Calatoria spre centrul fiintei

Image

Stiti senzatia aceea de „usor ca fulgul” , fericit pana la ultima celula? Daca nu, va invit sa va cunoasteti pe voi insiva, va invit sa calatoriti in spatiul interior, inspre inima si suflet.

Suntem obisnuiti sa ne tot uitam afara, sa cautam aprobari, dezaprobari, intelegere, compasiune, iubire, iertare, laude si asa mai departe…Ei, secretul este ca toate astea sunt deja in noi si ca oricat vom cauta in afara nu vor fi de ajuns, nu vor fi asa cum vrem noi, nu vor fi la timpul potrivit etc…

Pe fondul Carminei Burana scriu aceste randuri dupa o experienta de meditatie superba…pe moment nu realizam ce si cum dar acum inteleg ca am luat contact cu mine, am mers in acea calatorie in interior. Am descoperit relaxarea deplina, incaracarea cu energie Divina, esenta mea Divina pana la urma. Toti suntem esenta Divina, toti suntem creatori ai vietii noastre…toti avem in noi ceea ce avem nevoie pentru propria fericire…

O doamna spunea „nu-mi mai gasesc locul, nu imi mai convine nici in casa, nici afara, nicaieri…nu mai stiu unde mi-e spatiul meu…” , iar cineva i-a explicat : cand nu ne mai gasim locul, cand nu ne mai multumeste nimic din jur si nimeni, cand vrem sa facem schimbari exterioare, sa cumparam mobila sau covoare, sa vindem casa sau asa ceva…inseamna ca de fapt nu ne mai gasim pe noi, nu ne acordam cu noi insine…si ce facem? Ne ummplem mintea cu cele lumesti, cu orice ne tine ocupati…dand vina pe tot si pe toate si facand numai sa ne simtit si mai amarati.

Ce ar  fi daca pentru cateva momente am sta in liniste cu noi insine, ne -am uita putin in interior si am fi atenti , putin, la noi…la ce simtim, la senzatii interioare…la dorinte sufletesti, la dureri poate…Durerile sunt doar un semnal al corpului ca ceva nu e in ordine, ne vorbesc, ne ajuta de fapt…intrebati-le „ce aveti sa imi spuneti? ” si apoi in liniste asteptati raspunsul poate cu o foaie si un pix in fata.

Sunt atatea modalitati, exercitii, momente de linsite pe care ni le putem acorda noua…prin care putem incepe sa ne cunoastem, sa ne recunoastem pentru a ne reacroda cu esenta noastra Divina, cu Energia Divina….suntem minunati, suntem Lumina si Energie. Suntem de fapt tot ceea ce avem nevoie pentru noi insine. Hai sa nu mai dam vina pe tot si toate, nici macar pe noi insine pentru ca nimic din ceea ce facem nu este  gresit! Totul e cu un rost, acela de a creste, de a ne maturiza, de a ne rafina spre a ajunge la un nivel de constiinta superior.

Abonează-te la newsletter