Calea, Adevarul si Viata

„Eu sunt Calea, Adevarul si Viata”  imi tot rasuna in minte astazi. Nu sunt o persoana religioasa si nu prea stiu cand sunt si ce sarbatori. Insa astazi de Inaltare aceste cuvinte ale lui Iisus imi stau in minte…Doresc poate sa imi comunice ca fiind precum El, umbland in iubire ca si El vom gasi raspunsurile.

Avandu-l pe El in noi avem de fapt Calea, Adevarul si Viata in noi. Ne intoarcem la aceeasi idee – cauta in interior si nu in afara ta pentru a gasi fericirea, pentru a gasi raspunsul si mantuirea. Fiecare stim care este drumul nostru prin aceasta viata numai ca am uitat atunci cand ne-am intrupat pe Pamant. Am uitat pentru a putea trai aici experienta de care avem nevoie spre a ne regasi. Prin Iubire- arma cea mai de pret pe care o avem- vom reusi sa regasim aceasta cale si in acelasi timp vom sti care este Adevarul si adevarata Viata.

Ceea ce traim acum, aici pe Pamant este doar o experienta, o faza a fiintarii noastre, Viata este Infinita si este a Sufletului, ea nu incepe si nu se termina pe Pamant in acest corp fizic. Viata abia incepe cand murim. Vom muri inainte sa traim, vom iesi din acest corp cu lectii invatate spre a accede mai sus sau cu lectii inca de invatat spre o noua reincarnare. Moartea fizica, aceea de care ne temem atat, o jelim si o plangem atat este o trecere catre ceva mult mai frumos, o trecere catre Viata insasi.

Se spune ca jelim si plangem atunci cand cineva moare de dragul societatii, de dragul celor care se uita, pentru ca asa se obisnuieste. Daca toti aceia nu ar mai fi acolo privind am mai face atata spectacol? Poate da, poate nu. Cu cat plangem, jelim si sufeim mai mult cu atat sufletul celui care pleaca va fi tras inapoi si tinut in aceste vibratii joase. Daca intelegem ca moarte e doar o faza, daca iubim cu adevarat persoana care se duce si nu ne agatam din ea doar din egoismul nostru ( ca ramanem singuri) atunci o vom tine de mana si ne vom bucura ca pleaca, iar ea la randul ei va pleca in pace si nu de tot. Va fi langa noi de cate ori vom dori sa o primim, sa vorbim cu ea. De multe ori ea va fi unul din Ghizii nostri in aceasta viata. Corpul fizic este o carcasa si nu esenta noastra.

Adevarul despre care vorbeam e la descoperirea si intelegerea fiecaruia. Al vostru care este?

Image

Abonează-te la newsletter