Lumina din noi- era schimbarilor

Am descoperit lumea ingerilor, a ghizilor si maestrilor inaltati si sunt recunoscatoare pentru toata ghidarea, iubirea lor. Am inceput sa primesc mesajele lor minunate pentru a le da mai departe celor ce au nevoie de ele….scopul este acela al trezirii, al intoarcerii la iubire, armonie si pace- intati in interiorul nostru.

Sunt prea multi cei care inca se uita in afara pentru a gasi fericirea, care invinuiesc pe altii pentru nefericirea lor in loc sa stea cu ei in liniste si sa se intrebe : cine sunt eu? Cat de mult ma iubesc, cand mi-am spus asta? Cat de mult ma respect si am grija de mine? Care sunt nevoile mele de fapt, ce imi face placere?

Sunt intrebari simple dar la care majoritatea nu ne gandim pentru ca nu suntem obosnuiti sa ne uitam in interior, pentru ca ne este teama de ceea ce vom gasi acolo, este, din pacate, un taram vechi si atat de nou pentru omenire.

Este o era a schimbarii- egoismul, meterialismul, ura, avaritia nu mai tin, nu vor mai avea putere. Putrerea vor fi cei care isi vor regasi copilul interior, Inima, Sufletul si menirea. Cei care vor alege iubirea, calmul, pacea, armonia si vor dori sa faca bine, sa existe pentru a ajuta , ei sunt cei care vor castiga de data asta!

Sunt atatea de spus…atatea de scris…voi reveni pe aceasta tema cat de curand si daca voi simtiti nevoia de a sti mai mult, de a invata mai mult, de a va cauta pe voi insiva…imi puteti lasa un mesaj, un comentariu…puteti cauta la fel si pe internet informatii sau carti pe care sa le cititi. Totul este deja acolo, e nevoie numai sa aveti intentia si sa porniti la drum.

Pentru ca am vorbit despre mesaje la inceput va redau o parte din ceea ce am primit astazi:

„Este vremea sa se schimbe raul in bine, avaritia in gnerozitate, ura in dragoste…este vremea sa lucrati pentru voi si sa curatati pamantul vostru.
…. Prin iubire veti castiga inapoi pacea voastra si pe cea a lumii. Cei care vor insista sa ramana in egoismul lor, in lumea lor creata de minte , dorind distrugere si castig personal sunt ei cei vor pierde aceasta batalie. Caci este o batalie care se poarta la nivel nevazut intre lumina si intuneric. Voi puteti alege sa fiti lumina, de aceea suntem aici si va vorbim. Ca sa stiti ca Lumina este peste tot in jurul vostru, ea este si in voi…”

Image

Abonează-te la newsletter