Lasa-L pe El

Lacrimi fierbinti pe obraz in miez de noapte. Ma culc insa nu adorm. Simt cum recunostinta imi umple sufletul si deodata ma trezesc spunand in gand…: il iubesc, eu inca il iubesc. Dar il iubesc lipsit de „a vrea”, fara sa cer, fara sa caut si fara sa astept. Il iubesc si imi doresc sa fie fericit , liber, plin de viata si cu zambetul acela minunat pe fata mereu….Doamne…am reusit eu asta? Sa iubesc eu asa? Chiar simt asta?

Doamne cat te iubesc, te iubesc atat de mult, iti multumesc atat de mult….pentru acest dar…pentru ca traiesc aici, acum.

Iar tu, omule, fii om, fii tu, simplu…fii om si fii divin. Iubeste-te, iubeste soarele si stelele, iubeste vinul si muzica, iubeste florile si vantul, iubeste ingerii si oamenii, iubeste-i pe toti, iubeste tot. Omule, fii om si simte dumnezeieste!

images (2)Iar eu, Doamne iti multumesc din nou pentru ca sunt aici, pentru ca traiesc asta, pentru ca noaptea, in loc sa dorm dupa o zi foarte lunga eu plang de bucurie, de recunostinta si vorbesc cu Tine! Ma simt atat de eu acum. In liniste, in intuneric, cu mine. Si stiu ce am de facut si nu stiu cum insa Te las pe tine sa imi arati, sa imi aduci, sa faci….asa cum Stii ca e mai bine pentru mine si pentru toti cei de langa mine. Acum stiu ce am de facut si acum te las pe Tine sa o faci prin mine. Pentru ca eu nu stiu. Eu iubesc. Asta am venit sa fac, asta am venit sa Fiu.

Omule, iubeste-te, simte-te, bucura-te, joaca-te, experimenteaza, intreaba-te, indoieste-te si intreaba iar. Razi, danseaza, asculta ploaia si savureaza-ti ceaiul. Ai remarcat cate astfel de momente e iubire sunt in viata ta? Te opresti sa le vezi, sa le simti, sa le lasi sa fie prin tine?

Aproape ca nu imi vine sa cred ca eu sunt asa…acum…aici. Ca iubesc asa. Ca simt asa. Ca traiesc asa. Ca inteleg asa. Este asa-ul meu si acum el este ca un curcubeu cu multe irizatii roz, cu multe simtiri calde in tot trupul meu. Acum asa-ul meu se simte complet si plin , bucuros si entuziasmat pentru noua viata ce incepe acum.

Iubeste-te, iubeste-i pe toti si chiar daca nu o poti face mereu nu-i nimic. Invatam, crestem, cerem ajutorul Tatalui nostru , ne deschidem inimile catre iubirea Lui si El ne va invata, ne va arata, ne va conduce acolo unde Stie ca este cel mai bun loc, moment, traire, intamplare, situatie, persoana pentru noi…mereu. Tu – doar iubeste chiar daca uneori pare atat de greu si complicat. Fii mai atent la cate motive de iubire ai , primeste-le mai des in interiorul tau si savureaza-le…se vor inmulti cu cat esti mai atent , mai dornic, mai traitor in iubire…

Omule, lasa-L pe El sa iti conduca pasii catre acel „cum” pe care nu il intelegi inca.

Abonează-te la newsletter