Festivalul „Impreuna pentru o viata constienta” 21-22 aprilie Bucuresti

Anul trecut îți dădeam întâlnire la ediția I a târgului Open Heart Community Fair.

În Aprilie 2018, Asociația Inner Creation te invită să ne reîntâlnim la Festivalul ”Împreună pentru o viață conștientă” – locul unde energia pozitivă, adevărul, cunoașterea, pasiunea se împletesc armonios pentru a-ți oferi o experiență de neuitat, aducătoare de conștientizări, resurse și creștere personală.

Misiunea noastră este să cunoști oameni care te pot învăța lucruri prețioase prin prisma cunoașterii și experienței lor, să participi la conferințe valoroase pentru dezvoltarea ta personală și spirituală și să ai acces la produse unice, făcute din inimă, fiind naturale și benefice pentru tine, pentru corpul și sufletul tău.

Acest eveniment este dedicat celor care doresc să afle mai multe despre ei și despre viață, pentru aceia care simt că ceea ce se intamplă acum în viața lor nu este de ajuns sau complet. 

*** Iți oferim peste 10 conferințe cu teme de actualitate precum relații, sănătate, finanțe, mișcare, îngeri, stimă de sine etc., toate având ca centru VIAȚA CONȘTIENTĂ. 

***rora Îți oferim prin conferințele noastre instrumente practice cu ajutorul că:

– să creezi o stare de bine de durată
– să elimini stresul și grijile zilnice
– să înveți să te relaxezi și să te centrezi cu ușurința
– să știi mai clar care e valoarea ta
– să îți gestionezi mai bine și cu ușurință stările
– să afli care sunt conexiunile dintre emoții, hrană, bani
– să ai relații mai armonioase
– să aduci mai multă pace și armonie în suflet și în viața ta

*** Pregătim și o zonă de EXPO cu vânzare de produse hand made, artizanale si pentru o sănătate întreținută cât mai natural. Ele sunt create de mâini dibace și suflete dedicate unei vieți sănătoase și frumoase.

***Vom avea o TOMBOLA pentru tine în ambele zile – astfel încât să poți câștiga premii valoroase pentru dezvoltarea ta personală și starea ta de bine

***Vor pregăti ceva și pentru cei mici , festivalul fiind FAMILY FRIENDLY ! 

Care este viziunea noastră:

• să ajutăm la creșterea nivelului de informare și conștientizare asupra sănătății noastre și a modului în care ne trăim viețile, astfel încât să dobândim echilibru și armonie în toate ariile: relații, finanțe, sănătate fizică, emoțională, mentală, spirituală.


• să creăm, pe termen lung, o ”comunitate a vieții conștiente”, a oamenilor care vor să trăiască după principii și valori precum: autocunoaștere, autenticitate, asumare, valorizare personală, sănătate susținută într-un mod natural, blândețe, cooperare, compasiune, iubire și respect de sine, față de aproapele, față de Planetă.

Cine suntem:

Asociația Inner Creation este sămânța unui proiect în devenire, a unei actuale și viitoare comunități a oamenilor care nu încetează niciodată să se bucure de viață, în toate formele ei, o comunitate a celor care cresc împreună, învățând în fiecare zi și descoperind tot mai mult ce înseamnă să fi un om deplin, frumos, armonios și fericit.

Gazdele Festivalului ”Împreună pentru o viață conștientă” sunt Anca Lavinia și Bogdan Godja, fondatorii asociatiei Inner Creation, suflete în permanentă căutare și dezvoltare personală, pe un drum al evoluției lor de peste 9 ani, cu formare în psihologie și diferite terapii alternative.

Anca Lavinia este terapeut integrativ, consilier pentru dezvoltare personală și formator cu experiență de peste 4 ani în lucrul individual dar și de grup cu oamenii. A susținut de-a lungul timpului numeroase cursuri, grupuri de meditație, seminarii pe teme de dezvoltare personală și Feminitate, autocunoaștere, creștere sprituală și altele. Mai multe despre ea și activitatea ei poți găsi aici: www.ancalavinia.ro sau FB: @AncaLaviniaFlorea

Bogdan Godja este psiholog, consilier educațional, trainer și consilier pentru dezvoltare personală, derulând constant activități de formare pentru adolescenți și copii, ateliere de parentaj și training pentru cadre didactice.
Alături de fondatori vin cu același elan alți membrii și voluntari, oameni frumoși care ajută să facem posibile toate ideile și programele noastre, pentru voi cei care ne urmăriți și primiți darurile pe care le oferim din inimă, cu suflet!

Suntem în toiul pregătirilor așa că îți vom oferi în perioadă următoare tot mai multe informații despre ceea ce pregătim și modul de desfășurare.

Program 11- 19.00 zilnic
Locul desfășurării evenimentului : the Ark , București ( vizavi de Piața de Flori, lângă Crystal Ballrooms)

Viziteaza pagina de facebook Asociatia Inner Creation și lasă un LIKE pentru a rămâne în contact cu informațiile.

URMARESTE CE PREGATIM AICIwww.innercreation.ro

Abia așteptăm să ne vedem și revedem , să avem parte de două zile de bucurie, regăsire, energie pozitivă și informații pentru evoluție!

Pentru a ramane in legatura si pentru a primi noutatile, introdu numele si adresa ta de e-mail in rubrica de mai jos:

Abonează-te la newsletter