Haosul de acum este doar inceputul

M-am trezit astazi dansand in bucatrie in timp ce asteptam sa se incalzeasca o cana cu cafea ­čÖé Ma uitam pe geam si apoi am zambit dandu-mi seama ce fac. Am revenit in camera la discutia online pe care o aveam cu cineva ce a fost curios sa afle mai multe despre ceea ce fac, despre Ingeri si energii.

Am realizat ca astazi au fost doua persoane care mi-au spus ce lucruri interesante afla de la mine si ca ma vor mai cauta…am zis multumesc Doamne pentru ca imi aduci acesti oameni, pentru ca pot vorbi despre lucrarea Ta, despre lumea nevazuta pe care toti ar trebui sa o cunoastem mult mai bine. Am avut un moment in care am fost plina de recunostinta si bucurie ca imi implinesc menirea, ca fac ceea ce mi-am dorit mereu : sa ajut pe cei de langa mine.

Mai mult decat atat ei vin mereu inspre mine cumva, de undeva…si doar bucuria ca oamenii se deschid si doresc sa invete despre spiritualitate, despre alte moduri de a intelege lumea, de a se ajuta…este minunata! Imi intareste credinta ca vom trai timpuri minunate nu foarte departe de acum. Chiar daca totul pare acum ca se destrama…este doar o destramare ce va aduce renastere.

Este acelasi lucru in cazul vostru, a celor care va simtit acum pierduti, suparati pe viata, pe voi, pe tot. Important este ca va intrebati, ca ramaneti curiosi, ca doriti sa stiti si ascultati…cautati mai mult. Este primul pas catre voi insiva, catre iesirea din haos si renastere ca si suflet de Lumina ce sunteti. Nu va lasati cuprinsi de tristete, de disperare, de negativitate! Sunt doar ganduri, emotii care nu sunteti voi! Voi sunteti Suflet curat, energie a iubirii peste care doar s-au asezat diverse haine murdare in timp si ati uitat ce e de fapt sub ele si de unde ati inceput.

Orice schimbare adevarata incepe cand ajungi la capatul puterilor…si poti alege daca te ridici, daca mai cauti si mai vrei sa intelegi sau poti alege sa fii comod, sa te plangi sau sa te victimizezi in continuare ceea ce iti va aduce mai multe haine murdare si chiar boala.

Felicitari voua celor care va aflati acum intr-un moment greu al vietii voastre si nu renuntati-va framantati, va agitati, va intrebati….este doar intunericul dinaintea luminii! Cu incredere si curaj inainte!

Aboneaz─â-te la newsletter