Femeie trezeste -te!

Sunt femeie si vreau sa dedic aceasta scriere femeilor. De ce? Pentru majoritatea clientilor mei sunt femei, pentru ca eu sunt una, pentru ca avem nevoie de vindecare…multa!

Am trecut printr-o perioada in adolesecenta mea pana tarziu , dupa 20 ani , cand eram o femeie masculina – nu neaparat ca aratam ca un baiat ci ceea ce emanam, felul in care vorbeam , ma imbracam era mai degraba masculin. Scriu despre asta pentru ca observ in societatea de astazi foaaarte multe femei care nu stiu ce inseamna Feminitate, care sunt traumatizate, secatuite, golite si uscate de feminitate…

Majoritatea femeilor din societatea de astazi asteapta sa se casatoreasca si dupa ce o fac uita de ele insele , devin un fel de barbati in casa- ele fac curat, ele fac mancare, ele repara de multe ori prin casa, ele se ocupa de copii, ele rezolva….si in toata goana asta ele uita de ele insele. Si arata la 40 de ani ca la 65…
Mai sunt cele care sunt capitani in toata regula, cele care au soti care le indeplinesc orice vorba si indicatie, care vorbesc tare si dau oridine si care stiu intotdeauna ce trebuie facut si cum e mai bine.

Ce mi se pare trist este femeia care intra intr-o casnicie si pe langa faptul ca nu se mai uita in oglinda deloc de cele mai multe ori se si complace intr-o relatie care nu -i mai aduce nici un fel de satisfactie interioara, mai mult: nici mcar nu stie ce simte, daca simte sau daca ar trebui sa fie altfel. Ne-am robotizat, ne-am mecanizat in asa maniera ca mergem pe pilot automat : scoala, serviciu, familie, copii , gatit, gatit, curat, gatit si daca avem bani , poate si un concediu.

599035_363393690414270_2119473719_nDragele mele , va rog, luati-va cateva minute pentru voi daca cititi aceste randuri si intrebati-va : este asta viata la care visam cand eram copil? Unde este inima mea, sufletul meu? Ce imi soptesc ele? Pentru cateva minute iesiti din cutia sociala in care traiti si ascultati-va pe voi! Lasati durerile reprimate, vorbele inghitite, emotiile astupate bine si simtirea tocita sa iasa la suprafata…regasiti-va si reuniti-va cu voi in plentitudinea a ceea ce sunteti. Indiferent ca va da o lacrima sau simtiti furia cum iese din adancuri ori daca va vine sa fugiti pe usa afara, faceti-o! Acordati-va atentie si timp pentru a va intelege si a va pune pe primul loc, poate pentru prima oara in ani de zile!

Nu! NU TREBUIE sa iti slujesi sotul , nu trebuie sa sa stai drepti in casa in fiece zi, nu trebuie sa faci ciorba in fiecare dimineata sau seara, nu trebuie sa faci curat zi de zi, nu trebuie sa iti vezi copii ca pe niste sfinti carora sa le dai totul in orice moment sau sa spui ca ti-ai sacrificat tu viata pt ei!! NU TREBUIE! Esti om, esti esenta divina si tu la fel ca si ei ! SI tu meriti la fel ca si ei sa fii rasfatata, sa fii mangaiata, sa ti se vorbeasca frumos, sa iesi si sa te distrezi, sa te dai cu ruj indiferent de varsta, sa porti rochii cu flori chiar daca ti se pare tie ca nu mai esti tinerica!
Femeie! REvino la ceea ce esti!

Pe de alta parte vorbind acum, mai subtil – toti avem energie masculina si feminina in egala masura, asa suntem completi. Cei mai multi insa nu au idee despre asta si nici nu fac nimic pentru a echilibra aceste energii. Femeilor rugati ingerii, pe Fecioara, pe Isis, pe Haniel, pe Kuan Yin si asa mai departe, sunt nenumarate fiinte luminose ce va pot ajuta…rugati-le sa lucreze pentru vindecarea femeii din voi, pentru curatarea si purificarea chakrelor 2,3,4 ,6 pentru echilibrarea energiei voastre si pentru manifestarea in mod perfect, armonios a Dvinului Feminin ce sta in fiecare!  Veti inflori din nou si veti regasi din nou placerea emotiei, a caldurii, a simtirii, a intuitiei, a receptivittii si primirii…

Apropo de primire, e un atribut feminin ( nu ca barbatii nu ar trebui sa invete asta ) asa ca invatati dragelor sa primiti: complimente, priviri, invitatii, oportunitati, cadouri….orice! INvatati sa va valorizati, sa credeti ca meritati si ca sunteti minunate …

Era energiei feminine a revenit…armonizati-va cu ea, cu voi…si fiti si in fizic, in exterior frumusetea care sunteti de fapt in interior! Nu mai acceptati nimic din ceea ce nu simtiti.

Abonează-te la newsletter