Mesaj de la Uriel pentru aceasta perioada

Iubitii nostri, va indemnam inca o data la a fi atenti in voi , la a fi atenti la iubirea din care sunteti creati. Intoarceti-va catre inimile voastre si cautati acolo raspunsurile de care aveti nevoie.

Energiile din aceste zile si aceasta luna sunt greu de suportat de aceia dintre voi care merg pe alte cai decat cele ale iubirii, pacii interioare, armoniei si alinierii cu Adevarul. Este totul rapid, accelerat acum pentru e necesar sa treceti in etapa urmatoare, aceea in care veti incepe sa fiti deja Dumnezeu Creatori.

Vi s-a dat timp pana acum sa lucrati cu voi, sa purificati, sa veti grija de emotiile voastre, de corpurile voastre, de simtamintele voastre. Iata ca aceasta curatare se apropie de sfarsit. Bineinteles ca nu se va termina brusc, nu vorbim despre o linie clara de demarcatie intre azi si maine. Ce dorim sa va transmitem este sa fiti centrati in aceste zile, sa va cautati loc de liniste pe cate se poate, si daca se poate, afara, in natura. Sa va amintiti sa intrati in inima si sa va armonizati, sa aduceti pacea in voi pentru ca asa veti ajuta la aducerea pacii in jur.
Este nevoie de voi! Este nevoie sa raspanditi lumina care sunteti , este nevoie ca voi toti cei ce lucrati deja pe calea aceasta sa iesiti din carapacea in care v-ati tot ascuns. Puteti , stiti, sunteti capabili pentru ca sunteti perfecti! Nu va mai ascundeti sub valul temerilor pentru ca ca acum este vremea ca voi sa fiti exemplul. Sa fiti voi pace si armonie pentru cei din jurul vostru.

Luna aceasta este una in care pare ca totul se intampla repede si fara sens, in care pare ca totul o ia razna cum ziceti voi. Dar sa stiti ca aceasta este doar o iluzie. Totul este in continuare perfect, aliniat si bine asezat astfel incat cei care inteleg sa poata merge mai departe , cei care nu sa aleaga o alta cale. Acum este perioada in care se fac anumite trieri si dorim sa va spunem: Iubiti! Iubiti-va! Cautati spatiul inimii, cautati sprijinul nostru de fiecare data cand simtiti ca iesiti din aliniere, din pace. Noi suntem aici sa va sprijinim , sa va imbratisam, sa va dam ghidare si cu toata iubirea va spunem sa aveti incredere!

 

Abonează-te la newsletter