Comunicarea cu Ingerii

Asa cum am spus intr-un articol anterior ingerii sunt finite de lumina care se afla printre noi fie ca vrem sau nu sa recunoastem asta. Ei ne vor ajuta numai atunci cand le cerem ajutorul , cand ii invitam in viata noastra si nu altfel.
Fiecare are ingeri pazitori , fiecare dintre noi poate sa spuna – ingerii mei pazitori, va multumesc pentru ca ma ocrotiti, ma iubiti, ma feriti de tot raul. Va rog ajutati-ma in aceasta situatie ( descrieti situatia). Daca incepi sa accepti in modul asta aceste finite pline de iubire in viata ta vei vedea apoi miracole infaptuindu-se.
Ceea ce redau aici este o realitate si nicidecum fantezie. Este realitatea pe care nu am fost invatati sa o vedem cu ochii fizici, pe care din contra, am fost invatati sa o ignoram si sa ne fie teama de ea. Orice ar veni din sfera * paranormalului*- asa cum este numit, este ceva de care *ar trebui* sa iti fie frica pentru ca nu este * normal*.
Stiu multe persoane care au avut in viata lor contact cu tot felul de situatii, intamplari, experiente si fiinte de dincolo de val si care, datorita manipularii careia am fost cu totii supusi nu au dat atentie, s-au speriat, au respins si ai uitat despre aceste lcururi.

circle-angel-friends-cute
Si eu, la randul meu am trecut prin etape in aceasta viata in care nu am crezut in nimic din sfera asta , in care am zis : nu exista nimic in afara de mine. M-am luptat atunci cu mine si cu viata mea. Insa iata, ca Universul si ceea ce eu am stabilit dinainte de incarnare m-au adus incet dar sigur inapoi, la realitatea in care traiesc acum: cea plina de ingeri, de zane, de maestri inaltati, ghizi, energii, vindecari miraculoase, intamplari si experiente care par greu de crezut.
Da, comunicarea cu ingerii se produce dupa ce incepi sa accepti ca ei exista si le ceri sa intervina in diverse situatii din viata ta. Oricare ar fi ele. De exemplu : veneam acasa cu tramvaiul intr-una din zile si a inceput ploaia. Nu aveam umbrela, nu aveam nimic ce m-ar fi putut ajuta sa nu ma ud. Asa ca am zis atat: va rog ajutati-ma, faceti cumva sa nu ma ud atunci cand cobor si merg spre casa. Desi ploua cu galeata, in momentul in care am coborat din tramvai ploaia a stat si a reinceput abia dup ace am intrat in casa. Asemenea intalmplari sunt acum la ordinea zilei pentru mine. Te invit si pe tine sa faci cunostinta cu ajutorul divin acordat de ingerii tai, de Arhangheli si alte fiinte minunate.
Nu voi intra in detaliile legate de Arhangheli. Iti spun doar ca sunt 16 cei cu care lucram in Terapia cu Ingeri. Cei mai cunoscuti sunt MIhail ( protectie, paza, curaj, purificari) , Rafael ( vindecare), Gabriel ( comunicare, vesti, arte, copil interior). Le poti cere ajutorul specific , pronuntand numele lor si pentru detalii poti merge la articolul despre Terapia cu Ingeri ( anterior), sau poti sa spui general – ingerasi va rog sa…

 
1. Cere-le ajutorul clar pentru orice situatie in care consideri ca nu gasesti o rezolvare: ca e nevoie de mai mult timp pentru ca intarzii, ca e vorba de o boala sau durere, ca e vorba de a avea curaj sa spui un adevar, sa porti o discutie, ca e vorba despre a cere pace in suflet sau a cere sa fii ferit de ceva anume, doar cere asa cum am mentionat mai sus in exemplu.

