Fara minte. Doar liniste

Transformare . Lumea cu susul in jos, nu mai este timp, nu mai este zi sau noapte, nu mai exista program. Totul este vraiste si totul este liniste. Atat de multa liniste , pace si simtire. De aproape o saptamana asta traiesc. Intr-o continua si perpetua liniste in urma minunatului cadou pe care l-am primit in Saptamana Luminata, chiar de luna noua.

Iubirea este liniste, curgere, regasire, firesc, normalitate, magie, nepamantean. Ea nu are de-a face cu zbateri, cu lacrimi, cu dorinte , atasamente, proiectii, ganduri si griji. Ea nu este in minte si mintea nu mai exista. Egoul nu mai este nici el. Nu mai exista intre noi decat linistea, asezarea, regasirea, magia, miracolul. Totul este un miracol…0-divine-image-of-flow-3270247_l

Am crezut de copil in acea iubire din filme fara sa stiu macar ca ea nu reprezinta nici jumate din ce este in realitate. Am stiut in interiorul meu ca printul este, exista si va veni. Am crezut indiferent de cate ori am fost ranita si m-am ridicat. De fiecare data am preferat sa simt, sa traiesc si sa ma ridic daca nu a iesit. In ultima perioada am tot vindecat ranile care s-au produs atunci…de-a lungul iubirilor neterminate, netraite, ne-reale. Am tot vindecat si cautat in mine. M-am retras si m-am reconfigurat . Tot adevarul meu s-a reconfigurat  si odata cu el, trairea mea. Trairea mea in acceptare si in curgere.

Sunt atat de mult programe limitative in care traim, in care am trait: despre cum sa fie, in ce fel ar trebui, despre ce spune lumea si ce e bine sau nu e bine. Sunt atat de multe programe despre care nici nu ne dam seama ca exista si ca ne conduc felul in care traim,gandim, judecam. Am lucrat si la capitolul asta. Si am gasit niste „comori” ascunse precum : nu merit placere, nu merit iubire, nu merit sa primesc, sexul nu este in Dumnezeu, placerea este vinovatie si asa mai departe….Multe astfel de programe care il excludeau pe Dumnezeu din iubire.

Desi stii ca El este iubire si ca totul este Una cand vine vorba de programe subtil, uiti si crezi ca aia nu se face, aia nu e corect sau nu e in Dumnezeu, aia nu e spiritual sau nu e intr-un fel. Uiti ca totul este in EL si ca Totul este biencuvantat si spiritual. Si atunci programele, ranile preiau conducerea si te ranesti singur. Si tot in Dumnezeu ramai si asa. Am acceptat si inteles la un moment dat ca totul este in El. Depinde de intentia , energia cu care o faci, depinde daca vine din Ego sau de la Sinele Superior.Si atunci m-am deschis cu adevarat si am zis: primesc. Doamne adu-mi caci eu primesc.

imagesSi am primit. O mare de uimire si de simtire. O stralucire atat de puternica in mine ca aproape a explodat ca o mica bomba de iubire. Si totul….atat de calm, asezat, simplu, firesc. Fara drame, fara pierderea capului sau a simturilor…fara complicatenii , fara minte si gandire, fara programe …doar traire. Curge si este fara intrebari si ganduri…un acum continuu nezbuciumat. Curat si asezat.

Lacrimi calde au curs pe obrazul meu in urma aceste experimentari care continua. Dumnezeu ne iubeste atat de mult. Si doar e necesar sa fii. Atat. Nu trebuie sa faci nimic. Vei ajunge exact unde trebuie si vei fi vazut/a exact de cine trebuie si totul va fi o curgere lina, o traire sublima, nepamanteana , demna de carti ce nu au fost inca scrise pe Pamant.

Ingerii nu sunt la fel de binecuvantati ca noi care traim aici pe Pamant.

Abonează-te la newsletter