Am ajuns și la finalul zodiacului, la punctul de încheiere și noi începuturi: Pești. Luna Nouă are loc în 2 martie seara și ca orice lună nouă ne invită la plantarea unor noi semințe pentru viitor.

 

Soare și Luna își dau mâna la 12 grade în Pești alături de Jupiter.
Întâi de toate energia Peștilor este una ce ne reamintește de Credință, de a lăsa controlul și a ieși din minte și a ne da voie să visăm, să creăm, să ne rugăm, să ascultăm…să fim.

Ultima zodie încheie o etapă și este deci rost de a încheia și în noi, în viețile noastre vechi paradigme, vechi contexte și a ne elibera de Control, de Frică spre a cultiva ÎNcrederea în acel ceva mai mare, în Divin, în Univers. Atunci când ne dăm voie să punem Credința înainte și să ne lăsăm ghidate de ea totul capătă sens, curgere. O lume magică în care suntem susținute și ni se arată la fiecare colț miracole, semne, mesaje ni se deschide.

 

Când renunțăm la frică și intrăm într-o viață plină de Credință cu Inima deschisă și relaxate că orice ar fi va fi bine urcăm trepte interioare spre Femeia Creatoare, Suverană, Centrată, cea care Creează propria viață la braț cu Divinul și nu singură, luptându-se, trăgând de ea, obosită și mereu în gardă.

 

Ce fel de viață vrei să trăiești? Una bazată pe minte, pe ego, pe programări vechi și tipare pline de anxietate sau una plină de Credință, relaxare, încredere, curgere?

Ce decizii ai nevoie să iei acum spre a Crea această viață, spre a te ALINIA cu Divinul din tine și cu Creatoarea care ești?  Ce voci, gănduri tot asculți și cui dai puterea ta?

 

Cu Jupier aici toată această energie a lunii noi se amplifică. Este un moment în care putem să ne regăsim visând cu ochii deschiși, conectați cumva mult mai bine, mai ușor la INima noastră, la Creativitate, la Divinitate….Putem simți nevoia de rugăciune, de a avea mai multă recunoștință, compasiune și de a readuce SACRUL în viețile și Sufletele noastre. Putem primi acum mesaje prin Vise puternice, prin meditație sau pur și simplu în momente de reverie, de creație, de prezență. Canalul cu Universul este acum LARG deschis.

Preferi să auzi, vezi și primești aceste mesaje sau te închizi, respingi, judeci crezând că sunt niște prostii sau că tu nu poți? 

Vrei să te lași moale, receptivă și să vezi ce surprize poți avea în perioada asta (și nu numai) ori preferi să rămâi rigidă, speriată și în control? 

 

Oamenii au fost atrași mereu de ceea ce este Dincolo de mintea noastră, de lumea noastră fizică, de material, de rațional.

Unii au mers în direcția explorării și deschiderii, conectării cu această lume care nu se palpează cu mâinile dar se simte atât de puternic interior. Alții au ales rațiunea, știința, logica, controlul, traiul în „doar ceea ce pot atinge e real”.

 

Din experiența mea de până acum am observat ( atât în viața mea cât și în general) că atunci când las controlul, mă încred, colaborez cu Divinul, operez din intuiție, simțire, din acest spațiu invizibil TOTUL curge mai ușor, se leagă, totul devine magic și plin de sens. Atunci primesc constant susținere și ghidare și nu mai e nevoie de ambiție, voință până-n pânzele albe, luptă și chin.

CÂnd negăm această Putere, această forță pe care Nu o vedem cu ochii fizici trăim deconectate, pline de frică, în tensiune, speriate mereu, ne conduce frica și nu avem scop, sens. Suntem ca o frunză-n vânt. Avem impresia că suntem singure, că nimeni nu ne ajută, că trebuie să ne chinuim și să luptăm ca să ne iasă. >>>>E doar rezultatul respingerii Divinului, a deconectării de la Esența ta: ființă divină, magică, creatoare. 

 

 

Vrei să faci pasul în Necunoscut și să Ai Încredere?  Să trăiești ca parte din ceva mult mai mare, ca și parte creatoare și nu doar ca un om care dă din greu?

Ce anume te reține, ce gânduri, programe, credințe? Ce îți spune mintea?

 

 

Ce mai este remarcabil la harta acestui moment ?

Saturn și Mercur în conjuncție în Vărsător pot aduce la suprafață încercări de suprimare a adevărului mai înalt, încercări de supunere și de limitare a liberății de exprimare a oamenilor, a colectivului.

