Eu sunt dintotdeauna iubire…

Suntem fiinte eterne si trecatoare in acelasi timp. Este fascinant inca pentru mine cum pot sa inteleg atatea, cum pot sa patrund atatea si totusi sa fiu la cale lunga de a trai,  integra in viata mea. Intrebarea tutror este mereu :cum? Si eu o pun des,cel putin atunci cand discut cu oameni apropiati si intelegem impreuna d-ale Universului . Bine, inteleg, insa cum fac sa o si simt, sa o traiesc?

6973be24131ee7aa5e2eed093f9fc683.jpgStiu foarte clar ca suntem un avatar aici pe pamant, ca am ales o interfata care se cheama OM cu toate ale sale, de la infatisare si pana la credinte, programe, trairi, stari , situatii etc. Totul este ca un CD care ruleaza, tot ce e creat de om, toate sistemele, fricile, regulile, societatea…Toate astea palesc atunci cand inteleg ce sau cine sunt, cand vad, inteleg energia pura care sunt, energia fara margini, iubirea care sunt deja. Asa am inteles ca nu am ce ierta si nu am de ce ma supara , pentru ca eu sunt deja iertarea, iubirea, intregul. Am inteles ca mi-am ales parintii , de fapt, ne-am ales impreuna si acum doar ne reintalnim pentru a ne juca rolul ( pt a rula CDul ) spre a experimenta.

Tocmai aici e treaba interesata si comica din punctul meu de vedere. Eu am ales interfata asta, eu am ales tot ce gadesc, cred, simt, traiesc acum si deci, nu am cum, cel putin deocamdata, sa ma detasez complet , sa fiu acea energie pura care Experiementeaza pe bune trairea autentica a iubirii pure.
E o diferenta intre a sti, a intelege , a citi o gramada si a cunoaste, mental si a integra toata aceasta cunoastere in viata de zi cu zi.

Ne-am ales sa fim aici, sa traim ce traim tocmai pentru ca am vrut sa expriementam si tocmai de dragul si frumusetea drumului. Este minunat sa aducem toata aceasta intelegere aici, in planul concret , in OM si a o folosi spre a face bine, spre a fi noi insine un model din ce in ce mai apropiat de fapt, de noi insine.

Cand te mai afli intr-o pasa proasta, cand esti incrancenat, nervos, cand ai o persoana pe care nu o poti ierta in fata poate iti vei aminti macar ca poti sa pui stop CDului ( cu toate ale sale) si sa fii acea iertare, iubire. Si daca nu o vei putea experimenta cu totul, integrat in fiinta ta, ca act reflex, asa cum e respiratia, macar poti constientiza ca si cel din fata ta precum si experienta ta neplacuta sunt interfete si te poti detasa putin. Da-te un pas inapoi si vezi de ce ai ales sa experiemntezi tocmai acel lucru , cu ce iti aduce tie crestere, cu ce contribuie la binele tau, care este partea de invatat/pozitiva?  Apropie-te cu un pas macar de ceea ce stii ca esti deja – iubire, lumina, energie pura prin a nu mai riposta, prin a nu mai intretine conflicte si agresivitate, griji si frici.

Opreste-te pentru un moment si reflecteaza – eu sunt dintotdeauna iubire, iertare, lumina, bucurie, adevar, lumina. Acum insa, am ales sa port aceasta interfata numita om-individuatie- si poate lumea nu va mai fi asa de neagra precum credeai, poate nu vei mai injura, tranti, tipa, nu te vei mai umple de griji si vei mai lasa controlul …poate vei avea si tu la randul tau revelatia de care aveai nevoie. Experimenteaza.

Fii binecuvantat suflet minunat!

 

Abonează-te la newsletter