Esti pregatit sa evoluezi ? ( sau care e situatia actuala)

5c7a0f0bc6bc5ed5cff5d3f7b6c8b31e.1000x740x1Am scris mesajul pentru luna Decembrie insa as vrea sa scriu cateva randuri mai pe larg despre aceasta perioada. De ce? Pentru ca foarte multe persoane au de-a face cu stari mai putin agreabile, cu diferite situatii in familie sau chiar interioare.

Suntem intr-o perioada, asa cum am mai spus, de bifurcatie. Se face o cernere intre Ego si Inima, intre cei care merg inainte aliniati cu noua vibratie si energie intelegand si traind constient si cei care nu au nici cea mai mica idee sau refuza sa mearga mai departe. NU e nici un fel de problema aici , fiecare are drumul sau ales pentru viata asta si contributia fiecaruia este importanta.

Asadar, incet , incet asistam la o departajare , la o claritate din ce in ce mai mare : cei care merg pe ego si minte si sunt foarte incapatanati , prinsi complet in 3D incep sa aiba tot felul de probleme mai ales de sanatate care de cele mai multe ori se incheie cu plecarea lor dintre noi. Energia in care ne aflam acum este diferita de cea ce din anul trecut , ca sa nu mai spun diferita de cea de acum cateva luni in ideea in care crestem si ce nu este facut din si cu iubire cade, se darama. Pas cu pas vom asista la dezbinari, certuri, asa zise probleme pentru unii dintre noi au ramas blocati in energia veche ce nu mai este sustinuta de ceea ce se intampla acum. Cei care isi fac partea lor de lucru, temele de casa, sunt atenti la ei si lucreaza constient, au o puritate a inimii chiar daca nu sunt neaprat treziti ,merg in continuare ceva mai linsititi ( nu ca ei nu au provocari).
Diferenta este ca in momentul in care esti constient de procesul in care te afli perspectiva este alta si nu mai dramatizezi atat, nu mai cazi atat de usor prada negativitatii, furiei si egoului. Le poti vedea si poti lucra cu ele astfel incat sa gasesti adevarata situatie de vindecat si totul se transofrma intr-un castig, intr-un proces frumos de evolutie.

Luna asta si inca din noiembrie vin tavalug tot felul de constientizari, de persoane si situatii din trecut ce au nevoie de incheiere si vindecare. Suntem in procesul iesirii din karma ceea ce inseamna ca avem note de plata de achitat pentru a putea fi noi cu adevarat. De aici multe certuri pe familie pentru a incheia  ce mai avem pe neam – boli sau persoane din familie care au probleme neasteptate sau comportamente ce par a nu mai avea ratiune. Amintiti-va ca sunteti in familia respectiva cu un motiv pe care l-ati ales: acolo unde doare cel mai tare, acolo unde sunt apasate cele mai multe butoane este lectia ta ceea mai mare de invatat! Chiar am visat azi-noapte ca spuneam cuiva : da, dar lucrurile e bine sa seincheie/rezolve armonios si nu cu certuri, trantit de usa in nas, indiferenta, raceala si furii sau regrete. Asa ca vedeti in primul rand cum va puteti regasi alinierea cu voi insiva, centrarea, cereti ajutor ingerilor, maestrilor, ghizilor-aveti de unde alege si detasati-va de problemle altora indiferent de cine sunt ei. Nu ajuta pe nimeni cu nimic daca si tu esti ingrijorat, speriat, enervat si reactionezi din ego sau dintr-o zona de dezechilibru. Poti fi de ajutor cu adevarat daca esti limpede, armonios, daca stii exact unde te situezi, cureti toate atasamentele si dependentele si in felul asta poti darui din energia ta curata, plina de iubire si nu invers. Pe de alta parte nu te baga acolo unde nu e treaba ta! Nu e lectia ta de rezolvat. Tu fa ceea ce poti face – o rugaciune, o curatare, o echilibrare, o protectie atat cat stii si ocupa-te sa fii tu bine pentru ca energetic influentezi intreaga situatie si e de preferat sa o influnetezi cu calmitate, armonie si iubire decat cu nervi si disperare. 🙂 Tocmai aici e si invatatura ta.

Pe de alta parte faceti-va curatarile, purificarile, iertarile. IN ultima perioada , ca de nicaieri rasar persoane la care nu m-am mai gandit de ani de zile fata de care sa imi cer iertare si sa eliberez atasamentele. Nu e intampaltor daca te suna cineva cu care nu ai mai vorbit de 1 an sau daca iti vine un nume in cap si nu stii de unde sau daca visezi o persoana anume din senin. Vezi ce emotie iti trezeste, vezi mai profund despre ce este vorba si fa-ti iertarile si eliberarile. Nu mai putem sta blocati intr-un trecut, intr-un tipar care nu ne mai serveste acum. Evoluam, ascensionam si asta nu se poate face cu atasamente , dependente, programe negative limitative, scheme si energie joasa.

Este timpul sa lucrati intens cu voi si sa stiti ca nu exista scurtaturi…asta va poate spune mintea : du-te la cursul ala, la seminarul ala, la terapeutul ala ca o sa se schimbe tot si ai sa te vindeci ! Nu dati crezare acestor lucruri pentru ca procesul de vindecare e unul de durata, e unul individual si e unul in care e nevoie sa te cufunzi in tine, sa stai de vorba serios cu tine, sa nu mai fugi de tine si sa nu mai stai atat de agatat in frica. Pana ce nu spui : gata, stop, sunt pregatit cu adevarat sa lucrez cu mine si te si apuci sa faci ceva…poti merge la cate cursuri vrei , ele iti vor oferi doar niste ghidari, informatii pe care daca nu le pui in practica nu te vei alege cu nici o schimbare.

Terapeutii sunt aici pentru tine sa te insoteasca pe acest drum cu mare drag si iubire , apeleaza la oricine simti ca te poate ajuta , asculat-ti inima, sufletul , cere ghidare sa ajungi acolo unde este cel mai bine pentru tine si persoana potrivita va aparea. Nu trebuie sa treci singur prin transformarile ce au loc, sunt persoana care iti pot tine o lanterna aprinsa si care te pot invata cum sa te ajuti singur. Tu faci toata treaba si treaba facuta de tine este cea mai valoroasa. Merita! Iti spun sigur! Sunt pe drumul asta de cativa ani si la fiecare constinetizare , vindecare, curatare, eliberare ma simt mai aproape de mine si aripile cresc din ce in ce mai mari. 🙂
Asa ca , dragii mei, curaj! Este un moment de trezire destul de brusca pentru unii, cu palme si suturi in fund dar amintiti-va ca de aia ati venit aici pe Pamant: sa invatati, sa va treziti, sa va regasiti, sa va reamintiti si sa traiti frumos, in iubire!

Abonează-te la newsletter