Slide toggle

Welcome to Zass

Zass is a powerfull WordPress / Woocommerce theme with a modern, pixel perfect design suitable for handmade artisans, craft businesses and portfolio websites.

This is a custom, collapsible widget area. Use it like any other sidebar and easily place any number of widgets here.

Iubire bine ai venit

Iubirea iarta totul, rabda totul, nu judeca, ea doar este. Iubirea mi s-a aratat si mai am inca de inteles profunzimea ei adevarata.

Traind o viata intreaga fara ea o uitam si nu uitam sa credem in ea cu adevarat dar singura iubirea muta muntii din loc si alunga orice nu este pe placul Divinitatii. Unde salasluieste ea? In inima, revenim mereu si mereu la inima…Iubirea este ceea ce avem nevoie in orice ceas si cu ea, prin ea vom birui orice.

Am observat ca ea este tema ce se tot repeta in ultima vreme. Traim vremurile de pe urma, traim intr-un haos de emotii, sentimente, comportari, actiuni majoritatea menite sa ne indeparteze de iubire si de inima. Insa ramanand acolo vom birui, vom deveni lumina curatandu-ne de intunericul ce ne inconjoara.

Am trait o experienta transformatoare, o experienta a iubirii si a regasirii proprii si mi-am primit darurile. Daruri de lumina, daruri de la Univers, daruri din Iubire si pline de Iubire. Acum ramane sa FIU iubire in fiecare moment al vietii mele. Cum? Rabdand, rugandu-ma, nejudecand, daruind din preaplinul meu, crezand pe deplin si multumind in fiecare zi Tatalui Ceresc.

Image

Abonează-te la newsletter