Credinta- libertate

Ieri am primit niste raspunsuri. Multumesc Serilor Noului Pamant:) Am inteles ca tot ceea ce am vrut sa fiu de-a lungul vietii a fost de fapt sa fiu iubita. Pentru ca nu intelegeam ca iubirea e in mine si in fiecare dintre noi. Pentru ca o viata intreaga cautam iubirea, implinirea, fericirea in exterior si le asteptam de la ceilalti. Si cand ceilalti nu ni le dau asa cum noi vrem apar discutii, certuri, raniri, suferinta.
Am inteles ca acum sunt acolo unde niciodata nu mi-am dorit , nu m-am gandit ca o sa fiu. Pentru ca noi ne dorim sa fim coafeze, doctori, aviatori, sefi, oameni de afaceri, sotii sau tati si asa mai departe. Trecem pe langa esential. Nimeni nu isi doreste sa fie OM, sa fie iubire sau pur si simplu sa FIE. Am ajuns intr-o etapa a vietii mele in care habar n-aveam ca o sa fiu, nici macar nu stiam despre toate astea, nici macar nu ma gandeam ca exista. Este de altfel cea mai frumoasa etapa de pana acum, este una in care ma regasesc, aflu cine sunt, ma conectez cu Sinele superior si sunt in Pace. Chiar daca nu este inca ceva ce se intampla continuu.E nevoie de multa credinta, de perseverenta, de detasare sa poti doar FI in fiecare moment al vietii tale, sa nu mai evadezi tot timpul in viitor sa trecut.

Am inteles ca avem mana libera sa pictam viata noastra asa cum o dorim, ca de fapt suntem liberi sa fim si sa traim tot ceea ce ne dorim. Asta am si primit de la ceilalti ca si misiune: sa fiu libera. Pentru ca pana acum nu credeam in totatlitate ca sunt, nu imi dadeam eu voie sa fiu. Faptul ca zici : nu pot sa plec, nu pot sa fac asta, nu pot sa fiu asta, eee, dar cum sa fac eu asta?! si asa mai departe…e o privare de libertate, o privare de ceea ce esti de fapt. Ne punem singuri corsete. Spuneam cuiva aseara: aminteste-ti ca tu ai toata puterea vietii tale, tu nu poti pati nimic daca nu doresti, daca nu lasi. Nu ai de ce sa iti fie frica, ea nu exista. Doar mintea ta iti spune ca nu poti, ca nu ai realizat, ca nu e de ajuns, ca nu esti capabil sau ca trebuie sa iti fie frica de unul sau de altul, de viitor, de saracie si asa mai departe. Sufletul tau STIE ca esti perfect, intreg, luminos si ca poti ORICE.

Cu cateva zile inainte, la Timisoara, am inteles ca e nevoie sa actionam si apoi vom primi. E nevoie sa avem credinta , acea credinta cat un bob de mustar pentru a misca lucrurile. Atata timp cat exista indoiala, grija, retinere inseamna ca nu exista credinta. Si stam si ne strofocam pentru o pereche de pantofi sau pentru o masa in oras sau pentru o excursie…in loc sa actionam de fiecare data cand sufletul nostru ne-o spune, cand STIM clar ca asta e ceea ce ne dorim. Pentru ca da, stim, intotdeuna. Doar ca nu mai ascultam. E prea galagie in noi si suntem prea bruiati de programe- educatie- societate ca mai auzim ce ne spune sufletul.

E nevoie de credinta si daca este credinta vom actiona, ne asuma responsabilitatea a ceea ce suntem si vom contribui in sfarsit la ceea ce este evolutia Planetei, a oamenilor ei acum. Toti putem contribui, toti avem rolul nostru, toti suntem Lumina si toti suntem parte a intregului. De-am lasa numai micimile fiecarei zile deoparte pentru cateva momente pentru a vedea.

Abonează-te la newsletter