MESAJUL ANGELIC PENTRU 2016

Am intrebat care este /sunt cuvantul/cuvintele ce caracterizeaza acest an: Transformare profunda si stralucire impreuna. Asa cum le-am primit asa vi le redau.

Este un an in care vad multa iubire, multe lectii pentru a invata , simti, primi si darui iubirea. Trecem cu adevarat in noua traire din si in inima sprijiniti de fortele divinie.

Prima parte a anului aduce clarificari, curatari ale mentalului si ale blocajelor ce nu ne-au lasat sa mergem asa cum am fi vrut pana acum. Suntem testati pentru coborarea mintii in inima, pentru a invata sa ne ascultam mai mult sufletul si a face distinctia intre mental si emotional. Suntem provocati sa simtim iubirea, sa cultivam compasiunea si sa ne rezolvam problemele de familie. Blandetea, calmul, latura intuitiva va fi scoasa la suprafata deoarece este nevoie sa balansam toata agresivitatea, tristetea, evenimentele neplacute.
Vom invata sa ne iubim pe noi mai mult. Este vesnica lectie ce tot apare pentru ca este si cea mai complexa si in sinea ei, un proces de renutare, eliberare, acceptare, iertare. Fie ca vrem sau nu se vor scoate la iveala minciunile, jumatatile de masura, gandurile care au stat ascunse pentu ca toata aceata trecere se face prin adevar , cu dreptate.

Este indicat sa se intre pe cat posibil in legalitate acolo unde nu este inca indeplinita conditia asta. De asemenea, este indicat sa intram in contact cu Adevarul nostru interior in fiecare situatie si sa il si rostim. Sa devenim astfel una cu ceea ce gandim, simtim, spunem si actionam. Se vor tria toate acele relatii de care nu mai avem nevoie chiar daca pare, pe alocuri, drastic.

Este o prima jumatate de an cu multa treaba pe latura emotionala pentru a o echilibra, gasi, accepta, exprima. Posibile reveniri ale unor persoane din trecut pentru a rezolva ceea ce a ramas neincheiat.

 

A doua jumatate a anului  , din iulie incolo, aduce unele frici legate in special de latura materiala dar si de unele „pierderi”  relationale. Provocarea este sa ne gasim mereu pacea interioara , chiar daca in jur este ceva furtuna, sa dam toata negativitatea ingerilor, lui Dumnezeu sa o transmute in lumina.

Pentru cei care pana acum au facut ceea ce au avut de facut pentru cresterea lor acum apar recompense materiale si o stabilizare , chiar crestere a veniturilor. Pentru ceilati, acum abia se zdruncina toate credintele referitoare la bani, proprietati, valori si ele vor fi reconstruite , daca terenul va fi fertil.

Energia feminina este din nou prezenta si se doreste a fi ancorata in fiecare dintre noi , echilibrata cu latura masculina. Asta inseamna sa ascultam mai mult de intuitie si sa ne lasam ghidati de ea mai mult decat de logica si ratiune, mai ales in situatiile in care nu stim ce sa facem. Mai inseamna si sa fim mai calmi, mai centrati, sa ne punem in valoare creativitatea si frumusetea interioara, sensibilitatea si fragilitatea, sa devenim, de fapt, autentici, sa ne deschidem inimile fara sa mai lasam fricile sa ne dicteze ce sa facem. Asta este valabil in special in relatii si pentru cei care inca nu sunt implicati intr-una dar si in rest.

Cu cat iti vei deschide mai mult sufletul si vei indeparta temerile , vei gasi si indeparta programele care te limiteaza , cu atat vei avea sanse mai mari sa gasesti persoana, relatia/relatiile pe care le astepti si care sunt intr-o zona mult mai echilibrata si curata.

Spre final de an este posibil sa apara copii , sarcini, casatorii  sau regasiri intre suflete pereche ( nu neaparat romantice). Aceste regasiri ne unesc , ne arata ca toti , impreuna putem sa construim, sa punem bazele unei lumi minunate. Vom gasi acele persoane cu care avem preocupari comune, cu care simtim ca ne stim de o vesnicie si cu care vom cladi tot ceea ce am visat pana acum. Ultimele luni din an vor fi luminoase, mult mai echilibrate si se vor simti aproape ca un dans incredibil.

Este un an plin de reusita acolo unde negativitatea nu este lasata sa te inconjoare, sa te doboare. Este un cu mult potential de crestere atat emotional, personal cat si pe plan financiar si carieristic. Se pot pune bazele unor minunate proiecte, afaceri care, daca sunt coduse cu suflet , adevar, ghidare divina vor inflori in urmatorii ani.

Vom avea parte si de provocari , bineinteles, insa nu uitati ca ingerii, ca Dumnezeu, ca Maestrii si Ghizii vostri de lumina va sunt aproape. Dati-va voie sa descoperiti, sa simtiti, sa luati un alt drum decat ati facut pana acum, sa testati si latura intuitiva si vedeti ce iese.

Multe imbratisari si binecuvatari!

Multumesc Divinitatii pentru ghidare si va doresc un an infloritor!

Citirea a fost realizata cu cartile Oracolul Celor 12 Arhangheli , Mesaje de la ingerii tai si Angel tarot.20160106_134303.jpg

 

 

 

 

Abonează-te la newsletter