 
2. Nu spune tu CUM sa se infaptuiasca ceea ce iti doresti . Ingerii stiu mai bine acest aspect. Noi ca fiinte umane suntem limitate la alege un anumit mod din experienta noastra si pentru ca ni s-ar parea *ciudat* sau fie altfel. Ingerii iti pot adduce rezolvari si raspunsuri pe cai nebanuite: numere de masina , mesaje scrise pe un perete pe strada, mesaj dintr-o melodie pe care tocmai o auzi, fragmente dintr-o discutie pe care o auzi chiar atunci cand ceri ajutor, o imagine anume pe un panou publicitar, la TV ori in metrou, un sentiment sau emotie pe care le poti avea din senin.
3. Exista cele patru claruri : clarauz, clarsimtire, clarviziune,clarcunoastere. Fiecare le avem pe toate dar pregnant este unul , doua. Eu am clarsimitire si clarcunoastere predominant. Restul sunt in curs de dezvoltare. Fii atent la felul in care primesti raspunsurile pentru a vedea ce tip de clar ai.

 

4. Din momentul in care ceri ajutorl fii prezent! Observa mai mult ce se intampla in jurul tau : orice poate sa fie un raspuns pentru ceea ce ai cerut. Nu mai sta cu gandul in trecut sa viitor, fii mai atent, aici, in prezent pentru a primi raspunsurile.
5. Ai rabdare! Este esential sa intelegi ca vei primi ceea ce ai nevoie atunci cand este timpul potrivit si nu atunci cand bati din picior ca vrei. Gandeste-te ca vrei sa intelegi toate misterele universului acum si cineva te asculta si ti le toarna pe toate deodata in cap. Nu vei face fata, nu vei intelege nimic, ba dincontra. Asa ca intelege ca totul se petrece atunci cand tu ai nevoie si esti pregatit sa primesti.

 

6. Poti sa mai ceri ajutorul in scris : scriere automata. Este modul prin care au am primit prima data mesaje de la ei. IMi linistesc mintea, respire adanc , ca si cum ma pregatesc sa intru in meditatie. IMi pun o melodie relaxanta daca simt nevoie si ma asez confortabil cu un pix si o foaie. Cer ajutorul cu o formulare cu care sa ma simt confortabil. Eu spun: Gabriel , Mihai, toti cei care vreti, puteti si trebuie sa fiti acum aici va rog sa imi transmiteti mesajul vostru. SUnt canal pentru voi acum , mana mea este mana voastra /ta acum. Cererea e adaptata in functie de ce mesaj vreau sa primesc, cui il cer etc. Apoi e ca si cum nu mai ai nimic in minte, se goleste, se linisteste totul. Si incepi sa scrii orice vine. Nu te opri daca ti se pare ca nu are sens, nu te indoi, si aceasta se exerseaza daca nu iese de prima data. Scrierea automata nu o recomad pentru cineva care nu a mai incercat nimic pana acum ( meditatie, protectie etc).
7. Poti cere mesaje in vis. Formularea poate fi : va rog sa veniti in visul meu ( Rafael, Raziel, Jeremiel, orice alti ingeri) sis a imi aduceti raspuns, ghidare la urmatoarea intrebare: si o vei descrie. Ajutati-ma sa imi amintesc clar aceasta ghidare la trezire. In vis se lucreaza foarte mult cu noi si ne sunt date foarte multe informatii, mesaje. Nu te descuraja daca nu iti eise din prima. Tu oricum primesti ce ai nevoie si daca nu tii minte. Perseverenta si incredere.

purple-angel
Poti incepe chiar de acum sa ceri ajutorul sis a observe mesajele care vor veni catre tine. Fiind mai atent in jur , in viata ta vei incepe sa deschizi ochii, sa privesti lumea din alta perspectiva. Sincronicitatile vor fi tot mai dese si mirarea ta va fi tot mai mare cand vei vedea cat de frumos ti se raspunde si ce dialog minunat poti avea cu Fiintele de lumina in orice zi. Toate persoanele care au apelat la mine au avut rezultate in acest sens si observa acum altfel semnele, mesajele, prezenta ingerilor in viata lor.
Nu pune presiune pe tine. Ai rabdare, ai incredere, practica. Inca un aspect pe care vreau s ail mentionez: ingerii vor raspunde mereu la ceea ce vine din inima ta, din dorinta ta sincera, autentica si nu din Ego, din minte. Sunt persoane care spun _ eu am cerut ajutorul si acolo si acolo si nimic, nu ma ajuta nimeni. Depinde de unde ceri ajutorul, cat esti de sincer, cat vrei sa vezi raspunsurile, cat esti de prezent si atent, cat esti de conectat cu intuitia ta si cata incredere ai.

Spor la treaba!

Abonează-te la newsletter