Mesaj de la FECIOARA MARIA

„Este un timp in care energia iubiriieste tot mai puternica s se manifesta tot mai mult in plan fizic prin voi Primiti-o in inima voastra si stiti ca eu sunt mereu aproape. Cereti-mi sa va ajut in deschidrea inimii  voastre, in vindecarea voastra si o voi face.
Aceaasta perioada a sarbatoririi pe care voi o numitii Craciun aduce cu ea energii deosebite, curat ce va transforma fiinta la nivel profund Fiti pregatiti pentru schimbari interioare de pereptie, credinta, idei, constientizaripe care pana la finalul acestui an le veti avea din ce in ce mai des.

images (1)Mana mea este asupra voastra u multa dragoste si va spun: sa ramaneti incredintatica ceea ce simtiti si ceea ce se petrece acum cu voi este parte a calatoriei voastre. Binecuvantati-o pentru ca ea face parte din cresterea voastra ca fiinte pline de iubire. Chiar daca acum simtiti ca e ceva mai greu sa fiti in armonie amintiti-va sa cereti echiibrul, armoniasi iubirea care exista deja in inima voastra spre a curge prin fiinta voastra in mod complet. Va transmit un mesa de speranta, incredere, inurajare.

Mai este putin si vetimai in legatura cu voi decat ati fot vreodata pana acum.Anul ce vine va aduce acest dar: a; intelegerii din ce in ce mai clare a originii voastre, a esentei voastre si o echilibrare in planul fizic a energiei din care sunteti Curgerea va fi una din ce in ce mai  fluida, blocajele devin din ce in ce mai usor de trecut din simplul motiv ca iubirea, aceasta energie atat de puternica, devine din ce in ce mai puternica. Si odata ce sunteti in ea si intelegeti ca ea este ceea ce sunteti atunci veti vedea si experimenta lipsa blocajelor sau a ceea ce voi numiti blocaj.Deveniti tot mai constienti de voi insiva si pentru asta va felicit.

este un lucru deosebt sa fiu alaturi de cresterea si transformarea voastra. Primiti acest mesaj prin inima si nu prin minte, lasati-l sa curga prin voi si simtiti. FIti ceea ce sunteti , sunteti ceea e ati inceput sa va reamintiti.
Aveti incredere!  Aveti credinta! Aveti blandete! Aveti iubire!

Va iubesc!

Abonează-te la newsletter