cred ei ca o au.

Aceste suflete nu au nimic cu mine sau cu cei ca mine ci doar se tem de schimbarea pe care noi o reprezentam pentru ele si in necunostinta de cauza lucreaza din aceasta teama respingand, denigrand, mintind si manjind.

Fie ca aceste suflete sa fie binecuvantate cu tot ceea ce ele au nevoie pentru binele lor cel mai inalt. Lumina si schimbare sa le devina un prieten pe drumul catre ei.

blessings1.jpg

Ceea ce eu am invatat din aceasta experienta este valoros si examenul dat este unul important- de asumare, autenticitate, adevar, integritate. Ce va pot spune voua atunci cand unele suflete va vor aborda spunandu-va ca sunt interesate de ceea ce faceti este:

  • ascultati-va intuitia , chiar si acea farama de secunda care va spune , undeva acolo, in strafund ca ceva e in neregula
  • intrebati-va de ce vreti sa faceti acel lucru, de unde vine el
  • folositi-va discernamantul
  • ramaneti asumati, in adevar, pace alaturi de Creator si Lumina Sa.

Egoul poate sa se simta in multe feluri . El poate sa simta frica, rusine, tradare, umilire, nedreptate, furie etc. Nu suntem Egoul nostru si nu mai suntem intr- o epoca/ energie in care sa raspundem din Ego amplificand negativitatea.

Raspundeti prin binecuvantari.

 

Iti multumesc Doamne pentru Cine sunt, pentru Lumina in care sunt, pentru iubirea cu care sunt, pentru adevarul in care stau , pentru autenticitatea care ma reprezinta.

Multumesc pentru ca sunt aici si acum si ma calauzesti si pazesti la fiecare pas. Amin.

 

look-for-the-blessings-in-all-situation

De folos si relevant : https://www.youtube.com/watch?v=NllANrBt1rQ

Abonează-te la newsletter