FemEssence- descopera-ti esenta feminina 18 .10- ora 19.00

Feminitatea înseamnă un proces de autodescoperire, acceptare, eliberare, vindecare și împuternicire.

Trăim timpuri în care ne amintim că suntem Femei și în care trezirea adevăratei energii feminine aduce schimbare întregii lumi.
E nevoie să ne adunăm, să conștientizăm și să eliberăm rușinea, vinovăția, confuzia, neîncrederea, furia, durerea pentru a putea să ne împuternicim, cunoaștem și iubim cu adevărat.

La întâlnirile FemEssence ai ocazia să te descoperi exact așa cum ești într-un mediu intim, care te susține, fără judecată sau critică.

Poți pune întrebările care te frământă , care contează pentru tine ca femeie și poți să împărtășești și altor suflete feminine povestea ta. Te poți simți în siguranță, importantă, ascultată, relaxată dându-ți voie să lași deoparte poverile, grijile, tensiunile și să te reconectezi cu tine în profunzime.
Vei experimenta eliberări profunde, emoții reale , trăiri transformatoare și vei putea emana bucuria că ești Femeie dincolo de toate limitările și fricile actuale.

Vei beneficia de:
– un spațiu creat special pentru vindecare
– susținere din partea grupului
– mesaje personalizate
– meditații vindecătoare la toate nivelele -mental, emoțional, fizic, spiritual , psihologic
– răspunsuri la întrebările tale
– sinceritate și deschidere
– transformarea ta ca femeie
– acceptare și reconectare cu energia feminină și atributele ei
– o seară relaxantă doar pentru tine în fiecare lună
– instrumente și metode practice pe care să le aplici apoi pentru îmbunătățirea calității vieții tale ca femeie

Te invit să te gândești și să simți ce esență te caracterizeză mai bine , ce parfum de floare, copac, sămânță -din natură simți că se lipește de sufletul tău? Adu cu tine la întâlnire aceasta esență.

Cine este ghidul tău?
Anca Lavinia, terapeut integrativ și formator , femeie care se descoperă pe sine de câțiva ani, implicată cu dăruire și pasiune în procesul de vindecare al altor femei.
Susțin întâlniri pentru femei de peste trei ani , lucrez individual cu ele de peste patru ani și asist la miracolul transformării feminine zi de zi.
Mai multe găsești despre mine și activitatea mea pe siteul pe care ești deja 🙂 sau pagina de facebook AncaLaviniaFlorea.

Când?
18 octombrie, ora 19.00

Unde?
Universitate – locul va fi comunicat după înscriere

Înscriere :prin mesaj privat sau email la scrie-mi@ancalavinia.ro

Te rog să îți rezervi locul cu o confirmare fermă până pe 17 octombrie. Sunt disponibile doar câteva locuri pentru a avea o experiență cât mai personală.

Investiție : 100 lei
Dacă vii cu o prietenă vei avea reducere 15%.

Tu ce esență Feminină ești?

Atenție !!! Întâlnirile FemEssence pot produce conștietizări, relaxare, stare de bine, vindecare, transformare, bucurie, emoție,conectare reală! Aviz amatoarelor ! 
Contraindicat celor care nu vor să aibă parte de aceste efecte!

Abonează-te la newsletter