Lumina si iubire

Se vorbeste mult despre iubire, iubire neconditionata si lumina….peste tot vad sau aud : lumina si iubire. Dar stim ce inseamna sa ai iubire, sa trimiti iubire, sa fii iubire? Stim ce inseamna sa fii lumina, sa trimiti lumina? Este aproape ca o moda sa tot vorbim despre asta…

Mai este moda mersului peste tot la cursuri, seminarii, prezentari si workshopuri…si asa credem ca devenim spirituali, 285768_613652785318494_1451748325_nvindecati, plini de lumina si iubire. Lucrurile nu stau chiar asa.Este , bineinteles, foarte bine sa mergi la cursuri si seminarii , este foarte bine sa cauti sa intelegi si sa te vindeci…dar care este limita? Ce obtii din toate astea? Cat integrezi si cat aplici cu adevarat?

Majoritatea initierilor si cursurilor de astazi iti ofera informatie si poate, lumina. Lumina este buna , este minunata, insa doar cu lumina nu reusesti mare lucru. IUBIREA este cheia si ea este cea fara de care degeaba ai lumina. Mersul peste tot in goana dupa o minune care sa te faca bine nu te va ajuta cu nimic daca tu nu cobori in inima ta, deschizi sufletul, te unesti cu Hristosul din tine si manifesti iubirea….Si aici nu este vorba despre aceasta iubire vorbita, scrisa, explicata…ci desrpe acea iubire pe care nu poti sa o descrii, sa o vorbesti sau sa o predai cuiva. Spunem multe cuvinte si intelegem atat de multe la nivel intelectual dar cat aplicam? Cat din toate cautarile tale, cuvintele auzite si invatate aplici? Cat efort, disciplina depui pentru a gasi adevarata iubire in tine?

images (5)Daca te intrebi de ce nu esti mai bine, de ce nu ai bani suficienti, de ce ai probleme de sanatate, de ce nu stii inca cine esti si ce vrei chiar daca deja ai multe initieri, cursuri si diplome…intreaba-te : cata iubire sunt? Am gustat vreodata din ea cu adevarat? Am coborat toata lumina, invatatura, informatia in inima pentru a le topi in iubire? Sau ma multumesc sa alerg aproape orb si schiop printre seri si zile de curs…printre diplome…cuvinte fara sa imi dau ragaz cu adevarat sa integrez, sa inteleg la nivel profund, sa simt….sa cobor in mine si sa imi asum procesul vindecarii? Imi dau ragazul sa inteleg ca lumina nu este suficienta…ca informatia si cunoasterea nu sunt suficiente? Inteleg ca doar prin iubire voi fi intreg? Acea iubire care nu se poate descrie, nu este scrisa in carti, nu ti-o poate preda cineva….

Abonează-te la newsletter