L-am regasit pe Dumnezeu

L-am redescoperit pe Dumnezeu! Cu lacrimi innodate-n barba…cu zambete ciudate printre lacrimi si cu simtamantul puternic al recunostintei si al regasirii.

L-am „pierdut”pe Dumnezeu in adolescenta cand m-a luat lumea cu ea, cu zgomotele ei , cu vocile ei asurzitoare.

Toti avem calea noastra, toti avem cararea noastra si menirea noastra care va fi dusa la indeplinire daca noi alegem sa Il regasim pe El si pe Ingerii sai. Ei sunt mereu dincolo de valul pus pe ochii nostrii, dincolo de ceea ce vedem in lumea materiala.

Ei sunt langa noi mereu ca si parte din EL asa cum noi suntem parte din EL de asemenea. E nevoie doar sa ne reamintim, sa alegem sa cautam mai adanc in inimile noastre, sa ne regasim ca si Copii ai lui Dumnezeu.

Nu sunt o persoana religioasa, nu merg la biserica si nu prea cred in preoti si toate cele impuse de biserica. Din contra.

Mi-este greu si straniu in acelasi timp sa spun toate astea pentru ca si eu, ca si noi toti, am lasat mintea sa ma atace zi de zi si sa imi spuna ce este bine si ce nu. Asa am adormit si acum, in mijlocul trezirii mele spirituale mintea inca imi spune sa tac din gura, sa revin la cele normale, sa ma gandesc bine la ce vor zice altii..si la cat de ciudat voi fi privita.

Dar eu L-am redescoperit astazi pe Dumnezeu si el este peste tot! In frunzele din copaci, in florile din Pamant, in vantul dintre ramuri, in pasarile ciripitoare, in animalele ce merg pe Pamant si in noi!

Astazi mi s-a spus de catre Divinitate sa nu mai aman, sa nu ma mai tem…sa las lumea sa spuna orice. Eu am calea mea, eu am drumul meu pe care nimeni nu poate pasi pentru fiecare il are pe al sau. Eu am toata puterea vietii mele de fapt…si nimeni nu controleaza nimic din ceea ce mi se intampla in afara de mine.

De acum voi povesti mai multe..mai pe indelete pentru ca am inteles ca bubitele ce le am pe fata si roseata de pe piept sunt doar manifestari ale emotiilor mele pe care le tin ascunse. Sunt forme ale corpului meu care imi spun sa fiu cine sunt, asa cum sunt.

De acum voi fi.

Abonează-te la newsletter