Eu stiu cine esti- tu?

Azi am realizat ceva : sunt cu adevarat pe drumul meu! IN ultima luna am avut un venit, modest, insa doar din munca pe care o iubesc, daca o pot numi munca….

Realizez acum ca dupa ani si ani de scoala, de note mari, olimpiade, certuri  cu parintii, facultati si examene am ajuns pe calea la care ma gandeam mai putin. Am ajuns sa fiu un ajutor pentru semenii mei prin atelierele pe care le tin si prin consultatiile individuale tot mai dese. Dupa multe lacrimi, nopti nedormite, intrebari cu tona, cautare de maestri si initieri, bani investiti, carti citite…acum imi castig existenta din a fi o lumina pentru cei care se lasa atrasi de ea.

Da! Pot sa spun : VICTORIE! Sunt recunoscatoare, adanc recunoscatoare pentru toate transformarile prin care am trecut, pentru toate palmele, criticile, certurile, durerea, tristetea, sentimentele de singuratate si izolare din ultimii ani! Toate mi-au fost de folos, toate au contribuit la experienta mea, la felul in care ma vad pe mine si lumea din jur, la felul in care ma raportez acum la lumea materiala si la cea spirituala. Toate au fost o caramida, uneori atat de mica si abia sesizabila, in palatul pe care inca il consolidez.

ImageDragii mei, simt din nou nevoia sa va multumesc si sa va spun ca TOTUL este posibil, chiar si ceea ce credeti ca ar putea fi *prea mult* sau *prea frumos* pentru a fi adevarat.

Crede in tine! Lucreaza la increderea in tine pana ce intelegi ca tu esti cea mai importanta persoana din Univers pentru tine. Pana ce devii tu armonios in gandire si simtire. Pana ce intelegi ca tu poti cu adevarat sa iti construiesti exact lumea, viata pe care o visezi. Prin intentie, prin gand, prin iubire, prin vizualizare. Lucreaza asa cum simti ca ti se potriveste- cu afirmatii, cu meditatii, cu rugaciuni, cu mult citit sau urmarit filme documentare…Daca nu stii cum sa o faci cauta un specialist, de fapt, un om care are mai multa experienta decat tine si care iti poate fi un ghid pentru inceput. Pentru ca la un moment dat vei intelege ca doar tu ai toate raspunsurile, doar tu te intelegi cu adevarat si doar intuitia, inima ta iti arata calea.

Ai credinta! Lucreaza la credinta ta in Divinitate, in Univers, in Ingeri, in tot ce inseamna pentru tine Lumina care te sustine, te iubeste asa cum esti! Cere simplu, cere clar, spune-le lor framantarile tale, da-le lor grijile tale prin simplul act al respiratiei si inspiratiei prin care inspiri lumina, pace si expiri tot ce nu iti foloseste. Crede ca odata date , ca odata cerut ce ai nevoie ti se va da exact atunci cand ai nevoie! Crede ca nimic nu e intamplator si ca totul se intampla numai pentru binele tau! DA! Chiar daca iti pierzi jobul sau ramai fara iubit/a, ori nu mai intelegi nimic din viata ta! Toate astea sunt doar situatii in care esti pus pentru a-ti intelege lectiile, pentru a te apropia tot mai mult de CINE ESTI cu adevarat!

Eu cred in tine! Eu stiu ca TU esti LUMINA, IUBIRE, ENERGIE, CREATOR! Eu stiu ca TU ai puterea in tine si ca poti incepe prin a-ti asculta intuitia si a -ti transforma gandirea pentru a ajunge sa stii si tu ce stiu eu!

Eu cred ca Divininul, ca fratii nostri extraterestri, ca Maestri inaltati ne ajuta, ne sprijina, ne dau iubirea lor si aduc pentru noi ceea ce noi avem nevoie pentru a ajunge sa stim ceea ce ei stiu deja!

CURAJ! Schimbarea este aici, prezenta, tu te schimbi, lumea se schimba si totul este doar ca sa afli CINE ESTI.

I AM THE LIGHT OF MY SOUL

http://www.youtube.com/watch?v=UjuzK44rcSU

Abonează-te la newsletter