Un suflet catre Lumina din el, cautand Indumnezeirea. Un suflet de lumina ce doreste binele Pamantului si pamantenilor. Sunt ceea ce am devenit dupa indelungi cautari si experiente. Sunt o parte din Creatie, din Dumnezeu care inca isi cauta Puterea adevarata. Sunt momente in care o am si sunt constienta de ea si sunt momente in caare sunt pierduta din nou in mrejele realitatii tridimensionale.

Ma defineste inima mea si iubirea pe care doresc sa o pot darui dupa ce invat sa ma iubesc pe mine intru totul. Ma defineste dragostea pentru sufltele inocente si cautarea Adevarului din cat mai multi oameni.

Doresc sa cunosc pentru  a cunoaste parti din mine, doresc sa stiu pentru a sti despre mine. Ma definesc sensibilitatea si emotiile. Nu am fost niciodata persoana rationala pe care altii o doreau. Nu am dorit vreodata sa fiu bogata material, sa am, sa mi se dea sau sa fiu intretinuta. Am avut mereu dorinta de a lupta pentru mine si pentru sufletul meu pentru a-l pastra curat asa cum stiam ca este. Am cazut de multe ori in diferite situatii si perioade. Acum ele sunt doar experiente pe care le iubesc pentru ca au adus un plus inimii mele. Toate au fost pentru ca asa a fost sa fie, pentru ca asa era nevoie sa invat din lectii pentru a fi aici acum.

Avem de fapt doar acest aici, acum. Invat inca sa traiesc doar in acum, invat inca sa fiu doar eu fara vreo masca, justificare sau explicatie.

Sunt coplesita adesea de bunatatea unor oameni pe care ii priveam cu judecata. Sunt coplesita adesea de ceea ce descopar ca sunt eu dar si semenii mei. Sunt coplesita de darurile pe care le primesc zi de zi si sunt nenumarate.

Acum si Aici sunt si ele daruri. Imi permit sa fiu eu cu mine, sa ma simt eu pe mine si sa fiu pur si simplu aducand propria contributie lumii prin energia mea.

Am inca lectii de invatat, sunt inca un copil, toti suntem copii ai Domnului. Mai avem ceva cale de mers pana sa realizam divinitatea din noi cu adevarat.

Sunt acest om care doreste sa gaseasca in el puterea iubirii prin iubire pentru a o putea apoi darui neconditionat prin simpla fiinta. Sunt un om cu vise mari si ganduri indraznete si cu multa pasiune pentru descoperire si invatare.

Multumesc semenilor mei pentru imi aduc parti noi din mine sau parti vechi nevazute pana acum. Multumesc parintilor si celor apropiati mie pentru clipe, sentimente, emotii.Multumesc INgerilor mei pazitori, Arhanghelilor, Ghizilor si Maestrilor pentru toata minunea ce este acum viata mea. Multumesc lui Dumnezeu pentru ca Este.

Multumesc mie pentru calatorie, intelegere, curiozitate, acceptare, provocare…

Abonează-te la newsletter