imageSe pare ca luna asta ma simt tare inspirata….dupa cat scriu :p. Ma simt inspirata pentru ca in acelasi timp ma simt recunoscatoare pentru viata mea, ma simt plina de bucurie pentru tot ceea ce traiesc si ceea ce se intampla in spatele lumii vazute.

Da, este aparent greu, este chiar imposibil pentru unii in lumea fizica, cea de zi cu zi…traim intr-adevar zile in care tot ce auzim este despre accidente, copii maltratati, familii destramate, cutremure sau altele de acest gen…multi oameni nu mai au loc de munca si iarna este necrutatoare, multi nu au case sau si mai rau….este plina lumea de stiri si de intamplari neplacute si o vad, o stiu chiar daca nu ma uit la tv si nu citesc presa….am inceput sa observ mai atent oamenii din jur, sa ma uit la experiente, la povesti, la gesturi ….este pentru multi o lupta a supravietuirii.

Eu  aleg in fiecare zi insa frumusetea…sa observ cm soarele straluceste , sa vad cum oamenii zambesc , sa simt cum trecem printr-o adevarata curatare, purficare ….sa inteleg ca tot ceea ce se intampla este pentru ridicarea noastra, intoarcerea la iubire….tot mai multi sunt interesati de ceea ce este nevazut, de ceea ce incep sa simta, sa experimenteze si nu pot intotdeauna explica. Tot mai mult se fac cunoscute terapiile alternative, tratamente naturiste, descoperiri socante pentru unii, evidente pentru altii…observ o tendinta generala catre intoarcerea in inima si in adevar….asa slabuta, firava cum e ea …dar este!

Desigur, sunt si acei realisti convinsi, astazi spunea o doamna „eu nu cred dle in nici o meditatie, energie, spirite si astea, du-te dle de aici”….ca ea sunt destui mai ales in domeniul psihologiei unde ma incadrez ca sa nu mai spun de psihiatrie….sunt oameni pentru care vremurile vor fi grele …schimbarile sunt favorabile si frumoase pentru cei care le accepta, au credinta si iau greutatile ca pe niste lectii , teste, incercari….pentru ceilalti…intr-adevar e greu insa e lectia lor de invatat.

Raman surprinsa in cotinuare de oameni frumosi pe care candva nu ii credeam capabili sa inteleaga aspectele nevazute, energetice, cele ce time de religie etc….sunt fericita sa vad ca omenirea isi reaminteste incet incet cine este….Stiu ca suntem foarte ajutati sa trecem prin aceasta perioada si stiu ca anul ce va veni va fi unul deosebit….veti vedea pe propria piele.

Sa ne bucuram dar ca avem sansa de a trai acum si aici pe acest pamant sfant, sa nu uitam sa fin sinceri cu noi si sa avem credinta ca nu suntem singuri, ca nu suntem uitati, ca nu suntem pedepsiti…fiti lumina!

Abonează-te la newsletter