Isus mi-a vorbit

Este prima zi din an, o zi in care mai mult dormi, lenevesti, un prilej de a sta cu tine si de a face planuri sau anumite vindecari.

A fost o noapte minunata si o perioada pe care abia azi am inteles-o mai bine. Imi aduc aminte , si cred ca v-am mai povestit asta , ca am mers intr-o biserica undeva in mai-iunie si mam oprit in fata icoane lui Isus.Eram intr-o stare plina de emotie si evlavie si  am zis atat: imi doresc sa ma ajuti sa inteleg iubirea ta, sa ma inveti sa simt si sa daruiesc aceeasi iubire pe care tu ne-ai dat-o noua. Te rog arata-mi! Asa a inceput relatia mea cu Isus.

In mai putin de doua saptamani am cunoscut pe cineva care m-a invatat iubirea neconditionata, prin care am inteles ce inseamna asta la nivel pamantesc, fizic. Prima oara cand am exprimentat-o a fost printre primele mele medittii – cand lam intalnit pe El. Atunci am simtit iubirea aceea coplesitoare, intreaga, divina, curata. La emisunea pe care am filmat-o in decembrie cand am primit intrebarea despre o experienta personala in meditatie aceasta a fost prima ce mi–a venit in minte si pe care am povestit-o. Momentul intalnirii cu El. Ca si cum nu era de ajuns am si transmis un mesaj al Lui la final ( emisiunea cu acest mesaj este transmisa pe 3 ianuarie pe 6tv de la 19.00).

In vara am mers la Medjugorie unde am inceput relatia mea cu Fecioara Maria si unde, in acelasi timp, am aprofundat-o pe cea cu Isus Am petrecut minute intregi in fata unei statui ale lui , facatoare de minuni si m-am cufundat in acea energie minunata.

Apoi am inceput sa intalnesc persoane in care vedeam si simteam energia lui, acea iubire, acea blandete, acea caldura si daruire. Aseara, in noaptea de revelion distrandu-ne cu karaoke cineva a primit inspiratia de a pune Let it Be , Beatles in care exista un vers ce spune ” Mother Mary comes to me”….dupa care mie mi-a venit in minte de nicaieri melodia Jesus to a child, George Michael….ca sa nu mai spun ca atunci cand am tras cuvantul anului din bolul de la intrare a fost: IUBIRE. Este ceva ce mi s-a tot repetat ca mesaj de -a lungul anului trecut, Am inteles ca sunt iubire si ca asta este ceea ce daruiesc si ajut oamenii sa gaseasca dar totusi, nu intelesesem pe deplin…pana azi.

10893783_1534909663429752_975373941_nSi totusi, ce e cu Isus? Apare si iar apare in drumul meu , constat. Astazi stand de vorba cu cineva a aparut din nou in discutie. Cand intorc privirea spre laptopul acestei persoane ce vad? O poza cu Isus in stil catolic, cu acea inima rosie. ( Inima este ceva ce eu vad peste tot, desenez si apare ca simbol pt mine mereu). Am zis ca nu se poate asa ceva si am simtit ca este ceva cevrea sa imi spuna. Asa ca am zis , mai in gluma mai in serios: ce vrei sa -mi spui? Ce se intampla?? Si nu am terminat bine de intrebat ca persoana cu care eram da un refresh paginii de facebook, ce credeti??? Din nou, o poza cu Isus pe care o si postez aici care spune: Ma primesti sa locuiesc in inima ta in 2015? In acelasi timp vad doua secvente numerice pe pagina mea 333 ( care se repeta de vreo saptamana). Aceasta secventa inseamna ca maestri inaltati sunt alaturi de tine acum : Isus este un maestru inaltat. Si in timp ce spuneam asta m-a lovit inmoalele capului si mi-au dat lacrimile incontrolabil. Acum am inteles ce doreste sa imi transmita….de ce aparea atat de des, ce legatura aveam eu cu EL…A trebuit doar sa intreb : ce vrei sa imi spui. SI precum ai arata copiilor mici El mi-a dat trei semne in decurs de 10 minute atatde clare!! Atat de clare ca am inteles toata povestea de la momentul acela in biserica si pana acum….Iubirea…Constiinta Christica si eu…rolul meu in acest an. Cine poate intelege va intelege.

Cereti, cereti cu inima curata si vi se va raspunde. Fiti atenti la semne caci ele sunt peste tot. Ni se dau raspunsurile ca pentru copiii mici….este atat de simplu!!

Multumesc Isus din tot sufletul! Am inteles acum : Eu sunt fiul /fiica lui Dumnezeu , eu sunt Dumnezeu, EU sunt cel ce sunt . Iubire..iubire…iubire…

Abonează-te la newsletter