În același timp…suntem invitate să ne ASUMĂM ADEVĂRUL și să COMUNICĂM acest adevăr cu RESPONSABILITATE, matur, clar și fără teamă. Să nu mai tăcem supuse unui sistem care ne vrea mute și în genunchi. Ci să ne dăm voie să ne ridicăm fiecare, în propria unicitate și să vorbim, să scriem, să desenăm- să ne exprimăm!

Maturizarea în toate ariile este necesară : și vizavi de comunicare și vizavi de credință și Divinitate – această cale cere discernământ, responsabilitate și maturitate. Nu toți guru sunt pe bune!

Nu oricine zice că Vede în aură chiar vede sau o face dintr-un spațiu Integru. Acesta este riscul Peștilor mai ales cu Neptun aici: fugă de adevăr, dependențe de orice fel, evadare în tot soiul de feluri, mulți Isuși care sunt salvatori, iluzii și confuzie. Deci…DISCERNĂMÂNT. Conectează-te mereu cu Corpul tău, cu Sufletul tău și Vei simți Adevărul

 

Cu Venus, Marte și Pluto în conjuncție în Capricorn vorbim de intensitate. De ADEVĂR din nou, De RENAȘTERE și recalibrare a relației masculin- feminin, cum ne folosim puterea.

Ce fel de relație ai tu cu Femininul din tine? Dar cu Masculinul? Ce răni sunt ascunse acolo și deja s-au împuțit de când le tot amâni? Pluto te invită să cobori adânc în tine și să vezi Adevărul. Să vezi cine pe cine manipulează, ce jocuri de putere faci cu tine, cu alții și ce dureri ascunse menții încă sub pătură.

O restructurare la nivel adânc are loc în fiecare dar și la nivel mare, global. Se face shiftul de la o societate patriarhală bazată pe folosirea eronată a puterii, pe manipulare, compromis, minciuni, secrete…lăcomie și mult abuz la una în care suntem egali, ne tratăm cu respect și integritate, construim o Lume Nouă împreună în sinceritate și pentru binele colectiv.

Unde te minți încă? 

Unde în tine există încă separare și fugă ( de feminin, de masculin, de anumite aspecte?)

Unde operezi încă în structuri vechi, în paradigme vechi și rigide, controlatoare și agresive? 

 

Cu Uranus în aspect cu Soarele ȘI luna, cu Nodurile Lunare și ele în acest dans vorbim despre o resetare la nivel profund. ÎN noi, fiecare și la nivel MARE, de umanitate. Suntem conduse tot mai mult spre a ne aminti cine suntem, de ce suntem aici, care este SENSUL, MISIUNEA noastră și în ce fel vrem să ne trăim viața. Cu adevărat.

Ce relație ai tu cu Divinitatea? UNde te-ai separat, unde este conflict acolo?

În ce fel credința a fost una superficială, legată de dogmă și cum poți acum transforma asta într-o relație intimă și reală cu Divinitatea întorcându-te în inteiror? 

O societate care are la bază CREDINȚA reală nu dogma, Inima deschisă, Adevărul, Integritatea, Colaboararea este o societate înfloritoare. ȘI nu=mi spune că este utopic pentru că nu este. Această lume este creată chiar acum de fiecare prin alegerile proprii.

Cu cât permitem ca resetarea să aibă loc în noi, să lăsăm să moară vechiul și să ne amintim de bunătate, de integritate, de responsabilitate, cu atât creâm o viață mai bună pentru noi și prin asta,contribum la mai mare.

Cu cât noi nu ne mai mințim pe noi însene, nu mai vrem să controlăm tot, nu mai stăm mereu în gardă și în frică ci ne deschidem să primim viața, să creăm, să facem ce ne place, să fim sincere și transparente, să ne asumăm Autoritatea interioară și să ne maturizăm...cu atăt asta se va reflecta în toată lumea…în noul care ia naștere.

 

Lasă-te surprinsă. Lasă-te încredințată că totul este și va f i bine. ȘI pune osul la treabă. Fă munca de curățare de vechi în mod adânc, asumat, profund, real. Nu mai fugi, Nu mai amâna, nu mai sta la calduț doar pentru că e comod. Nu mai da vina pe alții. Nu mai aștepta minuni stând în aceeași mocirlă zi de zi.

TU ai puterea! Începe din interior! 

Sădește semințe noi în inima ta și apoi acționează! 

 

O lună nouă ce poate aduce MAgie. Te lași să o primești? Să o vezi? Să o simți?

 

Aici, aproape,

Anca Lavinia

 

 

 

PS_ pe 27 februarie ne vedem la București sub energia lunii Noi deja. Experimentăm trăirea autentică feminină în simțire, corp, emoție, împreună. www.ancalavinia.ro/divedeep

Abonează-te la newsletter