Care este realitatea? Spargeti tiparele!

Astazi, cu emotie in suflet si bucurie nemarginita, am facut public evenimentul pe care il voi gazdui saptamana viitoare: Calea spre lumea Ingerilor! Este un inceput, este o noua viata, este o renastere a mea pentru care simt multa recunostinta.

Am inceput calatoria aceasta intr-un moment in care viata mea era destul de incalcita si frica ma tinea prizoniera in mrejele intunecate si lipicioase. Stiu ca nu a fost intamplator, stiu ca intoarcerea Acasa era pe drumul meu , drum pe care am ratacit fara sens atata timp.

Aseara realizam ca am reusit sa spar tiparul, sa ies din cercul vicios care a fost viata mea pana de curand. Este mare lucru, este mare realizare si bucurie. Sa traiesti o viata aproape inconstient si adormit, prins in griji, in frica, in ziua de ieri sau cea de maine, in drame, lacrimi, neintelegere, tristeti si suparare  este sa nu traiesti de fapt adevarata viata. Este intr-adevar un drum, o experienta , o piesa din puzzle desigur,de aceea sunt recunoascatoare pentru tot. Au fost ani tensionati si am inflorit odata ce am inteles ca Ingerii sunt aici, sunt printre noi la fiecare chemare, la fiecare rugaciune sau meditatie. Sunt aici sa ne sprijine. Si noi suntem lumina si energie pura ca si ei!

Eram ieri in masina si stateam cu privirea pierduta printre masini, poduri, ziduri…si am simtit Ego-ul, mintea spunadu-mi : Asta e lumea ta, adevarata, ce ingeri, ce Arhangheli, unde sunt? Unde ii vezi? Nu exista asa ceva! Uite in jurul tau! Aici e lumea ta si aici e viata pe care ti-o construiesti asa ca lasa imageriile astea! Am zis wow! Ce chestie….imi vorbeste ceva in cap si in acelasi timp simt de altundeva ca spune numai aberatii…ca de fapt lumea nevazuta este cea in care deja ma aflu…am din ce in ce mai des sentimentul acesta, de traire intr-o dimensiune paralela, superba! Nu, nu am innebunit! Sau daca voi asa credeti e ok! Pentru mine aceasta nebunie este sublima!

Va invit si pe voi sa spargeti tiparul vietii voastre, sa vedeti dincolo de masini, poduri, ziduri si sa inebuniti in acest mod desavarsit!

Apropo de mesajul primit astazi  „e nevoie sa va centrati atentia cat mai mult in interior pentru a va echilibra, pentru a va regasi si a sti in permanenta cine sunteti si de ce sunteti aici. Observam ca exista tendinta sa va lasati purtati de lumea fizica, materiala si mirajul ei, observam ca sunteti acaparati cand si cand de activitati marunte pentru ocuparea mintii si pentru satisfacerea Egoului. Fiti atenti cand asta se intampla si nu uitati sa ramaneti in iubire caci in iubire se petrece transformarea si din aceasta pozitie , simtire ajutati Pamantul sa faca tranzitia atat de necesara lui.” – lumea interioara, inima ne va fi mereu ghid spre a calatori in lumea nevazuta dincolo de minte, de Ego, de ziduri si mreje! Repet si o voi repeta mereu: intrebati inima, stati in inima, ascultati ce va spune ( o puteti numi intuitie daca vreti) si urmati aceasta cale…veti innebuni frumos 🙂

Image

Abonează-te la newsletter