La revedere 2014, multumesc 2015!

In fiecare an de ceva timp imi numar biletelele fericirii acumulate in timpul anului. Este vorba despre o cutie pe care am facut-o si in care pun cate un biiletel pentru fiecare realizare, bucurie mare de peste an. Imi dedica un timp pentru a rememora, pentru a realiza si multumi pt tot ceea ce mi s-a adus si intamplat

IMG_01222014 a fost un an complicat ar spune multi, un an de rasturnari, provocari, noi inceputuri, ravasiri interioare mai presus de orice. Pentru mine a fost un an tare frumos. Este anul cresterii mele. Este anul care mi-a adus multe ateliere, workshopuri minunate, mi-a adus cabinetul pentru consultatii, prieteni atat de minunati ca imi dau lacrimile numai gandindu-ma la asta….emisiuni tv, cursuri cu si despre ingeri, colaborari deosebite…Este un an la inceputul caruia nu aveam nimic financiar. Eram practic la inceput, la 0. Nu aveam loc de munca, stiam drumul pe care vreau sa merg, stiam ca ingerii sunt prietenii mei cei mai buni si ca ei ma vor conduce dar nu aveam nimic palpabil. Imi tineam consultatiile in ceainarii si cafenele, increderea in mine era destul de scazuta , valoarea pe care o puneam pe ceea ce sunt si ofer de asemenea.

Iata cum luna de luna cu muuulta credinta si determinare am ajus la final de an cand….sunt un om implinit si fericit. Am invatat nenumarate lectii : ca eu sunt mai importanta decat oricine, ca nu mai vreau sa imi cedez puterea , ca am terminat cu cercul vicios in care ma aflam, ca daca nu risti ( dar cu credinta) nu castigi , ca pot si singura si pot orice…ca este foarte important sa aduc tot ceea ce stiu din spiritual in fizic si sa impac partea mea masculina cu cea feminina ..ca fara a actiona in plan fizici degeaba meditezi, scrii, te rogi etc…Am invatat ca atunci cand ma valorizez pe mine si munca mea stiu sa cer pretul corect si pot sa traiesc din asta fara sa mai plec urechea la tot ceea ce spun sau cred altii …am invatat despre iubirea neconditionata si despre a lasa controlul….si ca lucrurile cele mai frumoase vin atunci cand nu planifici si lasi totul in mana divinitatii…cand nu ai asteptari totul curge.

Am invatat despre oameni frumosi si inca integrez compasiunea, am vazut cum emotiile cele mai puternice si mai frumoase vin din lucrurile cele mai simple…si ca o atingere sau o imbratisare valoreaza cat o mie de masini…am inteles care imi este rolul in contextul a tot ceea ce se intampla acum la nivel global…atat de multe lectii, atat de multe situatii si oameni …va multumesc din suflet tuturor celor care mi-ati fost profesori anul asta…Multumesc voua, clientilor mei care imi sunteti atat de dragi si care mi-ati adus lacrimi in ochi si atat de multa iubire in inima…care mi-ati aratat oglinzi atat de folositoare.

Multumesc pentru momentele in care am crezut ca ma rup in doua si mor….pentru momentele in care am adormit plangand sau am plans pana la dureri cumplite de cap si de ochi, pentru momentele in care nu m–am simtit foarte bine si am invatat atatea despre lumina, iubire, intuneric…mi-am schimbat atatea perceptii si am integrat atatea concepte si energii noi…

Un an -cadou- as spune! Multumesc pentru oamenii extraordinari ce au aparut pe calea mea: Liviu, Kendall, Radu, Viorel , Marlena, Gheorghe, Dana, Anna, Mada, Ionut, Florian..va iubesc!

Abia astept anul ce vine , abia astept darurile lui, oamenii, trairie, emotiile ….abia astept concretizarea proiectelor pe care le-am inceput…si materializarea intentiilor scrise deja…Multumesc 2015 pentru toate oportunitatile, dezvoltarea, cresterea, iubirea , relatiile , cursurile, cartile, oamenii, vacantele, abundenta pe toate planurile pe care mi-o aduci! Va fi un an minunat pentru noi toti! ( https://ankalavinia.wordpress.com/2014/12/28/mesajul-ingerilor-pentru-anul-2015/) Pastrati-va increderea, credinta , compasiunea si iubirea caci fara ea nimic nu infloreste.

Abonează-te la newsletter