https://www.youtube.com/watch?v=DNca38AazZQ

Pentru cei care nu inteleg foarte bine sau deloc engleza am sa redau mai jos ceea ce acest video transmite. Nu e o traducere mot-a-mot ci una care sa redea esenta.

Dintr-o perspectiva obiectiva orice gand care a fost gandit exista deja, prin urmare si demonii exista dar nu pe toate nivelele de constiinta si realitate.
Nu exista o sursa a binelui si una a raului. Ci una pentru tot Universul care a fost descrisa ca si Lumina.
Ce este intunericul atunci? Este doar lipsa luminii. Daca aprindem un bec dam drumul luminii sa curga. Pentru a da drumul la intuneric nu vom cauta un alt intrerupator si pur si simplu vom opri lumina sa curga, practic, rezistam luminii- acesta este intunericul, vidul. Este la fel cu binele si raul. Exista doar o singura sursa- a binelui sau a luminii, oricum vreti sa o numiti, deci intunericul este o rezistenta la Lumina, lipsa Energiei Sursa si nu o forta de sine statatoare, creatoare.
Demonii sunt o creatie a omului prin deconectarea lui de la sursa. Sunt un gand care vibreaza la o frecventa atat de joasa, opusa Sursei incat au devenit practic un simbol creat, avand o reprezentare simbolistica in lumea fizica. Deci sunt produse ale mintii omului , reale atat cat este orice gand real.
Si gandurile sunt lucruri, dar daca alegi sa nu crezi in ele sau sa nu le hranesti cu energie prin concetrarea pe ele, prin punerea atentiei pe ele, daca alegi sa traiesti in conexiune cu ceea ce tu simti ca este bine pentru tine atunci te vei ridica intr-o vibratie atat de inalta si opusa ca vibratie demonilor incat nu vei mai avea , cumva, nici o cunostinta despre ei in realitatea ta subiectiva.
Exista realitatea subiectiva si cea obiectiva.
Cea subiectiva este cea creata de tine, limitata la tine si la limbajul tau – precum: Eu sunt un om sau mancarea fast food ma ingrasa. Iti creezi realitatea subiectiva.
Realitatea obiectiva, absoluta este cea care nu e atasata la nimic din credintele tale. Se poate doar simti. Este ceea ce simti in spatele realitatii subiective, ceea ce sustine realitatea subiectiva, care nu este diferita de la un om la altul.
Ai intotdeauna puterea de a alege, ea este si va fi mereu a ta- cum iti traiesti realitatea subiectiva in functie de cea obiectiva.
Sursa este vibratia adevarului obiectiv. Sursa a devenit vibratia a tot ceea ce a fost dorit de toate fiintele si ne-fiintele in toate dimensiunile, universurile care sunt si au fost existente. Asadar, Sursa a devenit vibratia de masa a energiei pure, pozitive.
Cand spun ca demonii sunt o realitate subiectiva vreau sa va spun ca ei sunt o metafora.
Exista simboluri a vibratiilor negative in mintile noastre,sunt simboluri ale gandurilor care ne-au fost inoculate de-a lungul timpului de religie, media etc, Aceste ganduri au fost sustinute si hranite intr-atat , incat au devenit forme gand ce au proprietatea/abilitatea de a proiecta idei,de a influenta sau a fi percepute de cei din dimnesiunea a 3 a a caror vibratie este similara cu a lor.
Demonii nu au abilitatea sau puterea de a aparea in realitata voastra, ei sunt invitati sa o faca prin vibratia pe care voi o emanati. Daca va e teama de iad sau demoni ( aveti o rezistenta la ..) atunci de fapt, va puneti atentia pe acestea si atunci, ele trebuie sa devina o parte a realitatii voastre, trebuie sa apara in pentru a fi experimentate de voi ( le-ati chemat prin atentia si vibratia voastra).
De aceea acesti demoni „apar” atat de usor acelora care sunt religiosi, mai ales dogmatici, pana la nivelul acela in care cred atat de mult in ei si deci practic, le rezista zi de zi ( ii infrunta, se tem de ei).
Tot de aceea apar si acelora pe care noi ii numim deranjati mintal/nebuni. de exemplu, am trecut ,poate, pe langa un om pe strada care vorbea singur . ce se intampla aici este ca aceasta persoana are o vibratie atat de joasa, de frica, de ganduri de vicitmizare ca au inceput sa se subtieze astfel membranele campurilor aurice. Si cand asta se intampla energia va curge in afara aurei umane si aceasta energia va fi utilizata, atrasa de formele gand. Nu este un lucru rau/malefic pe care aceste forme gand ( demoni, fantome etc) il fac . ele doar se conecteaza la aceasta energie pe care o folosesc pentru a se manifesta. Problema aici este ca atunci cand o persoana se imbolnaveste, sa zicem ca de schizofrenie, devine tot mai concentrata pe faptul ca e bolnava si atunci se duce din nou in frica si asta va atrage, vibrational, acele fantome care vibreaza la aceeasi frecventa a fricii. Odata ce aceste entitati s-au atasat de campul auric oamenii respectivi incep sa auda acele voci, ei nu mai aud doar vocea lor interioara ci si pe cea a entitatilor. Asa, ei crezand ca sunt nebuni si gandindu se la asta isi scad si mai mult vibratia si atrag forme gand si mai joase vibrational ajungand sa atraga acesti demoni. Atrag de fapt, o manifestare a simbologiei a celor mai intunecate aspecte ale psihicului uman.
Cand traim in „iad” sau traim experienta unui demon ne concentram practic pe ceea ce nu ne dorim. Si astfel, prin legea tractiei cream exact realitatea in care nu dorim sa fim. Desi demonii ca si forme gand exista, ei la fel ca si iadul sau satana au fost creati de mintea umana si nu de Sursa pentru manipularea maselor cu si prin frica. Cand aceste concepte au aparut omenirea devenea religioasa, incepea sa fie controlata prin religie si de fiecare data cand un ateu, un om care nu creadea in asta aparea, el era asociat cu diavolul si ucis.
Iadul ca si Raiul – este o stare pe care o traim aici, in aceasta dimensiune. Sunt o stare de a fi.
Raiul este starea de fericire pe care o traiesti pe pamant prin gandurile pe care le emani. Apartine acelora care reusesc sa mearga mereu, constant dupa busola interioara proprie. Practic, este o viata traita cel mai aproape de vibratia Sursei in sine si este sentimentul pe care il vom avea cand murim.
Iadul nu este un loc ci o stare de a fi creata prin legea atractiei prin gandurile tale. Se simte atat de oribil pentru ca este o vibratie opusa celei a Sursei. Iadul nu este in rezonanta cu Sursa. iadul este al acelora care cauta dreptate datorita intelegerii limitate.
Cu riscul de a parea o placa stricata, daca doresti sa traiesti fericit si sa excluzi din realitatea ta acesti demoni si toate asemenea, tot ce trebuie sa faci este sa gasesti gandul cel mai potrivit pentru tine, care se simte cel mai in concordanta, in armonie cu interiorul tau, cu emotia ta. Pentru ca emotiile sunt indicatia inspre ce tip de vibratie ai. Iar vibratia pe care o ai atrage exact ceea ce este, ceea ce se manifesta in realitatea ta.
de aceea putem spune ca atunci cand vei inceta sa crezi in ei, sa ii alimentezi si atragi prin gandurile tale …ei nu se vor mai manifesta in realitatea ta, nu vor mai exista pentru tine.

Abonează-te la newsletter