Mesaj Angelic- Martie

ImageMARTIE – luna zborului, a eliberarii, a puterii personale!

Prima saptamana vine asa cum am zis in mesajul saptamanii cu detoxifieri si eliberari pe fizic si emotional. Acestea vin pentru a ne pregati sa zburam cu adevarat. Recomandabil este sa mancam cat mai usor, sa bem multa apa, sa eliberam toate emotiile care vin fara a le reprima sau nega.

A doua saptamana , asa cum a aparut si in citirea anterioara, vine in continuare, cu puterea manifestarii. Vom aduce tot mai mult aici, in fizic ceea ce primim in spirit, ceea ce aflam, constientizam. E vorba de fapt despre a manifesta acea lumina si iubire care suntem si prin asta, a ajuta la cresterea acestei planete…la Luminarea si ridicarea ei.

A treia saptamana vine cu ceva provocari pe parte de ego si putere personala. Atentie asadar la a ramane centrati, in iubire, la a nu va lasa subminati de unii ce doresc sa va taie avantul. Ramaneti in credinta , ramaneti stapani pe voi prin iubire si continuati sa mergeti pe drumul vostru indiferent de cei din jur si judecatile lor.

Ultima saptamana vine cu un flux emotional ce poate fi confuzant dar tinteti- l pe Rafael aproape si cereti ajutorul sau in eliberarea tutror emotiilor sau comportamentelor ce nu vin din iubire, ce nu va servesc si va sunt toxice.

Mesajul special este acela ca e bine sa dedicam mai mult timp familiei, celui sau celei iubite, sa avem grija de armonia interioara ce se va rasfrange si in cadrul famailial. Exists posibilitati de oficializari de relatii sau noi inceputuri in iubire!
In continuare Zadkiel este aproape spre a ne ajuta cu a sa flacara violet la curatare, transmutare.
Completez mesajul deoarece mi se tot repeta cu : sunteti toti o familie mare si frumoasa! Constientizati asta, vedeti asta, iubiti-va si ajutati-va unii pe altii caci nu sunteti diferiti decat prin carcasa. Pamantul este o mare si frumoasa familie catre care va indreptati toti prin constientizari profunde!

O luna in care ne vom manifesta puterea, Lumina, vom lua avant, vom avea realizari si recunoastere cu atentie pe centrare si credinta!

Cu iubire,
Anca si Ingerii Vostri

Abonează-te la newsletter