La revedere 2016, bun venit 2017

Se incheie un an plin, un an , ar zice multi, greu , sau pur si simplu un an cu de toate.
A fost un an al schimbarilor si al confuziei pe alocuri, al durerilor interioare, emotionale, al plecarilor in lumea de dincolo. ZIcea cineva, un an al coborarii inauntru.

Au fost , bineinteles, in functie de fiecare minunate reusite, minunate intamplari precum oameni noi in viata noastra, oportunitati care mai de care, surprize de la Univers.

Este anul in care m-am casatorit , fulgerator as zice pentru ca nu a fost o relatie prea lunga inainte si mi-am ascultat sufletul fara a tine cont de mirarea sau dezaprobarea exterioara. A fost un an in care am pierdut un sufletel drag si am inteles mult mai multe despre trecerea dincolo.
A fost un an care m-a dus in profunzimi, specific Scorpionului care e peste tot in harta mea. Am simtit la cote inalte, m-am retras la cote inalte si am trait extaz si bucurie la cote inalte.

Am cunoscut oameni si mi s-au clarificat alegeri, drumuri. M-am ascultat mai mult si mi-am dat ragaz mai mult fara a ma grabi, fara a mai pune presiune pe mine, fara a mai asculta mintea care spune mereu „fa ceva”. A fost o lectie a mea, asta cu timpul, cu rabdarea , cu „pe indelete”. Am iesit din zona „ce fac altii, ia sa fac si eu ceva” si am intrat adanc in mine, in linistea mea, in ritmul meu. De aici din interior am observat cat atentie am dat mintii, cat de mult am lasat Egoul sa fie la conducere , cat de multa lupta am pus singura in viata mea. Am mai observat ca odata cu linistirea toate au curs firesc , clientii si banii au continuat sa vina fara a ma strofoca in vreun fel, evenimentele si oportunitatile au continuat si ele sa se intampla fara a-mi mai bate capul, oamenii mi-au oferit super daruri din categoria „cunoaste-te pe tine insuti” si totul a capatat un alt sens.

Da, un an plin in care m-am apucat de astrologie, o stiinta magica cu ajutorul careia mi-am descoprit resurse atat de valoroase, de aceea m-am si retras putin, sa le cunosc, sa le miros, sa le simt, sa vad ce pot face cu ele. Am descoperit despre mine , cu ajutorul planetelor, caselor, guvernatorilor, aspectelor, ca am multa treaba de facut, din aia serioasa , din aia cu asumare si curaj la greu , din aia care poate schimba ceva in lumea asta. Si ma bucur ca in felul asta am capatat multe confirmari pentru intuitiile mele, pentru viziunile mele, pentru soaptele sufletului meu. Ma bucur ca din aceasta harta, care este un instrument minunat de autocunoastere si lucru pentru dezvoltare, am lucrat deja o gramada fara sa stiu. Mi-am valorificat deja resurse fara sa stiu ca le am. Cum? Ascultandu-mi intuitia, fiind mereu altfel sau impotriva curentului daca asa am avut chef, incercand iar si iar  fara sa ma dau batuta, avand o tona de credinta in drumul meu si in Dumnezeu, cercetand cu sete tot ce inseamna interiorul meu cu toate umbrele lui ascunse de ani si ani.
Daca 2016 a adus multe incheieri si nu e timpul pierdut sa va faceti inca listele cu incheierile pe care le doriti, 2017 va aduce multa munca, adevar si „altfel”.

new-year-wishes-for-friendship-2017-15

2017 va aduce inceputuri , daramari de situatii acolo unde baza nu este solida si adevarata, cu integritate si iubire, va aduce multe idei noi, multe schimbari -uneori bruste- si multa abundenta. Puteti zice, aaaah, in sfarsit ! E asa si nu e asa. Depinde cata munca s-a facut si se va face in noul an pentru suflet, pentru a mai curata reziduurile care atarna pe ici pe colo, pentru a sti ce inseamna valoarea personala. Abundenta vine atunci cand stii cine esti ca si valoare, cand ai o imagine sanatoasa despre tine, cand iti cunosti potentialul si resursele si te pui pe treaba. Faptul ca reciti rugaciuni pentru abundenta stand in fotoliu sau cureti „karma” aia nasoala pe bani nu -ti va aduce mai multi bani, mai multe oportunitati, mai mult timp.

2017 iti va pune fundul la treaba ca sa ajungi la visele tale. Si indrazneste, ai curaj, viseaza ! Mare ! Incepe ce ai tot visat sa incepi, fa-ti planuri, fii sigur pe tine si nu uita sa adaugi mereu elementul supriza, acel „altfel” .

 

Va fi un an puternic, de imputernicire, de dreptate, adevar, integritate, „cine sunt eu” si cu multa rasplata. Cineva zicea ca cine si-a facut temele si cine are curaj acum si se asuma va deveni un lider, ceilalti raman followeri. Nu e nimic rau in nici una dintre situatii. Nu te plange insa daca ai vrea nu stiu ce si nu esti acolo. Inseamna ca nu ai muncit destul cu tine, pentru a crea acel „acolo”. Mai ai timp sa o faci.
Iti doresc un final de an cu bucurie, cu constientizari, hotarari si asumare. Sa fii binecuvantat cu darurile de care ai nevoie pentru binele tau!

-va urma-

Abonează-te la newsletter