Curaj! Fa primul pas catre tine!

ImageFacand un ceai mai devreme…mi-am amintit de o persoana draga mie, ceva mai in varsta care nu are curajul de a face ceva pentru ea, pentru sufletul ei. M-a inspirat sa scriu aceste randuri.

INDRAZNESTE! Si fa primii pasi catre tine si vei fi uimit de ceea ce vei incepe sa redescoperi. Lumea magica despre care tot vorbesc eu aici este cu adevarat in noi si la indemana noastra dar de fiecare data amanarea…teama…ne blocheaza, ne sunt piedici.

Multi vin si ma intreaba despre mine si schimbarea mea…se mira cat de mult s-a produs ea si in ce timp scurt…si le spun : si voi puteti, toti putem sa fim in legatura cu noi insine si inima noastra, toti putem sa traim viata pe care o visam si nu este o exagerare. Bineinteles cu conditia sa ne despartim de vechile tipare de gandire si sa nu veniti intreband * eu mi-am dorit sa fiu bogat sau sa castig la loto si nu s-a intamplat * Mi se spun si astfel de replici…e necesar intai sa intelegem ca lumea aceasta materiala e cumva varful icebergului si ca dincolo de ea se afla de fapt realitatea. O realitate a lumilor subtile pe care noi o putem influenta alegand sa trim in iubire sau in frica. Aceste persoane care ma intreaba ma si asculta de multe ori cu gura cascata si alteori chiar cu lacrimi in ochi spunand apoi cat de mult i-am ajutat…ce mult ii linistesc si ce se bucura sa fie langa mine…ei, ce credeti? Ne despartim si isi reiau viata cotidiana, obiceiurile, alegerile si peste o saptamana, o luna…vin cu aceeasi replica sau problema…ascultand din nou, fiind de acord din nou dar …neavand acel curaj al primului pas.

Este adevarat ca fiecare schimba atunci cand este pregatit si in ritmul sau. Dar macar atunci nu te mai plange, nu mai spune ca nu ai timp sau ca viata e grea sau altele de genul pentru ca de fapt, TU decizi! Tu hotarasti cum e viata ta si cum INTENTIONEZI sa fie.

Ai acel dram de curaj si incepe chiar de acum. De ce? Pentru ca traim o noua epoca in care toate se intampla atat de repede…in care intentiile se materializeaza imediat si in care vrem nu vrem…schimbarea se produce. Daca noi nu o urmam si nu ne schimbam, in bine, nu facem acel salt de credinta spre a trai in armonie, spre a alege iubirea, spre a nu mai pune atata importanta pe material si sarcinile neinsemnate de zi cu zi atunci…nu vom rezista si nu va fi mai bine.

Dragele mele prietene si voi toti ceilalti care sunteti incantati de ceea ce descoperiti dincolo de aceasta lume, care sunteti incantati de ceea ce aflati despre energii si legea iubirii…aveti curaj sa decideti pentru voi si sa rupeti rutina zilnica in care e mult mai important sa faceti curatenie pana la 12 noaptea sau sa beti bere cu prietenii decat sufletul vostru…reconectarea cu inima voastra. Am mai spus-o. o repet: daca va acordati macar 15 minute seara  inainte de culcare sa meditati cu voi insiva, sa scrieti sau sa va intrebati asteptand in liniste raspunsurile…si apoi a doua zi…sa schimbati macar un lucru pe care v-ati dorit dintotdeauna sa-l schimbati, marunt, veti reusi. Veti reusi sa va construiti acea viata pe care o visati…insa ca ea sa devina realitate este nevoie de ceva implicare si actiune…nu delasare, nu amanare, nu frica. NU aveti de ce sa va fie frica!

Recunosc, exista momente destul de dificile dar nu le-ati mai avut pana acum in viata? Exista unele intamplari sau pierderi pe drum ce intristeaza sau dor insa…nu sunt ele oricum prezente? SI cand va ganditi ca acestea de pe ACEST NOU drum duc intr-adevar catre lumina din voi, merita tot efortul! Si nu uitati: orice greutate, durere, tristete este doar o LECTIE , incepeti de aici…incepeti sa intelegeti asta : aceasta viata este o lectie pe care noi am ales-o si depinde de noi sa vedem asta si sa alegem in continuare fiecare actiune, pas pe care le facem si care ne duc mai aproape de visul nostru sau mai departe de el ingropandu-ne in munca, gospodarie, treburi zilnice, oboseala,nervi etc…

Drumul catre LUMINA si catre VISUL pe care il aveti despre voi este real, poate fi strabatut si puteti avea acea pace la care visati insa e nevoie de voi in asta…nimeni in locul vostru nu poate avea acest CURAJ!

Abonează-te la newsletter