LUNA MAI -Mesaj

O luna cu mult accent pe vinecarea copilulul interior, iertare, regasire, intuitie si armonizare.

Este o luna in care schimbari majore au loc in interiorul nostru. Lucrurile si evenimentele exterioare ne duc tot mai mult catre a ne vedea interiorul si bubele ascunse demult , candva in copilaria noastra.

Va fi nevoie sa fim blanzi cu noi, sa ne tinem in brate si sa ne spunem cuvinte frumoase si calde stiind ca suntem ocrotiti de Divinitate si ca pentru a deveni , a ne transforma e nevoie si de lucruri mai putin placute.

Continua vindecarile in familie, cu parintii si se ajunge la un punct in care nu mai putem ascunde tot ceea ce ni se intampla si nu ne convine pentru ca ni se arata cauza: familia, copilaria si tot ce am absorbit, adoptat de atunci incoace. Se cere o atentie mai mare in viata de zi cu zi. Mentalul este foarte prezent chiar daca pe alocuri emotiile rabufnesc in momentele cel mai putin asteptate. Observati ceea ce vi se intampla, ce vine catre voi, vedeti legaturile si trimiterile, ascultati-va intuitia.

Devenim mai prieteni cu energia mamei pamant si intelegem ceva mai mult ca e nevoie de conexiunea cu ea, de purificarea ei prin iubirea noastra. Indreptati cate un gand si cate un fir de iubire din inima voastra catre mama pamant, catre tara. Au nevoie de noi si sustinerea noastra.

Este posibil sa ne fie pusa la incercare increderea in noi, cunostintele, ceea ce am acumulat pana acum. Este posibil sa ni se para ca nu stim sufiecient, ca nu facem suficient, ca suntem confuzi mai ales in spectrul profesional. Se intampla o recalibrare. Vin informatii noi, constientizari si reorganizari interioare la nivel de cunoastere, intelegere, perceptie. Primiti-le cu bratele deschise si nu va izolati in indoiala sau teama. Primiti fluxul ce curge catre si prin voi pentru a va alimenta si lucra inspre binele cel mai inalt. Din nou, atenti la intuitie.

IMG_20150507_134858O luna in care se produce o armonizare si unificare in constiinta noastra a tuturor. Devenim mai constienti de legaturile dintre noi, de nevoia de a colabora si face impreuna lucrarea pentru care suntem aici. Ne ancoram mai bine in Pamant, in fizic, in noi, si aducem mai eficient cunoasterea, lumina, energia divina in planul fizic. Se produce, pentru cei care vor, lucreaza, sunt atenti o crestere spirituala majora si o reechilibrare a campurilor, energiilor, structurilor.

Mai este o luna a schimbarii in urma procesului transformational in care ne-am aflat pana acum. Am simtit ca lucruri mari se vor intampla inca din aprilie pentru ca e nevoie inainte de iunie sa fim mai asezati, mai armonizati, mai impamantati, mai atenti si ceva mai vindecati- din interior catre exterior.

Mult succes, incredere in voi si in proces, determinare, perseverenta si bucurie sa avem!

Multumesc, multumesc, multumesc.

Abonează-te la newsletter