EU POT ORICE! EU SUNT TOT!

Dragii mei ma regasesc scriind dupa ceva timp…am fost ocupata cu cele spirituale si astazi este o zi pe care o resimt ca si o duminica. M-am trezit zambind, bucuroasa de soarele de afara, dupa un somn strasnic de care nu prea am avut parte in ultimele nopti. Am zis , ce zi plina de miracole, e un inceput de viata pentru mine. De ce?

Pentru ca am ajuns intr-un sfarsit sa fac ceea ce imi place, ceea ce am visat, ceea ce simt cu adevarat. Pentru ca sunt atat de placut surprinsa cand inteleg cum toate se potrivesc exact atunci cand e momentul potrivit pentru fiecare.

Da, stiu ca e o perioada destul de haotica in care multi dintre voi experimenteaza prabusiri in diferite zone ale vietii si nu prea mai intelg care-i drumul, ce e de facut. Anul trecut a fost unul de o asa natura, curatarea aceasta mai are inca loc insa tineti minte mereu ca e doar spre binele nostru. E nevoie de haos, de a darama temeliile a ceea ce nu ne mai foloseste, a ceea ce facem doar pentru ca *trebuie* spre a cladi o viata bazata doar pe iubire si pe ceea ce *simt ca e bine pentru mine si ma face fericit*.

Am observat in ultima vreme cat de putin incredere in fortele proprii avem! Cat de putin suntem constienti de puterea noastra si de minunatia sufletului nostru! Va spun, fiecare este suflet divin, scanteie pura de iubire, toti suntem fundamental iubire. Si atunci, de ce nu am putea noi sa cream tot ceea ce avem nevoie? De ce sa nu vedem totul ca fiind posibil?

Incepeti de acum! Spuneti-va * Eu sunt puternic, eu ma iubesc si ma accept si miracolele apar in viata mea in fiecare zi* Spuneti-va asemenea afirmatii in fiecare dimineata si de fiecare data cand va gasiti in impas. Uitati ceea ce ati fost invatati si ceea ce vi s-a spus o viata intreaga, nu e adevarat ca trebuie sa muncim mult, ca trebuie sa facem sacrificii si sa lasam de la noi, ca trebuie sa stam in banca noastra si sa nu cerem nimic ca sa nu deranjam sau ca tot timpul trebuie sa facem mai mult si mai mult….aruncati la gunoi acest mod de gandire si imbratisati-va minunatia!

EU SUNT! EU sunt iubire, pace, armonie. EU sunt bogatie, rabdare, frumusete, incredere, EU SUNT TOT!

Alt aspect este cel al fricii despre care am tot vorbit. Atata vreme cat fugim de frici, cat facem orice sa ne ocupam timpul numai sa nu ne gandim la ceea ce e nu ne place, atat timp cat evitam sa ne vedem cu adevarat…vom stagna si fricile ne vor lovi in fata cu fiecare ocazie. Primim exact acel lucru pe care ne punem atentia atragandu-l ca un magnet. Daca spun * mi-e frica de…sau nu imi place…sau nu vreau sa mi se intample…* asta ne vom aduce in viata si asta vom experimenta. Infruntati fricile, acceptati-le si vor disparea, pas cu pas. Transformati-va gandirea in una pozitiva, in afirmatii si dorinte, in intentii despre ceea ce Vreau, Pot, Imi doresc 🙂

Pas cu pas, incepand de acum , faceti aceste schimbari , fie si ca un experiment si veti vedea singuri daca va foloseste si cat. Conditia este sa fiti sinceri cu voi, sa incepeti sa va acceptati asa cum sunteti si sa aveti dorinta de a merge catre interior macar din cand in cand- fara zgomote exterioare, fara fuga de sine, fara amanari interminabile…azi- 5 minute pentru voi.

Imbratisari si nu uitati TOTI SUNTEM IUBIRE si IUBIREA POATE TOT!

Abonează-te la newsletter